Du hade tid.

tid. tid tid tid.

jag har tid. för mycket. inte som i att jag FÖR mycket tid till övers. men tid att disponera väl. jag har mycket tid för lite.

Igår pratade vi om tid. och hur väl du och jag känner igen, och minns känslan av det som kändes då- det enda som kändes. Kanske togs allt det upp för det luktade percis så som det gjorde när vi började umgås? Luften var bara våran, ingen annan kände som vi gjorde just då. Ingen annan kände som vi gjorde igår.

Och tiden går. det kom vi också fram till igår. fruktansvärt obehagligt. Tänk såhär: du tar tåget från floda, in till göteborg. det tar typ 20 min, och på dom 20 min hinner någon annan boka tid och plats med en tredje och sen infinna sig där. någon annan hinner ta sig till ett sjukhus där dennes bästa vän precis lagts in. Och i en annan del av sjukhuset hinner någon ta farväl av livet och lämna en hel familj, många vänner och minnen samt jordens yta. Och din älskling hinner sakna dig, du hitter åka tåg, läsa, prata med en bekant, kanske plugga lite. På samma gång som tvåsamhet utmynnar i ensamhet, och tusen tårar hinner falla? under tiden som du åker tåg? Medans du sover hinner någon ta sig från stockholm till falkenberg. och du sover? du gör liksom ingenting, medan en annan tar sig genom nästan hela landet. vänd och vrid på det. oerhört ocool.


dagens låt: Firefox AK- winter rose (feat. Tiger Lou)


¨
medan du ligger där och kollar på din telefon, hinner en annan göra en annan lycklig.
medan du ligger där och kollar på din telefon, hinner en annan avgöra ett antal människors öden.

Kommentarer

press [rec]

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0