H.H


enda sättet att hitta något eget är att sno av någon annan.

kort som i att vara(/)ett kort

Sandra. Liscano. 1989, 25 september. Spelar i band, saknar ett, tillhör ett som finns kvar i stan. Har fru. är en sån som ställer mig vid dörren innan tåget/bussen/vagenen ens är i närheten av stationen/hållplatsen där jag ska av. Om jag inte ställer mig för tidigt har jag antingen somnat eller kastar mig av när dörrarna är så gott som stängda. om jag inte ställer mig mellan tåget och perrongen är jag alltså inte full, om du ser detta någon dag så är det din dag. inte min. jag försöker väl se rätt sunt på saker och ting såsom alkohol, bekanstkap, sociala problem, tolkningar av situationer och tillvägagångssätt. Det lyckas inte i vissa fall, då backar jag helst och sätter mig i en fåtölj och surar ett tag. förövrigt är jag rätt långsynt och irriterar mig gärna i onödan fast jag vet att det inte leder någon vart, så jag säger bara att jag inte är arg när jag egentligen är bitter. Skrattar gärna åt folk jag inte känner, de brukar inte få reda på det eftersom jag inte känner dom, även om det känns uppenbart att det är just den personen jag skrattar hjärtligt åt- endast för min egen vinning. Jag anser också att männsikan lever för sin egen egoism(även jag) , fastän jag tror att om alla människor bara bryr sig om alla andra så komme världen gå runt mycket lättare.
Är måttligt intresserad av böcker och tidsskrifter, däremot skriver jag gärna. till en brevvän(LIV)  eller bloggen(öppen dagbok). Skulle vilja vara mer produktiov och kunna lite mer om allt jag kan, resten är överflödigt. jag spelar bas i båda banden, piano och gitarr på fritiden. vrålar i duschen även när familjen är hemma och jobbar på teater där man springer runt mycket. det är kul då jag inte fixar att stå still i mer än 10 min. Sen kan jag inte titta på en hel film heller. vet inte om det är att det blir för mycket info på samma gång, eller om jag är gjord för annat.


sån är jag

samma;

  Likt förbannat sitter samma personer på samma buss , går på och av på samma hållplats varje jävla dag. 
 
  Vissa sklijer sig ur mängden och går till pressbyrån för att köpa kaffe vissa dagar. Andra sätter sig coh väntar på nästa buss. Om det enda som kopplar oss samman är sen, så kanske de springer för att hindra bussen framför från att åka ifrån dom. Ibland svär de högt när bussen åker ändå. Hade bussen stannat hade de knappast visat någon uppskattning ändå- så varför skulle bussjäveln alls stanna? Förvisso skiljer hen sig inte mycket från mängden hen heller. Däremot försöker hen förtvivlat heja och le åt folk bara för att. Men bara 3 av 10 gånger får hen ett leende eller ett hej tillbaka. Värdelöst. Folk är fan dummare än man tror. 
 
   Med grundinställningen att stämmningen inte bara finns där utan att man själv måste skapa den går hen varje morgon ut genom dörren och väntar på nästa måndag, då burkar kraften komma tillbaka. För på måndagar sitter hon alltid på bussen. alltid på 08.13 bussen, och sen på nästa hållplats hoppar hon alltid på. Alltid med lurar på, musik in i öronen och stora stora mörka ögon som ser djupare ut än hen trodde fanns. Och fortfarande, efter två år undrar hen hur det känns att hålla hennes hand. Eller bara snudda vid den?

  När hösten faller över stan brukar hon alltid hålla i ett höstrött löv, med sina gröna vantar. Varje år. Hen minns så väl den dagen hon inte gått på bussen, och hen hade övervägt att gå av, bara för att leta efter henne. Vänta på bussen med denna totala främmling, utan dennes vetskap. Bara för att i smyg, så diskret som möjligt försöka fånga uppmärksamheten en liten stund- se om hon kanske känner igen henom? De har ju trots allt åkt samma buss på måndagarna i två år?

  Hon kom tillbaka hur som helst och det var hen otroligt tacksam för. Hon gav honom energi hela veckan, även de gråa dagarna när jobbet gick åt helvete och människor kastade helt oprovocerad skit på henom. Fast hon vet ju inte om det. Hon kanske vill höra sånt? Eller bara tycka att hen är äcklig och kanske ta en annan buss på måndagarna för att slippa se hen. Nej, det vågade hen inte alls. Inte på några som helst villkor. Hon satt där, bara satt där.

  Hur skulle det bara att få lukta på hennes hår? Höra hennes röst? Hon var ju alltid tyst. Åkte ensam. Ensam med musiken i öronen och blicken någon helt annan stans. Hur för hon sig annars? När hon inte kliver på bussen och letar efter en sittplats tills hon varje måndag inser att det inte finns någon sittplats över? Hen hade försökt offra sin egen för henne, hon hade bara skakat på huvudet och lett snällt mot henom och sedan tittat bort. Hon hade lett åt henom igen när hon klev av bussen. Det var så nära de var nu. Vart var hon på väg? Vem skulle hon träffa härnäst? Levde hon ensam? Hur lät hennes skratt? Hen hade från början velat veta vad hon bar för namn, men det skulle inte ge något alls.

   Tänk om hon heter något som inte låter bra?


Rakel 20 år, Sävenäs.

det är dagens dagens dagens.
här kommer pix på nya kollektionen.
MY BROTHER COLLECTION PRE2009:

skjorta, vit
stickad tjock hood
tshirt, svart
tshirt, vit
tshirt, mönstrad
stockad tjocktröja
skjorta, vit mönstrad
skjorta, svart

dragqueen- can you walk properly?jag bara undrar då jag aldrig har ens provat att gå i högklackat. och du äger mig så fett på walken, även om jag är walkqueen.

jag tror att jehova är transa. stenhårt.

Jehovas vittnen (uttalas Jehová, med betoning på sista vokalen) (JV) är ett trossamfund som i Sverige representeras av Jehovas vittnen - Bibelssällskapet Vakttornet som juridiskt organ. De anser sig vara den enda direkta fortsättningen av den ursprungliga kristna kyrkan, från första århundradet efter Kristus. Läran har sitt ursprung i USA under 1870-talet. Samfundet har i dag cirka 6,9 miljoner medlemmar i världen och 22 585 medlemmar i Sverige (2007). På världsbasis är ökningstakten ungefär 3 % varje år.

Jehovas vittnen använder Nya Världens översättning av den Heliga skrift. Samfundet är välkänt för sitt missionerande (genom bland annat dörrknackning), broschyrutdelning, vapenvägran, att inte ta emot blodtransfusioner samt att de inte firar jul eller andra högtider med hedniskt ursprung. Samfundet betonar även vikten av att använda guds namn, vilket man vokaliserar Jehova. Den konsonantkombination, tetragrammaton, som Jehovas vittnen vokaliserar på detta sätt förekommer i Bibelns grundtext cirka 7 000 gånger.

I samfundets tro är det centralt att den nuvarande världsordningen kommer att förintas och alla människor som inte behagar Jehova med den. Jehova kommer dock att låta alla goda eller onda människor återuppstå i uppståndelsen för att de ska få kunna lära sig om honom och löfte om evigt liv, varefter de får möjlighet att leva ett evigt liv i ett jordiskt paradis om de beslutar själva att göra Jehovas viljamusikhuset

jag borde hänga mer hemma för att:
- hänga mer med mamma
- klappa katten oftare
- tvätta kläder oftare
- spela mer piano
- spela mer bas
- spela mer gitarr
- spela mer melodika
- driva grannarna till vanvett
- gå ut och gå oftare
- hälsa på karlsson emellanåt
- spela in mer
- vara mer produktiv
- skriva mer brev
- lyssna på mer musik på högre volym.

jaa du, kakan. det är mycket man vill.
till exempel ha ett tråkigt extraknäck där man kan lyssna på musik och prata med lådor.

Katt på kudde i hemmet.

jag har inte drömt något speciellt. tänkte att du bryr dig så väldigt.
vissa dagar går snabbare än andra och idag kan komma att gå snabbare än snabbast, dels med mål i sikte och full tankeverksamhet. anna, jag behöver ju träffa dig snart.

och det där med att ta studenten innebär ju bara trubbel. man måste anstränga sig för att hålla kontakten med folk, man har nostalgi och saknar klasset 3000- även om man inte har något gemensamt med hälften av dom, man  blir slö och fattar inte varför man inte får pengar för ingenting, tiden går långsamt och plötsligt fyller man gammaltant och då blir man nojig och det är jobbigt. man måste skaffa jobb och om man inte redan har körkort så får man se till att skaffa det illa kvikt även om man kanske inte vill, fast man vill för det tillhör allmänbildningen och alla har det. i alla fall nästan alla man vet namnet på- och för att kunna hälsa på amanda RRRR. Sen måste man planera dagarna själv, betala lite hemma som symbol för att man har växt upp lite. lite- verkligen lite. och allt det man ville göra går inte att genomföra för man har inte tillräckligt mycket pengar och så måste man göra ett eget val och det är också jobbigt, en måste man stå för det valet, och ansvara för det.

fast jobb nu tack.allt är lite jobbigt.

syskon

påsen med kläder innehöll även den orange tröjan jag länge har haft ögonen på. men mamma tog den. imorgon får ni se en rolig blondinbella bild på begagnade kläder istället för nyiknöpta prylar för dyra pengar. så är det.


sommar sommar. mormor sol bloggjävel morfar namnsdag jobb te hinna ses kaffe kaka vänner pengar leggins upplåst telefon

  det är allt sånt som behövs liksom. sånt som behövs hinnas med och göras och talas med och om och för. fixa fixa. fint brev från mormor idag och en litren slant till sommarsparandet. hopps jag överlever. vad gör jag annars liksom?

   måste fixa jobb till sommaren och lägger delar av mitt hopp på Lisette och andra delar på mig själv och mina besparingar sedan november. det är väl lite så man måste göra för att komma undan någolunda(stavning????) .

  vem tycker inte att det skulle vart soft att kunna leva slappt och bara jobba en eller två veckor allt som allt för att överleva festivaler mat fest och strandliv och kanske ett nytt kläd (annat ord/förkortad form av kläder/klädesplagg) när det behövs? dessutom kunna hälsa på en och annan vän på vägen. kanske en bit släkt på en ö eller en vän utomlands om det skulle falla en i smaken. och sen kanske bliu lite extraknäckare på samma ställe när det behövs och tid finns. som i sin tur tar över inflationfanskapet. så tänker jag. du kanske tänker samma.


Kom sommar, Kom utflykter och färgglada kläder- Glada kamrater och fest på skärgården.

lilleman- vart tog pappa vägen

det är lite dagens, speciellt jojkande karln i bakgrunden. ahn är nog kungens bestman. tror jag minsan. eller shakira- hips don't lie. eller whaaat?
i didn't know you could dance like that osvosv
 
och blondinbella skriver att hon skulle kunna vara ett mindre lands BMP för hon äter cesarsallad för 91000 kr/år (+ taxiresor, manikyr, kläder osv) och att hon bryr sig om barnen i fattigare länder, sen avslutar hon med länge leve MUF. jaa du bella lilla. hade du varit man så hade jag skrivit gubbe lilla- det är grejen just nu.  länge leve Blondinbellas bästa kompis och rådgivare/kurator/hemtjänst/städhjälp/manikyrwhatever.
.

Åt helvete med det

jag hatar okejsms

jasså du.
vad händer om jag skriver "k" endast ett "k"

förövrigt så är det läge att kolla in sebbes partyblogg som är veckans party och fotosession. oversizesupernice.blogspot.com

sen tänkte jag på loppis någon dag också. någon som är påpåpåpåpåpåpåpåpåpåpåpåpåpåpåpåpååå? allt detta utan större vikt och sånt. jag ska klä på mig, sen hem till madre och leka studiokvinna en stund och kanske hitta lite linekablar som är vääääck. annika var är du. vart är du nu... annika koooom hem.
borde ta mig samman och träffa pappa också. jadu padre. när ska vi ses?

nakentema3000

yellow ledbetter

pearl jam. aldrig så levande som innan döden.
så som alltid annars.
hur många människor känenr du som inte innehar ett enda A i sitt tilltals och efternamn?
v.w  v.b  e.n  v.å  s.å ...?

mlp- musik- och ljudproduktion. mok- manligt och kvinnligt.

mlp vill jag gå. två år vill jag gå där. och jag vill fortsätta lära mig. mer om allt och mer och skit. sånt som spelar in men ingen egentligen bryr sig om. typ som hur man lyfter något, så det ser ut som att man har gjort det en miljon gånger innan. eller hur man reagerar om något skulle gå fel. osvosv. sånt som bara finns där utan, egentlig mening.


nu ska vi tänka lite också. eller kanske fundera. på kvinnligt och manligt. 
här är en bild på en kvinnlig kvinna (google):

där ligger hon, cool med att vara kalassmal. silke är mjukt, precis som kvinnans hud. slät och fin. visas gärna i profil. och det långa håret är välkammat och glansigt.

och här är en manlig man (google):

Brad pitt. ja, han är manlig. vinden i det välwaxase håret, och skjortan. brun och vältränad. sexybaxk porfavor. testosteronbomb och vänlig, men ändå mycket respektingivande bröstmuskler. nästan lika stora bröst som kvinnliga kvinnan.
och här har v i en manlig grej, i sällskap av en kvinnlig grej:
raka din kind. raka din mutta, dina ben och armhålor.

så långt har jag kommit i den heteronormativa synen, dock förstår jag inte mer än att det känns överflödigt och fullkommligt idiotiskt att raka bort allt ditt kroppshår för motparten. när jag var liten undrade jag varför man skulle raka bort håret på benen på sommrarna, och varför man var så tvungen att ta bort håret om man skulle ha linne. det gör jag fortfarande. ändå gör jag det? och många andra. så länge ingen hoppare på mig har jag ingen att själv hoppa på. men folk frågar sig ändå varför det som inte finns i deras värld alls existerar och varför man ska strunta i det som någon annan struntar i, eller göra det som någon annan gör. kanske dags att se allt det där objektivt. jag alltså. förvisso är det lika mycket mitt val att behålla håret på benen, och ditt att inte göra det- även om jag personligen kan tycka att kvinna utan hår påbenen kan vara mindre kvinnlig så hon frivilligt tar bort delar av sin kroppsliga tillgång när hon har blivit tilldelad den. att hon tillsätter delar från en annan kvinna för att inte vara outstanding i mängden. är det ohälsosamt mycket fårull du har på benen så du måste föna håret efter dusch kan jag förstå dig.


Det du aldrig sett är min vardag, det som är din vardag är den jag vill vrida lite på, hitåt, "moturs" liksom. för det hade blivit så mycket enklare för mig att leva öppet då, och slippa vara rädd. visst finns det galna människor, sjuka människor, arga människor, människor som lever för sin egen vinning istället för att objektivt se att en uppoffring från dennes sida kan hjälpa det stora hela. men om vi som lever för andra såsom vänner, förebolder, kamrater, flick- och pojkvänner, familj och släkt kan tänka oss att flytta litelite på oss, ändra lite på vår livsstil bara för att vi kan så kan det kanske kanske hjälpa värdlen att gå lite lite framåt? 
  För vi kan, du som sitter och läser detta just nu, kan inte du bara skippa kött i en månad för det stora hela? för att kött industrin skulle kunna minska och pengarna läggas på de som ligger på en bänk utan hem och pengar kanske skulle kunna få ett rum att sova i och en andra chans? du har fler än en andra chans på dig att göra om och rätta till. du har råd att skippa cigg en vecka, även om du inte vill, bara för det stora hela?

tänk lite på det, och välj själv.

jobbguide för nyvuxna.

och körkortsteori är hetast just nu enligt elle. och jag är helt inne.
nej, jag vet inte vad som är inne engligt elle, men det är det som måste göras och det kan vara kämpigt. just nu är jag rätt motiverad att få in pengar att leva på i sommar, kirra körkort, fixa jobb i sommar, fast jobb till hösten även om jag verkligen inte vill lämna teatern, hitta bostad någonstans i sverige. eller plugga. tänkte sätta mig med emma, eller anna, och ta en ordentlig titt på vad som krävs och vad som behöver göras, vilken skola som är hetast för the moment.
det hade varit så grymt att utbilda sig till något praktiskt (ljud/ljus) och få nytta av det. kanske borde snacka med hella och eija hur de kom dit de är.  Liv vet mer när hon har fått sitt brev. det kommer bli mycket att läsa.

bror flyttar på söndag. jag ska hjälpa till och det kommer bli roligt.

helg:
torsdag jobba
fredag anna(?) jobba Liza
lördag jobba
söndag flytta bror
måndag ta sig samman.


dagens tanke ägnar jag människans jävla utveckling. jag menar vad hade vi för 300 år sedan? vad hade vi för 100 år sedan? vad hade vi för 30 år sedan? jag tror vi har en hel del vi inte borde ha nu, och att vi har en hel del som behövde för 100 år sedan. typ medicin, säkerhetsåtgärder,  termometrar så vi ser hur mycket/lite kläder vi behöver ta på oss osv osv. fast sånt som är mer värt. jag menar- skulle du levt på 1750talet och brutit ett ben hade du varit så gott som död. fick du ms så satte de dig i mongostallet med andra reumatiker, schitzokidz, misskapta människor utan att få minsta hjälp. eller om du var ateist skulle du bli utstött, och få lära dig leva med skam, för du tror inte på det som bör tros på. blinhet leder till ingen utbildning. och en sån sak som att kvinnor inte fick utbilda sig- om det gjorde det så skulle blodet som behövdes för att föda dugliga avkommor gå upp i hjärnan och de skulle bli värdelösa- om alls- mammor.  surt att födas in där.
 fast tänk om du egentligen lever ditt andra liv just nu? tänk om du levde för 400år sen? tänk om du var en högt uppsatt präst, som llärde människor att tro på din tro, tog beslut för tusentals människor som inte var lika kristna som du- och därför fattade mindre och inte kunde ta egna beslut. eller om du var Mozart? haha då blir du veckans guru x 5!!
fast tänk om du levde om 90år, alltså att du föds igen, fast i dåtid. fattar du? tänk om man träffar sig själv som gammal. precis som i amfpensionreklamen. det hade varit coolt. fast då hade man väl inte fattat att det var gammeljag och lillejag som träffades.


idag tänker jag på LL


now she's in me
she always will be

and i still can't think of what else to do.

idag vill jag bara spy upp allt allt allt allt som någonsin har hänt. alla år, all sorg, all glädje, all kunskap, alla brister, allt allt allt. bara för att slippa ta eget ansvar och planera framtidsjäveln.
och varför kan jag inte sova när man ska? tips tack
jag tror att jag vet, men jag vet inte om sanningen är såpass.

i'd like to go to London for a while.
mabye Malaga.
or maybe just find a house in Carmague or an appartment in Berlin.somebody orderd to many drinks last nightdet är liksom aldrig meningen att göra någon illa, eller låta de där dumma orden slinka ur käften. ibland är det inte ens meningen att tanken ska poppa upp i mitt eget huvud. och det stör mig att jag vill så mycket på samma gång. Gräset ÄR grönare på andra sidan, oavsett hur långt jag kommit redan nu. ibland önskar jag mig mer framgång än det som varit på denna tiden. ibland önskar jag mig en 120 säng fast jag redan har världens mjukaste säng. och när jag inte sover i den mjuka sängen, sover jag tillsammans med min flicka. ibland önskar jag att jag kunde något annat än det jag kan nu, sånt jag skulle haft nytta av vid andra tillfällen. ibland önskar jag att jag inte bodde där jag bor för att känna hur det känns att bo någon annanstans, trots att jag förmodligen hade tänkt prcis samma tanke om så var fallet. 

Och ibland vill jag plugga långt långt borta, men jag har det så bra här.
här där jag redan är?dagens låt
abba   //  the winner takes it all.

but i can't think of what else to do

katrine är rätt arg och besviken nu när hon ännu en gång har duschat för länge.
måns zelmerlöw gock vidare-- seger!!
jag är jävligt trött och vill sova, fast jag är inte trött. bara lite lite trött. trött i själen och kroppen. borde kanske träna lite mer så man har energi till övers när det behövs.
ja, träning är den rätta vägen.

fredag. en vanlig fredag, nummer 13 i ordningen.

jajjemen, idag är dagen då allt händer. I Dance Alone på haket och amanda RRRRRRRRRRR har festliga tillställningar all night long. och jobb. jobb jobb jobb. alltid jobb. men jobb är kul.

team ronneby vill att Dearest ska spela på releasfest ála  OLDER WOMEN YOUNGER MEN. och inte tackar man väl nej till i första hand. men när man inte har en peng till övers så har man inte råd att åka tåg, festa till det, köpa karre på tåget, köpa en tablettask och äta den så snabbt man vill. men man kan lyssna på musik och baka en kaka hema hos mamma. men inte ta sig någonstans, int förrän efter lön. därför, kamrater, har jag svårt att ta mig.

herr J.Cullum

till dig, jamie love cullum.


ja, en mer extraordinär (level hög på grammatik, tack för hjälpen) musiker får man leta efter. Då jag visserligen tror stenhårt på att brittiska teligan sitter och analyserar när de senast såg lille pojken cullum leka på bakgården, så tror jag också att alla utom just dom vet att han i alla fall existerar. annat vore väldigt pinsamt för mänskligheten. mitt tips till dig som inte är medveten om denne ordinära karl, så kolla länkarna: 


http://www.youtube.com/watch?v=LVIqwICgZmQ

http://www.youtube.com/watch?v=rwNY6ch3B50

http://www.youtube.com/watch?v=CUJH5Y5Eoxk&feature=related


ungefär det behövs för att vilja gå under jord då man inser att mannen är oövervinnerlig musikaliskt sett.

personligen så bringar han kanske fler fina minnen änpersonliga kriser. sånna minnen som anna/bullen/sandras sista fika bakom granen. softa moments med marie. baslektioner med lasse. lite ensemble. kanske var det bra att vi inte spelade mer åt jamiehållet än vi gorde. självklart mycket mycket thomas också. pianisten utan slut. skolgången kort sagt. och lite peterséns.


så tack, jamie love cullum. du är grym!

(thank you Jamie Love Cullum. You're awsome!)


I bring you sexy back.


alltså jag försöker verkligen chatta med min mamma

dagens ilandsproblem är den äldre generationens itproblem. nu snackar vi kanske 50strecket och uppåt.
somliga kan väl mer än andra, men fortfarande blir man trött när man försöker vis hur man går in på meddelanden, till inkorgen, öppnar senaste inkomna smset, sen till "svara" och där skriver denne punkt istället för mellanslag. "Vart är mellanslag? där! jag hittade det." punkten är alltså så liten att hen inte ser den.
Man blir också rätt irriterad när denne inte fattar vad man menar med förklaringar, fråga varför den är där och man säger att den är bara där- så är det och då blir den asarg och bitter.
Tänk på när man lär ett barn räkna- man repeterar repeterar repeterar repeterar repeterar repeterar repeterar repeterar om och om och om och om och om och om och om och om igen tilld det gått in någolunda.  så förväntas denna gamling att lära sig snabbt. nej, det ligger i naturen att inte lära sig snabbt efter 30. SYYYND.
simultankapacitet.

kapten behöver ingen presentation

nej, det gör kan hanske inte. men däremot är tågvärden rätt snäll. scerviceminded female. awsome.så snart bildredigeringsprogrammet tagit plats i Harry blir detta kanske mer en bildblogg. jag hoppas på det. bild och tips. musiktips.
så du kan förbereda dig.
dock kommer jag inte sluta skriva. vi kanske kan säga varannat, var tredje inlägg.

viljagör skäl för ditt namn.
fortsätt moonwalka tillbaka till stallet.
fortsätt testa.
fortsätt vara grinig när sadeln ska på.
fortsätt streta emot.
allt det är liksom allt det som är charmen med dig.och nu gör jag om det.

ja, jag älskar ju dig.


koppi


My hands are trembling
And my eyes are on fire
And this house is crumbling
And I've been left out all the while

You make me happy
You magnify my better half
You make me certain
Though all I have today is your photograph

My past is perilous
Each scar I wear sings
Monuments to where I have been
And melodies to wear I am going

You make me happy
You magnify my better half
You make me certain
Though all I have today is your photograph

When will I see you again?
Still-life can only go so far
I need you in front of me
To say my name
Say it to me, say it to me
Say it to me, I want you the way you are
The way you are

You make me happy
You magnify my better half
You make me certain
Though all I have today is your photograph

You make me happy
You make me happy
You make me happy

tanke

Tanken handlar om Pressbyråns kaffe- det suger.
inte gott, inte tillräckligt varmt, för lite kaffe, för mycket kaffe- det är äckligt.

ibland hinner man inte med det som borde hinnas med. typ gå förbi grannens hus och slänga in en skiva. det är svårt det. Kvällen bringar inte mer än att tågvärden gav mig en penna att skriva brev till Liv med. Tack, fru tågvärd. Eftersom jag glömde boken hemma så har det inte blivit mycket läst idag. 

Bok: RÖD ÅKLAGARE
författare: XIAO RUNDCRANTZ

jävla bra.

Arbetsmyra- snart i din butik.

bloggmaraton. tillbaka.

tänkte lite på jobbijobbet. det är märkligt att jag har hittat så bra jobb, som jag trivs med så bra. 19år liksom. vad är det för ålder? och redan helt inne och på! wow, beundra mig själv är en del av min nuvarande tillvaro. Inget spår av tristess eller tank på att ens fösöka byta. det hade väl bara talat emot min livsstil. och kjolen till trots så har jag jävligt kul. ja, anna om du läser detta så kan du fnissa lite med dig själv(med, precis). tramsigt att blogga om jobbet.


 träffade min gamla kompanjon anna. anna s. anna jonas lillasyster anna. jag tror minsan att jag har saknat dig litet. och om jag inte slinter in på din kurs så kan du väl lära mig diskutera det du läser, det verkar mer än intressant. värst vad jag var glad på livet idag. imorgon också. då är det stallet, Vilja, matilda och herr firre kanske lite ruggit(höhö) och sen jobbi. sen till annika. måste ringa annika. påminn mig om det imorgon så jag verkligen gör det. på morgonen. eller smsa. ja.

"duktig är en livsstil".
stämmer bra det.
nu vet jag vem han liknar.
Måns Zelmerlöw!

synd att ingen läser bloggen. kanske är det därför jag roas av den i denna grad?Tool, TOOL, tool whatever. det är tool.

Idag ska jag även träffa anna från högstadieklassen- det kan bli kalas tror jag. även om jag sovit bort halva dagen och inte klätt på mig, borde öva lite mer, spela in lite, äta ordentlig frulle och släppa ut och in djuren jag bor med.. wellwell, jag får lägga schema på det där. ja. så gör jag.

  Och nu, ingen läser mig bloggi, jag tycker det är kul att skriva, ingen kommenterar, jag tycker fortfarande det är kul. antingen är jag lättroad och bloggen jävligt dålig, eller så tycker läsaren precis som jag. fast om alla läsare tyckte som jag hade det nog varit svårt att ha de samhällsproblem som faktiskt existerar. hmm...

Kul grej är att stipendiegrejen har spridit sig allt längre, bort från bilddagbokens mörka tillvaro och grannars mammor och pappor vet nu, jobbet vet tackvare sofie. kul är det : ) tänk om man fick ett stipendie emellanåt, bara sådär. och om man hade varit gryyyyym på något och snäll och allt man ska vara för att få stipendie, så fick man liksom sommarlölel typ- i klumpsumma! haha det hade varit något. nu har ju jag inten jobb över sommaren- tyvärr. men vi får hoppas att liseberg tar hand om mig som städare eller scenhäng. det hade varit ball.

Nu ska jag sätta mig opch pyssla lite, senare laga nalle som har blivit nästanhuvudlös och jag lider var gång jag ser honom. tsackars nalle. men först- (tystnad)- abba. förövrigt kan jag tipsa om att ha enmannafestival av valfritt stuk i ditt egen kök. enmannaJAZZfestival. enmannaPOPfestival. enmannaGRUNGEfestival. enmannafestival från 1985. enmannaREGGAEfestival. enmannaBERLINfestival. 
you get it.


matilda och sandra på tvåmannaBERLINfestival 2008

britney älskling spears

såg dokumentären/självbiografiska dokumentären hon gjorde på eget initiativ igår. och ja, den var jävligt bra. och ja, jag beundrar henne. ja, det är så det är. Jag menar, vem beundrar inte att hon lever och tar skit och slänger den direkt? tänk om tänk om tänk om man kunde göra så och fortfarande vara en av världens mäktigaste kvinnor?  den titeln bar hon 2005, eller kanske 2004 eller 2006- vet inte riktigt, men power har hon, och det kan jag nästan tycka att hon förtjänar. om vi rankar då:

klämma ut unge- 10 p hon har klämmt ut 2 = 20 p.
vara musiker- 20 p 
vara bevakad 24/7 och leva med det utan att hänga sig själv- 40 p tänk dig det du?
raka av sig håret och fortfarande vara snygg- 5p  snygg om något.
bli förföljd av paparazzi 24/7 och hantera det 999 av 1000 gånger - 25 p
vara känd och vid livet- 10 p
sammarbeta med folk du aldrig serr förr- 5p
kunna dansa -15 p
bli känd som minderårig- 30 p

20+20+40+5+25+10+5+15+30= 170p av 170 möjliga. vad sa du nu då?

jag vill helt enkelt säga att jag gillar henne. även om sista albumet suger. jag förlåter dig (om du går med i min sekt).Sen saknar jag ju anna också. kom hem nu.

Töntmaffian SL & AR

detta inlägget är tillägnat en kvinna som inte bara är brunett, hon kan dessutom sjunga. tänka sig att det finns sånna i dagens samhälle. Som du kanske förstår så är det bloggmaraton på gång och det jobbas på som tusan i nöten jag tänker med. hej vad det går. detta innebär alltså att istället för att vara trött och gå och lägga sog som vilken mjölkdrickare som helst, så sitter jag istället här och knappar på.  Så ska det vara.

Nu till Amanda. Amanda R till och med. Nu ska jag berätta vad jag vet om Amanda R:
- hon förstår vad ordet sarkasm betyder,
- hon är snygg.
- hon har stil.
- hon gör sig på bild (se nedan)
- hon har varait mer i lerumstidningen.
- hon är född 1990.
- hon tar studenten till sommarn.
- hon känner mig.
- hon kanske vet vad jag heter i efternamn.
- hon har/hade snygga lurar.
- hon har ett band.
- hon medverkar i min banddröm.
- hon känner bullen, jag också.
- hon guppar fram och kan låte precis hur högt som helst,
- hennes namn stavas A M A N D A
- hennes efternamn börjar på bokstaven R.
- hon vet när premiären för slutproduktionerna är, nu gör jag också det.
- hon sjöng i samma grupp som sofie, sofie och hannes i förra årets cabaret.
- hon borde få stipendie för nåt.
- hon har en jävla stav genom läppen.
- hon gick i ettan när jag gick i tvåan.
- hon är lite kortare än vad jag är.
- hon särskriver sällan.
- hon går sällan ut med mig och hunden den nakne lenny.
- hon bor i town floda.
- hon har spelat fotboll.
- hon har kanske ridit.
- om amanda var ett djur hade hon varit en iller som sover mycket. (ljug. jag vet inte om hon sover mycket)
- hon har facebook och bilddagboken.
- hon ser ut såhär när hon lyssnar på musik på ett tåg någonstans mellan stockholm och göteborg:


det var allt för mig.
över och ut osv.

och här kommer dagens

låt.

http://www.youtube.com/watch?v=pLI_n_pZYlg&feature=related

antingen blir någon irriterad på mig eller så slutar någon prata med mig. förhoppningsvis blir jag lite utfrågad om något. ställ en fråga.som att du inte vill ligga med henne?

In the name of love- i....


jag är en arbetsmyra
jag jobbar från sju till fyra
har halva vårdnaden om barnen
när jag inte jobbar i baren

så känns det, fast på scenen, lite i baren, fast inte baren, utan garderoben. hur som är jag litet trött i fötterna och lite i örat- 28 ukulelekidz age 6 senare. men de försökte. vissa.

 det snöar ute, och temperaturen är okej. utan halsduk är den inte okej, men det får gå. Personligen hoppas jag ju på att få en londonsnö här hemma, så allt stängs av. därav får man möjlighet att sitta hemma en hel dag för kollektivtrafiken inte funkar, vägarna är snötäkta, dörrarna går inte att öppna och elen stängs av. då blir det brasa, massa koppar te och kanske lite sol. hihi

Nu funkar studion också! spela in och vara glad samt litet produktiv. det kan gå! måste fatta lite till och lägga lite mer tid på det bara, sen har vi det. annars bor hampus nära, och han kan det mesta. han är bra. på alla sätt. alla alla sätt. enda är väl om han skulle bli bög. då hade jag gift mig med honom. japp. men icke.

dags för.. Ebba von Sydow
 

tema blogg på jobb. ett. ett te.

sociala problem på 17bussen. still there. rätt tungt må jag säga då varannan dag blir en tur och retur. gårdsgen involverad även mamma granne. så stelt det kan bli. tänka sig.

galenskaparna och aftershave hänger kvar på teatern  form av styrelse, det är lite märkligt att jag inte känner igen dom efter aftershave-night 2008. wellwell, detkanske ge efter om ett tag.

nytt för dagen är LP- aka Lillpeer och nnu mer katrin.....?? samtfix i hår. Lill pEer är litten, tinywhiiny och knapparna är det samma. jobbigt värre. mot matildatemat på bilddagboken. borde sluta hänga där. vet.
över och ut.

Sagan om den lilla vita. forts...

En dag när den lilla vitas soulmate skulle jobba var hen rätt trött. Det Var liksom träningsvärk, hunger och lite omotiverad, även om hen gillar sitt jobb 3000. Men maten kom, det viste hen. Den lilla svarta kunde aldrig föreställa sig att detta skulle bli en såpass händelserikdag när hen började för dagen, 14.00. Under första föreställningen var det 1 beställning som som stod orörd och personalen undrade och undrade. vem beställer- betalar- och rör inte sin beställning?? då kom de på att ambulansen hade varit på besök och hjälpt en avsvimmad kvinna. Personalen bjöd kvinnan och dennes partner på varsin festis så de blev glada och sen fick de nya biljetter till föreställningen som återkommer senare i berättelsen. Sen var den mat. Den lilla svarta fick inte äta förrän efetr nästa inhäng och var lite trött och kaffesugen, så hen drack kaffe. OCH PLÖTSLIGT: under innhänget fick den lilla svarta höra att det låg BAJS i gången utanför toaletterna. Den lilla svarta blev förskräckt och trodde att någon skojade till det. men ack nej, så småningom (fult ord)(så småningom= ca 5 sek)  viskades det i hela garderoben om bajset. personalen letade förtvivlat efter sin arbetsgivare för att berätta den ganska roliga missen någon gjort, men de hittade henom inte.  Vad skulle de göra? vem hade bajsat i gången, 3 m utanför toaletterna???? medelåldern var ju 70+ på kvällens föreställning?

 Hur som hellst hittade den lilla svarta sin arbetsgivare och frågade om bajset. Hen tittade förskräckt på den lilla svarta och berättade med inlevelse att hen hade torkat upp bajset. detta blev samtalsämnet för dagen bland alla som jobbade i foajén.


Diskutera i grupper om 3-4 pers:
1) Vem kan ha bajsat i gången?
2) Hur kunde någon ha missat händelsen?
3) varför?)
4) Vart är pappret?


jobbmaffian, snusmaffian, tjejmaffian, pälsmaffian och den riktiga maffian.

maffia som maffia. il maffioso.
På onsdag spelar dorena på stycky, jag borde knaske gå, men utan pengar till mat för dagen och slitna kläder och brist på hårprodukter måste jag ta mig till jobbet istället för festen.  på tal om fest så fyller sofie år, och jag måste luska ut något trixigt att tillägna damen.

Fint väder- det är väl vackert väder ovanför molnen fast regn där vi står. nej du, det är fint här också. Jonas( herr Trumma/gitarr/Abrahamsson/lorensbergsteatern osvosv.)  informerade om sitt hellmanåterfall och tiden stod för en sekund tilla, mer stilla än slowmo. Tänka sig. som i en film. som i OC som i LOST och som i BOLT. Till och med  sagan om ringen. Ja, där stog jag och tänkte på konserten på musikens hus där vi stod samlade hela ensemblegruppen och tittade på J.Hellman och trallade mer. Tack A. Heyman för biljetterna och minnet. Jag gjorde nog bort mig där- precis som alla tillfällen där socialt umgänge gavs vid den tiden. ung och tankspridd säger jag till mitt försvar.
Han kan minsan berätta historier som ingen annan kan. lite ströig i huvudet, men ändå lyckas han genomföra historien. Anmärkningsvärt. kanske inte. jaja nog om det.

Jag har skickat iväg min del av festivalutskicket, har du? Le femme på festival kan gå precis hur som hellst och vi kan bara hoppas på att komma hem i sammlad trupp. hoppas hoppas. Siesta! var min del, en liten del och dit kanske man ska om man kan, har hört mycket gott om stället. å andra sidan åker jag kanske hellre till Hurricane eller Pink Pop, eller tull dit Incubus åker. 

Här kommer Womanizer // B.Spears. kvinnan i ditt, mitt, hens, deras, vårat liv. aldrig slår den fel.  Bokstaven B är förövrigt en ful bokstav. svår att få snygg och jämn osv. lägg till din egen stil när du skriver ett B.

Kast med liten häst. Och ruggit. matilda- sportlovet blir hästvecka. OK? vi tar med min fru, din syster och lånar manegen så kanske hon kan ta lite pix mot en cola och kaff? du kollar med henne.  ok? deal? ja. bra.

Denna veckan på Bilddagboken: Matildatema.
(anv: Citizen)

ÖVER OCH UT. JOBB IMORGON. Hejja mongosäriiii.

Leka med liv, så som människo- och djurliv. Häng gärna in din päls i vit garderob.

dags att ta upp tråden igen.
kp svarar:
Ja, det kan kännas fel att vara så naiv att tro att allt ska lösa sig själv, men det finns andra sätt att se på problem. 
all fanatism är av ondo. cit. J.Ljungdahl
Och det är fint att kämpa för rätt, mot fel, men det blir bakvänt när kampen plötsligt blir mot dom. jag menar då ett dom och ett vi blir till, istället för ett oss. Och låt mig gå rakt fram som den jag är idag, och be mig inte kuva mig för låga broar av ord som menas att beröra mig tills det att jag ändrar mig av dåligt samvete. någon grund finns i tanke, även om den inte ligger på plats precis hela tiden. Förövrigt  är min dagskänsla det som styr min handling och det är alls inte menat som ett påhopp. Musik Direkt- jag tror inte att jag överlever utan detta fenomen. sommaren hade jag heller inte överlevt utan ett stipendiat för unga musiker. det var verkligen i rättan tid. Stort tack till Kulturungdom.

HÖRRÖ! JAG SAKNAR DIG. SE TILL ATT KOMMA HEM.

RSS 2.0