236 - Försvara sig.

Den där Susanne Sundfør. Vilken .. jagvetinteriktigt. Något är det. Fösrsta upplevelsen var totalångest och en längtan efter slutet av låten- nu kan jag snarare inte stänga av. Jag vill inte somna utan rösten och den , vad som i annat fall skulle vara helt utanför min "gillaram", orgelklingkklingande melodin som hänger på. Störda stämmor som i de flesta fall drar neråt i skalan. Folkmusik eller singer-songwriter? Leva eller dö? Lyssna eller kasta ut allt som har med ljud att göra? Jag vet inte, jag är totalt likgiltig inför denna upplevelsen.

Trivs dessutom fint med det.


Svar till Josefine: Nytt material kommer nog ut till sommaren. Vi repar och klistar ihop nya låtar just nu, kommer bli bra bra bra tror jag! Hoppas alla andra tycker samma när det väl är uteAnnars känns praktiken roligare nu. Ljusbordsångest som kommer lösa sig snart, fungerand lampor och en munter familj. Relativt.


Queers United gick GRYMT fint! kommer bli en hejdundrande bra fille. Tror jag det. Och alla var mycket engagerade som var där. Gilla gilla gilla. Dock lyckades vi smitta ner varandra med någon slags vinterkräksjuka, så alla ligger väl hemma i feber och spyor nu, gissar jag.

Mitt hjärta gick lite sönder när hon ringde och grät och sa att hon mådde sämre. Jag borde nog vart där istället. <3


Kommentarer
Postat av: Rebecka

Vill bara säga att jag ser upp till dig!

2011-03-05 @ 16:02:33
URL: http://iilonarebecka.devote.se

press [rec]

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0