311 - KaffePackaKollasaldoFixaliteResoneraSnusaDiscoFest

Har många Plan A nu:
Plan A Gällande Barcelonahemfärden: Ta fallskärmen och hoppa av i Malmö och hälsa på Nic, Anna Banan, Ida O.
Plan A Gällande Praktiken: Peppa järnet och fjäska in sig till vidare jobb. Göra en Bellan alltså. (verkar vara genomgående)
Plan A gällande maten: Skiter i Veganröret.
Plan A gällande snuset: Inte sluta, för jag vill inte.
Plan A gällande nästa inköp av instrument: Ja, det blir den. En Simon and Patrick.  jag känner en Simon (häst) och en Patrick (trombonist) - varför inte lixxx?


Resonemang: 1 dosa på 2 dagar, 7 dagar= 4 dosor. och lite pengar. kommer gå jättebra.

Iakttagelse: Rullväska i GBG i totalt snökaos.

Irritationsobjekt: Ica stänger tidigare och tidigare för var dag. Och Trettondagsafton. Vad fan är det för högtid?? ingen firar det? Ingen tänker på det, utan undrar varför systemet inte är öppen och varför bussarna går som röven. Tyvärr var jag medveten om att denna högtid också i år skulle öga rum, 13 dagar efter jul men likväl blir jag förbäännad över att det är snökaos och någon slags cup i GBG så kidzen tar min plats på bussen och jag istället får stå och hänga med ett tilltryckt pack längst fram i bussen. Ljuset i detta mörkret är nog deras dialekter. Igår åkte jag med ett gäng som jag trodde immiterade Pölsa, men ack nej. Cit. "Far din ä ju jättöö gioo" kom från hjärtat och menades fullt ut.


hur ska jag göra med kameran och objektiven? Har 4 optiker jag vill ha med. 3 av dem tillhör brolli och får ICKE slarvas till eller trollas bort. kanske ett kort (0,33 - ∞ ) får hänga med. Beyoooond reality. Eller bara reality.


- Jag tycker om min nuvarande verklighet. Nästan för bra.Kommentarer
Postat av: Nic

ÅH, FINA VARELSE. Jag hade blivit så himla lycklig om du tog fallskärmen till Malmö. Du är så hjärtligt välkommen. Bara berätta när så att jag är hemma.

2011-01-08 @ 13:31:50
URL: http://iheardapuff.blogg.se/
Postat av: A

Du är så otroligt vacker, blir alldeles svag när jag ser dig. Fast vi aldrig har pratat med varandra.

Hoppas du blir lite lycklig och att du har en fantastisk dag. / Alex

2011-02-07 @ 15:17:57

press [rec]

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0