315 - Hej, kan du leta igenom hela din sophög efter mitt snus, tack? Ja, Snus. Typiskt svensk. Gör det bah. Så gjorde han det.

Galen utekväll II, slutade på toaletten, efter att ha hånglat med en random argentinare. Ingen bryr sig. Hanin verkade verkligen inte bry sig om läge: HEMGÅNG efter att ha tagit årets fyllebild på toaletten.

Vi hittade (blev visade till) ett rutnät av hus och små små gångar som förmodligen är en labyrint för turister, våra ledsagare har bott här ett tag verkar det som så det var inga probs. Var bara tvungen att springa tillbaka halvvägs för jag hade glömt mitt snus. Som någon hade slängt, men hjälpsamt plockade upp igen. Gracias, Compañero!

Nu vet jag i alla fall vad spanska kvarten betyder, och att du inte ska gå ut om du inte borde. Det slutar i regel med att vi sticker hem runt 4 för att antingen sova, fyllekäka eller bara fortsätta festa. Inte hälsosamt, sandrita. Du kchan inte så heer halla po.

Vart är min bräda och vart är min gitarr?? Jag ska försöka hitta en skatepark idag oh leta igenom stan efter fler musikaffärer och verkligen anstränga mig för att inte bli utkörd il secundo. Dör lite av spelsuget som infinner sig.

Nu är jag bakis och vill helst dö, men ska istället äta lite. Sen hitta skateparken och fota om det är någon där att fota. Ska tydligen vara ett gamalt museum som snuten vaktar från skateare. Hoppas på lite action. In my dreams.


Kommentarer

press [rec]

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0