259 - Organizing Random Chaos.

Missar jobb pga sjuka. Trist.
Men det är sällan jag är sjuk, så jag passar på att vara lite ynklig. fNizZ : )


Jobbet går bra, tack. Det är fortfarande nytt att lära och göra men också kul att lära sig själv. Kasta sig ut i verkligheten liksom. Tänk om JTH kunde låta Ljusdesign Event testa på det.

Har hunnit med alldeles för lite musik, några gig, lite häng (för lite), lite plugg och foto, jobb.


skulle vilja satsa stilen. har ju sagt till Alicia att det är vad jag ska göra, men det har liksom inte blivit av riktigt. behöver skaffa en ny hoodie. en grå kanske.
Huvudljuset i blickriktningen!

Och tur för mig att jag har världens bästa tjej som tar hand om mig lite idag. Hisingen och katten Terror kommer att vara dagens!


 

Igår när jag gick hem från jobbet var jag så trött att jag höll på att bryta ihop. Vagnarna gick sämst så jag promenerade en bit. Avenyn var kolugn trots att det var sjukt mycket folk. Lyssnade på Susanne Sundfør och tittade lite på alla hårdrocksmänniskor som drack sin bärs eller åt sin efter-konsert-burgare. Det var ganska kul på jobbet för vi hörde vilken låt de spelade på Ullevi på FOH framför stora scenen.
När jag gått förbi Valand försvann jag lite mer än bara in i musiken. Hade kollat på Oh, Harry!s musikvideo där hon först är en verklig person som promenerar i en tecknad stad. Lite så kände jag mig igår, fast som en tecknad person som promenerade i en verklig stad. Det var rätt fint tycker jag.
Nu ska jag ta på mig ett kläd och sen vänta på min dam som ska ta mig till Suburban Island Of GBG.

Terror , nu jävlar ska vi hänga!

Kommentarer

press [rec]

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0