241 - Stop telephoning me.

Men det går ju inte, för min telefon är i GBG. Kom jag på när tåget avgick med destination Jönköping. Typiskt bra. Lyckades också sätta mig bredvid ett väldigt förälskat par som gulligullade hela vägen till Falköping. Kul att jag själv lämnat kvar Henne med stort H i Göteborg.

Hur som hade jag sms-biljetten i telefonen (daah?) och en oerhört glättig tågvärd säger "jahaaaaaa jaaaaa... Jaaaaa... Men du! VI LÖSER detta!! IIIINGA problem! Bara jag haar ditt naaamn ooch såå... Såå LÖSER vi detta!!!! IIIIINGA problem". Har nog träffat två superglättiga tågvärdar som verkligen satt sig in i sitt jobb och pladdrar på om allt och i princip ÄR sitt jobb.

Hampus tar i allafall med min telefon hit ikväll så jag tror nog att jag är kontaktbar from ikväll. Stressmomentet känns gött att få tillbaka men lite sad att det bara tar en dag att inse hur beroende jag faktiskt är av den. En mobilfri vecka vore ju gött. Bara att en blir helt utesluten från socialt liv och snabb kommunikation. Ut på landet på rehab kanske? Anna som vart på en 10veckors Asienresa säger detsamma och ser väldigt frågande ut när en telefon ringer och hon inser att det är hennes. Detsamma gäller väl Facebook och vissa bloggar. Väldigt störande att det hela kretsar runt att vara uppdaterad. Att hålla kontakten och påvisa vad som sker i ens eget liv, att kunna följa alla andras liv utan att behöva kommunicera. Enligt The Social Network var pricken över iet relationsstatusen: Är du med någon? Är du själv och tillgänglig? Öppen relation? Gift?
Jag undrar vem som egengligen bryr sig om den saken utom den närmaste kretsen. Och de närmaste lär väl få reda på det i vilket fall? Vad hände med hemtelefonerna? Och vad hände med att ringa från telefonkiosk för att säga att en kommer hem lite senare än planerat? Och framför allt: Vad hände med att ses på bestämd tid och vänta in den andre personen? Andlij har tagit bort sin hemtelefon för dte används aldrig, Sannas morsa gjorde samma sak..

Spinn vidare på utveckling och förändring: 50öringen försvinner och istället ska vi få en "Mer Användbar Slant". Nämligen 2kronan och 200lappen. 
200lappen fattar jag: det finns ju 20 € och 200 Dkr. Men 2kronan?

jaja- jag failade med kadaffet och ska nu säga upp min lägenhet. PUSS

Kommentarer

press [rec]

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0