242 - El Manganga.

Total namedrop och jag överväger att skriva om något så betydelselöst som El Manganga- Humlan. Men näe- jag skiter i hummeljäveln och hatar lite istället. Alla älskar att hata. Speciellt jag. Lite som att jag trodde att människor i en stad som inte räknas som ort var lite mer vidsynta än att berätta för ett par hur äckliga de är efter att ha sneglat på oss på bussen i 5 minuter. Det är den där "en av fem"gången som slår slint och det är en annan av de fem gångerna som hänger kvar över bröstet.
Hej då stolthet
Hej Då identitet
Hej Då integritet
Hej Då självkänsla
Hej Då hopp
Hej Då öppen kärlek i den här äckliga stan.
Hej Då äckliga stad över huvudtaget.
Hej jag skulle helst vilja slå in skallen på dig så jag slipper vara rädd och missbruka lite makt på något sätt så du aldrig mer ser dagsljus.
Hoppas du sover illa också.
Dumma dumma dumma gubbe.

Detta jävliga hallå om hur naturligt det ska vara med kärlek. Och hur äckligt det är med homosexuella. DET är väl kärlek om något? Efter ett jävla förvirrat sökande genom åren till en total face-plant mot ett väldigt liberalt land. Liberalt som i "Jag trodde inte folk tyckte så längre?". Näe, men hjälp till lite med allmänbildningen då och se att det inte är äckligt eller sjukt.


- Grundkurs i korthet "Så känns det när ingen säger något".

Kommentarer

press [rec]

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0