250 - Fick

Fick i mig ganska mycket tittkorv idag innan jag skulle till bussen. Fröken Olssons rotfruktssoppa var god, om än en back staber för all tittkorv. Olyckligtvis fick jag en liten stund senare syn på en såndär asfräck cykel med ett asstort framhjul- en såndär från typ 1800talet. Eftersom jag alltid verkar lyckas vända på allt jag ser något roligt (speciellt när jag har väldigt tråkigt, är mycket trött eller vart nykter för länge) så brister det och jag börjar skratta högt. Tyvärr stod en parkeringsvakt i vägen för mig när jag slutade titta på vart jag gick och istället tittade på cykeln.
Överblick över händelseförloppet:

- Började jobba 9.00, slutade jobba 18.
- En parkeringsvakt började jobba 17.
- Göttlade* till Fröken Olsson
- Käkade tittkorv
- Gick ut från caféet, mot centralen.
- Cykeln kom farande (dåg rätt pretto ut)
- Slutade leva för det var så jävla roligt (konceptet: Han har skaffat en ashög cykel och ska igenom innerstaden, så han tar cykeln)
- Parkeringsvakten jobbar JÄRNET och jag går in i människan.***** Göttla [jöttla]; Verb för att gå/ta sig framåt. Jag göttlar till bussen = Jag går till bussen. Stressgöttla = Springa. Fyllegöttel = Vingla hem från krogen.Swebus + internet + motivation -5 + projektkoll imrgon + ett kid som aldrig slutar prata i telefon (på småländska) = What thee fuuuukk är det häär?


Kommentarer

press [rec]

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0