257 - Gör allt.

Jag ska göra allt jag kan för att få tag i en cykel. En cykel vill jag ha för att kunna cykla till Liseberg från nya hemmet. Cykla från hemmet till jobbet vill jag kunna göra för att slippa köpa busskort. Slippa köpa busskort vill jag göra för det är dyrt och tråkigt. jag vill slippa lägga pengar på det och skaffa en muskel och två så jag orkar komma igång med hästarna igen (!!). Jag behöver ett Busskort för att ta mig till gråbo så jag kan träna (hästträna). Ett för 760:-, ungdomspris.
. Så . Jävla . Dyrt .

Om inte annat kanske jag kan satsa på att lägga 500:- på kontoladdning. 41:- för en enkelbiljett på kontoladdning.
Så säg att jag tar hästen 2 gånger/vecka, tar mellan 2 och 4 timmar i stallet inkl rida mocka forda (GÖTT!!) = måste stämpla 2 gånger.
På en månad gör jag isåfall av med
82 x 8 = .......650 kr.
Vadfan Västtrafik. Det är precis billigare än ett månadskort och så JÄVLA DYRT (del 2). Och det är ju omöjligt att planka på Gråbobussarna. SMSbiljett blir för dyrt (82:- vuxen, 15.80:- om en vill luras och vara skolungdom). Men hur ofta är det kontrollanter på orange express egentligen?

Kan jag få en häst, called Vilja, uppstallad i Göteborg istället? På Stora Torp kanske? Eller till och med Allerby går bra. Kostar bara 25:- att ta sig dit.


Hoppet, Viljan och Hästnörderiet. Odödligt.

Kommentarer
Postat av: Sol

jag tror inte ens att kontrollanterna vet om att orange express och 520 existerar.

2011-05-21 @ 23:24:05
URL: http://mookieblaylock.blogg.se/

press [rec]

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0