friskt med vin, tack

balkong, fint väder, varmt som faen och sen repa. Kapten är hemma, det känns fint och jag ska börja packa nu. nu nu nu.
alla mina prylar ska härifrån till BK. upp 3 tr.
och nästa helg tar vi med oss basketbollen och spelar på rosendal!!

zombieeinfluensan

du fattar nog vad jag menar. TA FRAM ALLA HJÄLMAR NI HAR!! MUNSKYDD, HANDLEDSSKYDD, KNÄSKYDD, KONDOMER, MUTTSKYDD, PLÅSTER OCH BANDAGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VI SKA RÄDDA VÅRT EGET SKINN!!! lite så känns det väl för någon annan där ute? eller?

jaja

Om ditt liv var en film, vad skulle soundtracket vara?

Såhär går det till:
1. Öppna dina låtar (iTunes, Winamp, Media Player, iPod, etc)
2. Sätt den på blanda
3. Tryck på play
4. För varje fråga, skriv sången som spelas
5. För varje ny fråga, tryck på "next" knappen.
6. Ljug inte.

Här är mitt:

Öppning: Take a Chance on Me - ABBA

Vaknar upp: For Real- Athena

Första dagen i skolan: Soilder Red- The Berndt

Förälskar sig: If You'll Stay in Mny Past - Maria Mena

Slagsmål: Kiss Me - Laakso

Gör slut: High & Dry - Jamie Cullum

Bal: Overlap - Ani DiFranco

Livet: These Eyes Are Berries- Múm

Nervsammanbrott: Svarta eller Röda Skor - Det Funkar

Åker bil: Our Battles - Maria Mena

Tillbakablick: Love comes - The Posies

Bröllop: En timme kvar att leva - Kultiration

Sexscen: Don't ask for the water - Ryan Adams

Födsel av barn: Monuments & melodies- Incubus (här dör någon)

Avgörande strid: Kiss the World - Catlow

Dödscen: I mitt blod - Kultiration

Begravningssång: sparkar och slag - Kultitration

Eftertexterna: here We go- dispatch

Summa:  allt sånt som att bli kär, föda barn osv är rätt olyckligt i denna filmen, striderna och det som är tungt och jobbigt typ stroder, död och sånt är dramatiskt. Typisk Jonas Eskilsson Film, fast helt annan.

majmajmaj

snart är du här. ja. så är det.
undrar vad Peters Sipen Gör just i denna stund.

förövrigt

nu är det inte kul längre.
måns- DU SVEK MIG?!?!??!!!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article2083882.ab

fyyy faaan- dumma pojke!

spelschema P5 records

fredag 1 maj Underjorden GBG
21-24 maj någon gång Uppsala, Musik Direkt Riksfestival
(6 juni är det picknickfestivalen. gratis, massa massa massa massa mys! www.vipafilten.se )
13 juni Kulturhuset Kåken Härlanda gratis
18 juli Orust
24 fjordfestivalen (Vart?)
27 juli-x aug PRIDE KOM KOM KOM!! vi vill lira på taket!

jag ska knåpa ihop en harhänt-lista.

a tribute to their return

       


Vi ska ha förbannat kul och leka asmycket i repan när ni väl är hemma. det är imorgon det!


tack uno med andra

för allas info så är amerikanare inte bra för magen. Min har ballat ur nu,

Vad heter unos bror?
hohoho

Dags för soltid. fintid- fritid. jag undrar du du har det?

GÖR NÅGOT DÅ!?

ibland känns det som att allt är lågt. att alla är låga. till och med den gladaste av dom glada. först förstår man inte. sen tror man att man förstår- men denna gången förstod jag rätt snabbt varför han var låg. och då vill jag helst ge kärlek och fina ord som ger ett långt friskt välmående. men hur ska jag kunna göra det?

Det är som det var igår. fast för alla andra.

grattis till DOM ANDRA, ascool med nya föreställningar i augusti! sjukt kul!

två minuter

Så sa han:
"Det dom minns är det dom lever i nu, dom har fortsatt att jobba sig uppåt och skapat nya fiender och startat nya projekt i sin sekt. Det dom minns av mig är det sista dom såg av mig när jag tog det som tillhörde mig och stack. Det jag minns är det som var då- då när jag stack. Att dom fortsätter att gå i sina egna fotspår i sina egna cirklar är inte längre mitt problem, för dom skulle inte känna igen mig så som jag är nu. Det är fortfarande inte säkert på gatan, men det är heller inte farligt längre."

 Det är precis så det är just nu- Fast precis tvärt om. det är raka motsatsen. Det är precis så det inte är, fast precis samma sak och det framkallar såväl illska och tårar såsom minnen och kärlek. Fyra blev tre, två gånger om. Det finns liksom för mycket att säga, och lite för mycket onödiga saker att påpeka- sånt du redan känner, vet, tänker på och ännu mer. fast varje varje sekund av ditt liv utan henne. Och för varje sekund som kommer att dyka upp, lika brutalt oväntat som hennes bortgång och dom sekunderna kommer att slå dig så hårt över käften att du kan komma att sluta andas vilken dag som helst. Precis som de måste gjort då. Den dagen. Det märkliga med hela situaionen var dels att du minns vem jag är- mitt namn ålder och vad jag håller på med just nu- och dels att alla ord som kom ur min mun var helt brutala och allt jag sa blev helt helt fel även om jag menade så väl man kan göra.. ? Helst ville jag be om ursäkt tusen tusen tusen gånger och bara ställa allt till rätta.


 Om du viste- OM DU VISTE- hade du gjort som du gjorde då? Jag gråter för ingenoch för alla och jag undrar vad som driver detta så hårt framåt och hur det på två minuter kunde komma så nära och bli SÅ påtagligt? jag hatar att jobba med människor när jag inte är lika stark som jag borde vara på jobbet. Det blir liksom så utelämnande där man står i sin jobboutfit och ska le och tacka när man får äran att hänga upp en jacka på en galge och ge en ful plastlapp till personer som inte ens tackar tillbaka.. fast när man inte kan le? Nej, jag hade gjort likadant. Jag hade gjort precis likadant som alla dom och jag hade inte reflekterat över gardobiärens tanke på vilken hand man räcker fram jackan med.

 Och jag vill inte tänka på det. Jag vill inte. INTE INTE INTE INTE INTE INTE INTE INTE INTE INTE INTE!!!!!!!!!!!

 Helt ärligt kan jag inte sätta fingret på vad som gör att en mening, en enda stakande mening, kan rubba dagen. Jag ville be dig i efterhand att presentera dig som min tandläkare. Men du stakade långsamt fram vem du var, vad du gjorde där och så började det: Alla ord som kom ut min mun blev fel, lät dumma, de lät allt annat än eftertänksamma, de lät som agg mot dig bland alla dina tankar. Förlåt för det. Jag kanske inte gjorde något fel. Just nu kanske du går och tänker på det vi sa. Just nu kanske du tittar på något filminspelning av vad hon och jag gjorde på avslutningar i åttan- nian. Eller så kanske du sitter och tittar ut på det fina vädret. Kanske tar du en promenad och tror att hon ska sitta där när du kommer hem och ge dig en kram och prata med dig och finnas där- så ni kan byta platser- så allt är ogjort- så du slipper leva med det du bär på djupt förseglat men ändå väldigt omtalat. 

Det blev väldigt konstigt. Väldigt överväldigande. Väldigt påtagligt och just nu är det väldigt påfrestande. Jag ska inte klaga på något som jag vet att någon annan mår värre än vad jag gör utav. Jag ska bara sitta och titta på det som var då. Just nu minns jag väldigt väl precis hur hon såg ut. Det sättet att röra sig på. Det jag tänkte innan. När vi sågs utanför nordstan. Sista gången jag kunde säga hur fancy, snygg och ascool hon såg ut just den dagen. Och alltid?


YOURSOUND.SE

P5 RECORDS VILL HA DIN HJÄLP.

så snälla hjälp oss?
 in med dig på Yoursound.se 
där skapar du ett användarkonto
 klicka på länken toplist sen på most voted this month
där ligger P5 just i skrivande stund på 4e, 5e,6e plats
Klicka på P5 records
När nästa sida öppnat sig klickar du på vote som står under låttitlarna. där kan duockså lyssna på alla låtar!

snälla snälla snälla hjälp!


på grund av MITT kön?

 Blir jag vallad in i ett fack. Väljer jag att motarbeta det facket någon valt att sätta mig i, sätts jag in i ett nytt face. vägrar jag stanna där- då blir det sociala problem och en hel del spelregler som bryts.

Beror det då på mig eller på att utrymmet att röra sig på är för litet för mig och de mina?

jag vill be dig att välja dina ord och inte förnärma de som har jobbat sig förbi de väggar som verkar blockera dig.

Över och ut.

Godnatt Mister Tom

jag är fortfrarande helt uppslukad av min underbara sagobok.

" Denna boken är så fin att jag smäller av! Total tillfredsställelse för min eviga längtan till sagans värld. "

vissa böcker läser man av intresse, andra för att få en bild av att det finns någon som har det sämre än vad man själv har, men de fina fina fina flykterna från verkligheten där alla utmaningar verkligen ger ett resultat, där lidandet är gånget och framtiden är bäddad för huvudkaraktärens liv att starta. Just där. Där du är. De små orden som formar den perfekta meningen- det som du mins och målar upp själv. herregud! jag är kär i en bok?Sa hon som sa att hon sa som hon sa att hon sa.

Klura lite och återkom med svar osv.
Har du känt dig helt upprymd- helt till dig- nästan slut- allt på samma gång, av bara ett ord? vad det är för ord spelar ingen roll, men just dte ordet ger dig att du behövet för att känna dig komplett, och helt utmattad på samma gång? det finns massor av ord som påverkar dig, men få som verkligen spelar roll i just din film som handlar om dig. jag tror att alla har en film som handlar om  bara en själv. Alla andra har större eller mindre roller, händelser som betyder mycket för DIG lyfts fram som stora händelser med mycket tyngd och mycket känslor tolkas och översätts till filmiskt korrekt "språk". Sen är det du själv som väljer och avgör hur du hanterar händelserna och människorna du möter. Kanske slutar din film olykligt om någon i din närhet försvinner eller kanske dör, och du sitter ensam kvar och mins hela ditt liv i ett berv. men det handlar fortfarande alltid om DIG. Dessutom tror jag att din ödmjukhet blir till din fördel och dina höga tankar om andra,till exempel förebilder eller kanske någon stor tänkare (din drömmare- Sol), blir temat i din film. Dina intressen blir det som för handlingen vidare. För det är väl då du fokuserar bäst? (nu tillbaka till Ordet) De ord som ledsagar ditt sätt att leva, kanske är det ett namn, ditt namn, någon annans namn eller ett namn du velat ha eller kommit på själv som blir titeln på filmen.
min titel blev tre ord:
Sa hon som sa att hon sa som hon sa att hon sa.
tre ord många gånger.Anden på drottningtorge

Ja, han finns där, Till och med två änder. De bara låg där och pussade på varandra mitt på torget 23.30. Rätt fint. Kineserna och jag tog kort och skrattade lite innan vi skilldes åt.

Jobba ikväll också. Idag var tandläkaren snäll och fixade linan bakom tänderna. Tack för det. Hysteriska tandsköterskan: trevlig och hysterisk. Återvinning, fika på nya uteplatsen, spela gitarr, läsa asbra bok.

Läs den. GODNATT MISTER TOM av Michelle Magorian

vad blir då kvar?

här sitter jag och väntar. väntar och väntar och väntar. väntar på mitt band. vi ska skriva text. Nyss hittade jag en ny ball pryl på dattan (yez- from now on  Dattan it is.) genom prylen kan man fixa snyggaste bildspelet- eftersom det är bilder från mitt liv, som jag har tagit på folk jag tycker om och bryr mig överdrivet mycket om så fick jag till slut en känsla av hur det skulle vart på min egen begravning(??!). högst opassande då humöret sjönk till nästan botten. bilder på alla människor jag umgås med, de jag beundrar och älskar, sånt jag tycker om, sånt jag uppskattar i vardagen.

Jag undrar varför den känslan kommer smygande när man tittar på bilder från ens eget liv, till en låt som går i moll och har ett stick i dur. Det är fett wacko. Jag skulle absolut kunna tänka mig att ha ett litet bild spel på mig och de jag har kära om jag mot förmodan skulle råka ställa mig i vägen för en fet lastbil på E20.

 Det betyder ju också att allt sånt kommer helt utan förvarning, utifrån brustna hjärtan, ensamhet, osäkerhet, längtan efter något annat. Och att det kan komma så fort? och hur många människor hade inte märkt det- hur många hade märkt det och lagt vikt vid just diin bortgång? Jag tror inte att det är nyttigt att fundera över sånt för länge, men jag tror absolut att det är värt att tänkas på och skffa lite självdistans till livet. Uppskatta det som är just nu. Det kommer ju aldrig tillbaka. Och om du försvinner så kommer du aldrig tillbaka. Då kommer jag sakna dig. och du kanske sitter där uppe på ljuskronan och titta på alla ledsna människor och ångrar dig. eller så gör du inte det?

Ja, tänkarna är många. Jag tror dock att vi har mycket att utföra innan vi får tillåta oss att försvinna. jag måste ju bli rockstjärna innan jag dör. Och jag vill stå på Hawaii minst en gång, och spela mer utomlands. Sen ska jag skaffa ett stort vitt hus nära havet, i skåne där jag ska ha mina hästar och hundar. Och givetvis mitt piano. det ska stå så jag ser havet när jag spelar! Ljust ska det vara! Dit ska alla mina vänner få komma när de vill och vi ska gå på promenader och utflykter. Jag måste bli grym på ljud och ljus också!50 ways to leave your lover

på tal om olikheter så finns det så jävla mycket versioner av det ena och det andra. bara ta för dig

och basen är ascool

människor, folk och pöbeln.

såhär efter påsk så räknar man väl lite blindt att alla människor man ser har ätit lika jävla mycket godis som en själv. Det kan ju stämma. fast inet. beroende på vilka människor man tittar på. Jag fick en lite ahaupplevelse idag, som förvisso bara är en teori, men efter allt det där med att man blir snäll av pepparkakor och sånt så är det svårt att inte tro på det. Att alla människor blir lite snällare av högtider. För då är massa socker involverat. Till exempel jag släjv sitter och häller i mig det kvarvarande godiset efter helgens möl. m. inte cool. Har man inte bara suttit och vräkt i sig godis fast man inte känner för det? sådär att det blir riktigtriktigt äckligt till slut. Idag pratade två damet med mig- helt oprovocerat. eller kanske inte. en av dom påpekade vädret(???) den andra frågade hur hon skulle ta sig till brunnsparken lättast. klart man svarar.

jag ska bara provocera när jag blir gammal.

KUNGEN blir gubbe.

Snart är det Kungens tur. Han fyller år iår. precis som alla andra år. ända sedan han föddes. Och jag tänker skriva brev. ja- jag ska ge honom ännu mer uppmärksamhet! Och jag ska kosta på mig mer än mina skattepengar och köpa ett frimärke för 7.50 som ska sitta på brevet till honom. Han kommer ju inte kolla upp vem jag är, inte heller vad jag är för brud, inte ens läsa brevet själv, men ändå skriver jag till honom? ja, det ska jag göra. vill du måla en tecnking till honom som jag ska skicka med? gör det så bifogar jag det i brevet.

ta dig en funderare, vad du saknar mest?

detta saknar i alla fall jag.   
annars kan du ju kolla upp Little Marbles.
Dom ger dig kärlek.

det som har hänt:


göra nytt.

Du hade tid.

tid. tid tid tid.

jag har tid. för mycket. inte som i att jag FÖR mycket tid till övers. men tid att disponera väl. jag har mycket tid för lite.

Igår pratade vi om tid. och hur väl du och jag känner igen, och minns känslan av det som kändes då- det enda som kändes. Kanske togs allt det upp för det luktade percis så som det gjorde när vi började umgås? Luften var bara våran, ingen annan kände som vi gjorde just då. Ingen annan kände som vi gjorde igår.

Och tiden går. det kom vi också fram till igår. fruktansvärt obehagligt. Tänk såhär: du tar tåget från floda, in till göteborg. det tar typ 20 min, och på dom 20 min hinner någon annan boka tid och plats med en tredje och sen infinna sig där. någon annan hinner ta sig till ett sjukhus där dennes bästa vän precis lagts in. Och i en annan del av sjukhuset hinner någon ta farväl av livet och lämna en hel familj, många vänner och minnen samt jordens yta. Och din älskling hinner sakna dig, du hitter åka tåg, läsa, prata med en bekant, kanske plugga lite. På samma gång som tvåsamhet utmynnar i ensamhet, och tusen tårar hinner falla? under tiden som du åker tåg? Medans du sover hinner någon ta sig från stockholm till falkenberg. och du sover? du gör liksom ingenting, medan en annan tar sig genom nästan hela landet. vänd och vrid på det. oerhört ocool.


dagens låt: Firefox AK- winter rose (feat. Tiger Lou)


¨
medan du ligger där och kollar på din telefon, hinner en annan göra en annan lycklig.
medan du ligger där och kollar på din telefon, hinner en annan avgöra ett antal människors öden.

yesyesyesyesyesyesyesyes

allt som har med festivalen- utom öl, mat och snurre- ä klartttt!!!  Dit, där och hem är ferdich. dock är vi ju bara 3 pers än så länge, när blir campet större? mitt hopp ligger på lagom bekanta människor som jag egentligen inte behöver träffa efteråt, om jag inte vill.

Skola skola skola. pluggapluggaplugga. Fridhem gjordes ingen större grej av, heller inte skara. Hoppas att detta går vägen. bara bort för att inte vara hemma veckodagar, skaffa någon form av nytt liv och förhoppningsvis en och annan kompis som inger hopp. lite respekt.

I maj blir det tillbaks till bk. nytt program som endast sänd direkt från bk, i bk, live. Yeeez
Dessutom är jag rädd för tomtejäveln i fönstret. Han kommer resa sig och ta över världen om inte lång tid alls.


RSS 2.0