Bygg på

Om du skulle sett Göteborg- bara en överblick över staden- utifrån mitt perspektiv kanske det fina i oss skulle ha fortgått. Därtill kan sägas att situationen kan inte förändras om vi talar om dåtid- såsom igår, för ett år sedan eller ett halvår sedan- men dåtid som i morgon och om en timme, om ett par dagar eller fem åt framåt kan vi ha ett liknande skikt över vår bekantskap, som vi hade då. Men utan det som i sociala sammanhang kan tas för något det verkligen inte är.

Här och nu.
Här och nu.
Hade jag stått inför er skulle jag kunna säga precis samma ord i samma följd i samma tonfall men fått två helt olika reaktioner som dessutom skulle diskuteras i veckor därefter. Och det är ett gott tecken. Diskussion är det som förändrar och inspirerar oss. Det leder till ett nytt samtal och nya sätt att se på den andre. Däremot kan jag inte påstå att en vänskap byggd på- och utifrån- en downer kommer leda till destruktivitet. Bevisa motsatsen, snälla. Jag vill så gärna se vad som sker i framtiden.
Jag saknar dig.
Jag saknar dig.
Det skulle missförstås, och jag är på väg att säga det varje dag men om det skulle ske hade jag varit körd inom en timme. Ständig strävan mot att klättra uppåt. DÄRAV förblir jag passiv. DÄRAV iakttar jag hellre din handling. för min handling förblir en tillgodosedd förändring och en handling som kan tas för ondo, för godhet, för ilska, för frustration och kanske till och med för ett steg bakåt. Men det är min reaktion.
Jag hade velat se en ursäkt för mig själv. Mestadels till mig själv denna gången. Stolthet och fördom skulle jag kunna uttrycka det som, men då skulle vi bara vilja relatera till en kass kostymfilm med fint återgivet dagsljus. Så Skippa de orden och hitta synonymer till det.
Annars vill jag tacka för långa nätter, så TACK MELISSA HORN, Fantastiska Människa.
Ta din tid. Jag stannar här och väntar.
Ta din tid. Jag stannar här och väntar.

2 år

Henner jävla hår.
Hennes jävla hand.
Den jävla låten.
Det jävla minnet.

Och hon har ingen aning!?
Hon vet inte, för hon har inte sett det??
Förmodligen för att hon aldirg kommer se det heller.
Men hon skulle gillat det.


Tack och hej.


RSS 2.0