Magen som kurrade som en kissemiss

det var en gång en liten mage som inte verkade speciellt mycket för världen. Men den lilla lilla magen hade en dold talang som ofta utövades- den kurrade som en kissemiss när innehaverskan var lite trött.

kurremagen hade inte så många vänner så han dog.

FILMmellanslagINKAST

det och dåligt lokalsinne är kul.
magen är bakis, men själv mår jag bra.
jag tror att jag är påväg att konvertera till P5Bloggen.
pefemmerec.blogg.se

där är det jag som är bamse.

Blind Blind Blind.

Svårt att se. 

Allt gick bra. Som jag hade hoppats att det skulle gå.

Men Ont. Ont Ont Ont.
Fullkommligt onödigt. Men Ont ont ont. 
Ont.

Jag tror inte att jag trycker undan det ofrivilligt utan att det helt enkelt inte är välkommet i min tillvaro, eller i mitt liv. Trots att det är ur smärta det kommer så föds ingen reaktion. Utan om och om och om och om igen är det samma visa. Samma samma samma ord som framkallar det. Samma tankar- För att jag har lärt mig själv att det ger reaktion. Det är så att det gör ont. Att inte kunna är jobbigt, då måste man lära sig. Men jag vet inte om jag vill lära mig just detta. Kanske lär jag mig detta som jag tragglade med matte och engelska? Eller om jag vill låta det vara. Det kanske kan stanna där det är? Och om det stannar där så blir det till en sten som jag själv får välja om jag ska notera eller skita i. Kanske kommer det ut, kanske förblir det orört.

Men det är så att det känns- så att det gör ont. 
Men jag har underhåll så jag slipper slita och nöta på det. 
Jag har det jag tycker om mest av allt.
Så sjung.

Välmående.

Tack vare bandet. Mycket mycket tack vare mitt band. Varberg var grymt, och splningen igår på Orust var lika grymt även om vi inte stannade och tittade på Räfen eller Pickadoll. Men jag tror de kan sin grej så vi drog i vilket fall.  

  Nu har jag tänkt: Alla dagar man har med sig själv, och alla dagarna gör exakt det man känner för ger så sjukt mycket. Även om man är bland massa folk så kan man ju vara med sig själv- i sig själv och vrida ut och in på tankar och funderingar. Om allt. Allt såsom minnet från igår, från Grekland när jag vad 8, och tanken och planeringen om imorgon, flytten, om praktiken om vadfan 2 år. Mer än 2 år. När jag har pluggat klart  är jag inte mindre än 21, nästan 22. Ofta jag kan bli så gammal. Så känns det nu. Men då kommer jag bara tänka på hur liten jag är nu och hur mycket galna grejer jag och mina vänner gjort.  (värst vad jag tänker på tid 24/7). Och det är mycket man saknar nu, men ändå inte anstränger sig för att plocka upp igen. Det kommer aldrig bli samma sak om man plockar upp det som var då. För vi har formats för mycket sedan dess och prioriterar andra grejer som kommit upp och fångaat våra intressen. Vissa saker bör man låta vara som de är och bara ta att det suger att det är över och se att man borde passa på att leva i nuet.

  Vi fick göra en sån övning att vara just HÄR OCH NU på Musik Direkt i år. På Riks. Tänk själv att du är på väg till tåget och funderar på något helt annat- du kanske minns något jobbigt- eller askul. Men du är fortfarande inte HÄR och NU. du är DÄR och DÅ. Känner du för det så gör det, men det ger så mycket mer att samtala med någon som är precis där den är. Och det syns när någon är "Med". Tänk på det.

  En annan kul grej man kan göra när man är ute och går ensam:
Titta på alla människors ansiktsuttryck och tänk att dom är asbajsnödiga. De liksom går och försöker gömma att de mååste på dass NU.

över och ut. Glöm inte läsa P5bloggen:
pefemme.blogg.se


Kajsa är oftast med.

No matter what i say

Det gör ju inte det. För oavsett vad jag försöker övertala dig på bussen, eller på torget, eller på festen till. För du har din tro om vad du har VALT att TYCKA. För ja- DU VÄLJER vad du VILL TYCKA. Det finns ingen annan än du som kan välja åt dig. Det är så uttjatat att ingen längre lyssnar, men det är så det är, och det är så det alltid kommer att vara. Tyvärr så är det svårt att ta in när du är mitt uppe i vad du känner. När du Känner att du vill tillåta något så öppnar du ditt sinne så mycket du VÄLJER att öppna det.

Det är alltid DITT val. Ingen annans. Och det lär man sig alltid för sent.Välj det du VILL välja.

Och nu då?

För ett år sedan undrade jag vart du tagit vägen. Och sökte dig. Men nu passar det att ta kontakt? Självklart säger jag, men det är också givet att jag undrar varför det är så. Varför det är såhär nu? Vad driver dig till detta? Kommer vi funka bättre nu än då? Kommer vi överens? Kommer vi lära känna varandra? Jag önskar oss båda lycka till och kräver svar på frågor.

11am

Och angående kaffet...

... så lyckades jag verkligen inte alls. Stackars städflicka. Allt busar. Men innan jag ska sluta klaga så ska jag tipsa om en god vän:

www.myspace.com/annahagsgard

Du är allt bra fin.

Guds hat mot kvinnan.

Jag tänkte att dagen skulle utnyttjas till fullo och komma upp i tid med ett leende och en bra låt i bederskap. Så skulle jag äta frulle fort och göra kaffe till en hel armé inför städdagen3000.
 Men ack nej.  Han bland molnen ville inte att jag skulle gör allt detta och placerade därför om lite grejs i livmodern så att när jag reser mig upp och skuttar iväg mot toaletten så knyter sig allt som borde vara stilla- blixtrar och dunder!!!!! En nära-döden-upplevelse!!! Ja, där satt jag på golvet som en annan drama queen och grät av smärta innan jag förmår mig att ta mig tillbaka till sängen och ligga kvar en timme, Kul.Gode Gud.
Jag skulle gärna vilja några ord med dig i enrum. Det handlar om ditt extrema kontrollbehov över kvinnan.
Ring mig så bestämmer vi tid och plats att ses. / Sandra.

Äntligen Besked!

För dig som missat det så har jag kommit in på utbildningen jag sökt och känner mig faktiskt som en 5åring som ska börja skolan om aslångtid, men bara snackar om att en ska få läxor och plugga och ha raster och få nya klasskamrater och kompisar att leka med efter skolan. Precis så känns det.

  Och Jag har fått hem alla brev från boendegrejen, CSN, från själva skolan innehållande info om vad som gäller angående tider och tips och karta över stan och massa annan reklam om hur bra det är. Kanske är det inte alls så ball, men det blir ju vad man gör det. Så länge jag inte får en total chock. Typ att lägenheten luktar asmycket mögel och kattkiss eller att skolan är en liten stuga som i själva verket ligger i detta gigantiska byggnad som pekats ut som själva huvudbyggnaden. Men det tror jag inte kommer hända.

  Så just nu siiet jag här i all min(-a) prakt/ensamhet/frid/sinnes fulla bruk och försöker för allt i världen bli bästa vän med CSN. Känner jag mig själv rätt så kommer det inte funka så utan jag kommer istället bli bästa kompis med alla som sitter i jourtelefonen för CSN och svarar på frågor för idioter som jag som inte orkar läsa igenom allt detta på egen hand. Ja. Kanske.  Jag flyger dit 15e Augusti och då ska jag passa på att ta vara på varje sekund tills dess, och sen ta mig över och öppna mina sinnen för allt och alla som är nytt/nya.  SCORE!

  Ja- jag är helt enkelt jätteglad över att jag kom in.Jag mår lite illa efter mycket mat i magen, mycket te för sent på kvällen och en låååång dag på stan med Liv och Tim. Kanske inte världens mest behövda shoppingrunda, men ack så skönt för sinnet att få inhandla det jag faktiskt letade efter. Så här får du veta vad(jag tänkte att det är ju så många som bryr sig. Ibland tror jag att jag skriver i en väldigt åtkommlig dagbok som ingen läser för det är liksom inte intressant men för mig är det ventilation på hög nivå) :
- En asfin flanellskjorta som kommer att bli vardagsplagg. (Myrornas)
- 3 trosor
- 3 (TJEJ)strumpor (för alla män har storlek 40- 45 och alla kvinnor har stl. 38-41)
- Snyggaste tröjan med ascool v-ringning.
- 6 asfina kaffekoppar som ska bli nya mögeloffret i Jönköping.

Om du sitter på en såndär fin, mjuk, mysvänlig, morgonmysig, charmig, snygg, brabra, favoritflanellskjorta så säg till så köper jag den för 100:-
Tänk på saken.

  Och Tim, Liv, Ami och Anna- Ni bevisar att äkta kärlek finns även här där vi är idag. Det är Bra. Ni är Bra.


till en bild av händer.

http://open.spotify.com/user/liscano/playlist/0wjKalfbg73ayIr6RqwcbE


just so you know

Grey Rain Of Sweden

http://open.spotify.com/user/liscano/playlist/2Ehx1SsfWl9RQtm92pk2y1

För oss med Spotify har en spellista kommit till världen just idag. Sveriges mesta regnlista heter den och gör skäl för sin titel tack vare första låten och allas älskade Doris. Värst vilket tjat det var om henne hela tiden. Men hon är fin, det är hon. Musiken är väl mest anpassad efter dig som kanske inte har så mycket för dig, mest stökar omkring hemma på ditt rum, stickar, målar, samtalar med en god vän eller annat. jag erkänner härmed att jag tänkte lite på fröken Jensen när låtarna valdes ut. Ja.

   Imorgon (10:42) åker P5 Records till Nyköping och spelar och därefter åker vi till allas vårt älskade Järvsö och kalajsar fram tills vi anländer på GBG C igen.  Jag tror det kan bli kul om alla har något/någon att leka med på vägen upp. Jag tänkte leka med Emma tills hon ber mig vara tyst och sova lite. Då kanske jag gör som hon säger, eller så gör jag inte som hon säger och kastar mig på någon annan.

  Dagen överlag har varit rätt sketen. Efter en natt utan sömn hos Robban med film, musik och chirre mår varken hjärta eller axlar bra. För all del så är det väl rätt mysigt att åka spårvagn och se staden vakna på samma gång. Men ack vad jobbigt det är att somna när det är ljust i rummet. Och känslan av att vakna var alls inte rolig. Ingen plan för dagen. Eller jo, men jag somnade och ställde alarmet på 14:00 imorgon istället för idag så kroppen vaknade lite av sig själv. 
 
  Efter mycket om och men drog jag till madre och spelade lite piano, åt en matbit, kollade film och drack te. Mamma tar hand om mig väldigt fint. Tack mamma. Filmen var väldigt fin också. Whael Rider rtor jag den hette. Lite om andlighet.

Fläkta köttet

Som om inget annat finns. Lite hysteri, lite skönt att drunkna i- allt om inte fläkten hade gormat så förbannat. Nu ska jag inte snacka skit om min fläkt som far min inhandlat och påstått sig tillägna sin dotter. Men man har liksom kvar ljudet i örat när man stängt av den. Klaga INTE!Jag hoppas också att Ödman tar sig samman och anordnar ett slags kalas i nya hemmet i Gårda. Om vi gör så att vi skippar Hammarkullen och kör stenhårt på Gårda istället så kanske vi kan inta den delen som nya offentliga HBTQ(m.fl)kommunen och sätta upp en hög mur med elstängsel runt mellan Gårda och Örgryte. Vad sägs? Någon som har byggutbildning kanske kan ta sig an att leda projektet? Ja, du som känner dig manad kan ju höra av dig.

Äpple

Nu ger jag dig lite tid att fundera över hur mänga olika sätt man egentligen kan säga Äpple. Olika Betoningar på olika bokstäver. Ja, olika saker för olika människor, och även om det är lite kallt om mina stackars knän idag så kommer jag ta mig igenom en hel dag av Michael Jackson. Jag tror att jag blivit lite besatt av killens bortgång.


Men innan vi kör på men Michael så ska vi värma upp med Äpple och Doris!!

http://open.spotify.com/track/3X4JH0aBqKKAamYkpj5xerDID YOU GIVE THE WORLD SOME LOVE TODAY- BABY

Vem tillhör du egentligen?

Håkan Hellström - Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

http://open.spotify.com/track/3QF1YeF2uVXIJTbREgDwNu


mormor. min fina fina mormor.
RSS 2.0