Hjälp sökes

kan någon hjälpa mig med bloggen snälla?


det du tycker är trist

är min njutning.
Vi kanske ska ta och hitta ett balkanband, starta klubb, fixa feta DJs och grym lokal

hallon

snart en vecka sedan jag hängde här. inga klagomål så då käns det rätt lugnt.
kollar upp ringer och skriver och tycker. det är kul. jag hoppas mycket på detta. det kommer bli bra.

www.myspace.com/renarama

så jävla fint.

P3dag, vår i bk.

bättre än såhär blir det inte. inte på långa vägar.

-jag har inga pengar på telefonen.
-jag har inga pengar på kontot
-mai och anna är inte hemma

 men

-jag är hemma i bk
-det är vår i bk
-jag bakar bröd
-p3 i hela huset , därav något att diskutera med mig själv
-katten pratar med mig

så det är bra ändå, även om jag inte har jobb idag(jag tackade ju själv nej), även om jag är helt ensam i huset, även om jag inte är utomhus så får jag luft var 5e minut då katten vill springa in och ut.
nu ska jag ducha och äta lite medan degen jäser klart.


jag gillart.

jag fick nog av hela skiten så slutade och gick

dags att sammarbeta, lilla du. med kärlek, ödmjukhet, insikt och relevans.
snälla kungen, läs detta så kan vi sammarbeta efter imorgon också.


STELLAR

ibland undrar jag hur ni, ni som då såg mig som "hon", ser mig nu? Somliga, som folk på vagnen, eller de man möter på väg någonstans ser mig som en hen. vilket uppskattas. skulle ni se mig som hen om jag bad om det? kanske om ni känner det jag känner när jag hör den eller den låten.

Sandra erkänner:
Jag får maktkänsla av The Pot, take me to your leader och Drive


tre dagar senarehttp://www.youtube.com/watch?v=_z8PkA0wK5Q

improvisera stickytorsdag.

inte.
jo, nya generationen kanske kan låta och dricka, men de har ingen stickykänsla alls. ledsen. dock finns det dom som återkommer och lever on the edge. alltid. men, det händer. igår hände det. och det kommer aldrig hända igen.


http://scandalouslyqueer.blogspot.com/update

vilda och liza- jag tror ni är som kungen och drottningen, fast bill och bull. fast ni vet inte om det.


Hej! Mitt namn är Nokia och jag funkar verkligen inte alls. Mitt batteri är dåligt, jag har ingått ett samarbete med 3G och är upplåst och min ägare har comviq. Det gillar jag verkligen inte. Dessvärre kan jag inte bitas eller rivas så hon får aldrig veta att jag hatar henne.
Ha det bra- Vi kanske ses
mvh Nokia

dreadsaknarn hann före.

just nu sitter min kära mamma och provar att mangla min jobbskjorta, hoppas den är hel när jag ska använda den.

Jo, hela middagen satt jag och funderade på varför jag har blivit mindre social på senaste. alltså, mindre social som i nyamänniskormindresocialochdetärnästansvårtattprata. Jag menar tillexempel Valpen- valpen är mitt största problem just nu. vad händer sen liksom? fflera månader senare och fortfarande ingen givande konversation? hur kommer detta sig? har jag inte alltid haft lätt att fråga när dte är mat, vad som ska göras, säga ifrån när jag blir trött på något. typ. men nu är det liksom bara stoppstoppstoppstoooooooooooooppSTOPPSTOPP. fattar du? siri har samma symtom. det sa hon i alla fall. det är ju inte vuxenpoäng. bara dumt och en merit mindre i det ärliga cvt (alla människor som söker jobb skriver cvn- där ljuger man ihop att man är perfekt och förbannat snäll och go i alla situationer. Prova att skriva ett helt ärligt cv och skaffa lite självdistans.)

Temat jag valde nu är redan taget av min rastavän, som inte längre är någon rastavän utan bara en vänlig hårvän. ja, jag saknar dina dreads.

Naturkunskap del 1: Qourndjuret

Hej och välkomna, idag ska vi prata om vegetarist mat och vartifrån de egentligen får sin mat. De äter ju inte djur, som kännt är. Men stämmer det verkligen? Ikväll går ned på djupet med saken.

sedan den första vegeterianen kom till denna planeten ansåg denne att djur lider på grun av våra behov, att djur också har känslor, vilket somliga forstare kan hålla med om. ändå fortsätter människor att äta döda djur på frukost, lunch, middag och midnattsmat. då är ju frågan varför detta sker om jehovasvittnen har rätt i att jehova verkligen finns?
vi har träffat magnus-olle nilsson -karlsson och han har sannerligen en åsikt om ämnet:

MO NK- Joo.... humm.... vi i jeho.... jag har eeh själv framställt, utifrån olika prover jag har tagit på dessa filéer och har vid flera tillfällen hittat hår- päls- bland filéerna. detta är ju ett bevis på att qournfiléerna hadde ett liv innan de blev jus filéer.

Reporter- men Qourn är ju framställt av endast veg.produkter? det står ju här på innehållsförteckningen och det har ju inte visat att det finns några former av animaliska produkter i när man undersöker filéen?

MO NK- Det är lögn! Jeh... Jag har ju hittat päls bland filéerna!

R- vad grundar du detta i då? det måste ju finnas fler än en anledning bakom din åsikt?

MO NK- ja, det gör det också. hör här: Som alla vet så finns det ju ett mycket omtalat område kallat bermudatriangeln. och där har ju folk bara försvunnit. utan minsta spår. borta! poff! kaputt! Jag har varit där! på en av öarna som finns där lever ett folkslag som kallas bermofolket. Jag lärde mig deras språk coh pratade med dom. Då avslöjade de att de hade ett labratorium där de tog hand om sina människoskygga djur. De kallade dom för QOURNDJUREN.....

it comes dowN


jahaja. då är det här

det är dags. dags att gå igen..

från svingeln och hem. vänta bara.
imorgon ska jag få träffa mig anna!

this is a song to a girl called siri bengtsson

hur man hanterar jobbiga situationer, ångestframkallande dagar och besvarar frågor på bästa sätt- ring siri. om du inte har något bättre för dig- sing siri. om du vill hitta på något, såsom att skriva musik, dansa balkanrelaterade danser, dricka förjävlamycket öl eller bara be om en kopp kaffe- prata med siri.

Situation:
Det är snart dags för festival och sommaren nästan drar sig mot din kropp. du vill dit. du vill dit och se Sophie Zelmani, Kooks, Håkan,  shugarplum fairy, hello saferide, dia psalma, laakso, thåström, timbak, kleerum och kalle bah. Men vem ska du safea med? vem ska du dit med? vem ska du packa grejer med? vem ska du supas under bordet av? Jo, Siri. Siri siri siri siri! Let's ringa siri!

Problem:
Siri kan inte?

Lösning:
tankeverksamheten är på max, musiken stängs av, du går in i dig själv och tänker på olika människor- grips av panik! vem ska dit? vem ska dit? matilda? judith? anna? emelie? alicia? Mamma lorens??? herregud vilken panik!!  Och DÅ kommer du på det. Du kommer på hur du ska göra för att få med henne. Jo, du gör så att man hittar någon rik jävel som verkligen inte trivs med sitt liv, övertalar denne att ta sitt liv och skriva självmordsbrev och testamente till bara dig och då kan Siri inte säga nej. Där var det.min mamma vet att jag  s n u s a r

festivalbiljettköpdags

imorgon köper jag biljetter till Peace and Love.

tänk om kungen kommer på besök?


jaa, vad hade du gjort då? Givit honom 30 kr och bett honom gå och köpa godis och kaka till fikat, eller bett honom lägga ut sålänge för du har kass ekonomi? då är det ju din mamma som betalar. egentligen?

nytt nytt nyttnytt på bloggen, ge mig lite konstruktiv kritik- är det för jobbigt att läsa när det ser ut såhär?

nära finner ingen pizza

eller kanske "här ligger det en uggla begraven". precis så.
söndag var äventyr och inköps dag. dags att hålla ordning på stålarna och tänka till ordentligt. för snart är det dags. måste lägga undan också. vad kommer det sig att man har konstant pengaångest och begränsar sig. hells av allt skulle vi väl vilja skita i allt som har fysisk form och bara umgås för umgängets skull och vårt välbefinnande, men så lär det väl inte bli.

flytt


matilda. lilla fina matilda!

i didn't ask you to take me from here.

nu har jag ett kommunikativtbreak, om man kan säga så. ingen telefon, inget internet(kommer), och numera bort från floda in till hammarkullen- nu jävlar ska här stökas till bland fördomar och förutfattade meningar.

lite inne i en såkallad svacka, det känns märkligt. väldigt märkligt denna gången. FREE ME

http://www.youtube.com/watch?v=7rRWLTGSNvg&feature=related

i'm builded like my father was,
i've done nothing wrong.
free me  
i just want to feel what life should be.
i just want enough space to turn around.


RSS 2.0