2 veckor, 5 dagar sedan

Lite bitter.
Lite trött.

Hela flyttgrejen har funkat bra, människor är fina och snälla men ack som jag saknar Göteborg. Håkan, Navid och Alice B är strikt förbjudna i min närhet (inte officiellt). Men Sveriges eget Jerusalem är också fint på sitt sätt. Mamma sa att stan skulle likna Alingsås lite- att mentaliteten skulle vara densamma. Jag tänkte först nazimentalitet, men förstår un vad hon menade. Fast detta är mer ett rutnät och oavsett vart eller hur man går, så behöver man ta lika många steg vartän man ska- det finns liksom inga omvägar eller genvägar.

 Och nollningen har gått fint. Det har vart mycket fest, mycket skrika sig hes och nu är hela klassen sjuk och vi snorar och snörvlar kollektivt som på given signal. Föreläsningarna är intressanta alla dagar utom dagen efter kåren då man helst vill sova bort allt. Just nu vill jag sova bort allt. Det är nog menstankar som spökar. Som vanligt. 

 Grisesjukan- hur går det för den undrar jag? Känner vi någon som har lyckats få den? Hur många på JTH kommer få den? Och hur många i klassen kommer få den? Media överdramatiserar den, individen som tvättar händerna med hansprit har ingen respekt för den för om du spritar in händerna så finns det inget att vara rädd för. Själv driver jag bara med hela grejen. Det ÄR hemskt att det är påväg att bli en epedemi men det är fortfarande lika många som dör av vanlig influensa som beräknas stryka med av grisesjukan.


Nu är jag rastlös igen. En häst kanske? En liten hästi att tralla omkring med och klappa lite på. Hade vart något. Och kanske är det en Vilja jag vill klappa på och faktiskt fatta. hmm.


Töntigt att slänga upp hästpix, men hästen är ju den enda.


 Har fått låna med en bräda av Ell också. Läge för bigtime och cruise och köööööööö. Jävligt skönt att få röra lite på sig och slippa åka buss överallt. Och det är snart höst så då kommer mna bli sådär rosig och varm och lite kall på samma gång och man kommer ta på sig för lite kläder trots att man viste redan på morgonen att jackan man drog på sig är för kall för dagen.

Och jag hoppas på mycket höst. Mycket som i kall, frisk och torr. Och jag längtar nästan efter att få sparka omkring bland löven och de varma tröjorna, första vantdagen och mössperioden. Den brukar bli så otroligt lång när man väl är där (efter typ en vecka). Helst ska media uppmärksamma Blondinbellas senaste kaninmössa som visar sig vara gjort av hennes farmors katt eller nåt. Då kan man skratta och tycka att mössan från H&M är lite värd även om den sitter rätt kass.

Snart fyller jag år och då vill jag kalasa, först i Jkpg sen i GBG- Kom och var med!
Ni två kan ta er hit och banga plugg för ett dygn- det är värt det.


RSS 2.0