ta'tsommarn kommer, snart äre picnkick, innan dess releas osv.
vi gillar!!!!!

Anonym på Råslätt

Där hemma, i stora staden, fina GBG finns det. DET. Ändå är en anonym.
Här hemma, i Svergies Jerusalem, sketna jönan finns det INTE. En är fortfarande anonym.

Dagens väder;
Snö, vindtilla, regn, varmt, växlande molnighet, solsken, blåsigt, svinkallt

Klockan är halv två detta är ekot.
Hej och välkommen, du lyssnar på flatnytt, mitt namn är Sandra, Flata.
Göteborgs gayliv börjar komma till liv och våren ser till att hormonerna spritter i varenda kropp, de lurviga benen flyter och far över med skärgårdsbåtarna. Senast i Lördags följdes föregående veckas drama upp, och tårarna orsakade översvämning vilket gjorde att branmän och polis fick tillkallas. dramat löstes aldrig då de involverade hitttade varsitt ligg att dra in i det i syfte att göra en annan part svartsjuk; detta med motsatt effekt. Flatnytt har träffat ett vittne som uttalar sig om vad som egentligen hände.
För att få veta mer; fyll i lösenord nedan:

_ _ _ _ _ _ _   _ _  _ _ _   _ _ _ _ _  _ _   _   _ _ _ _ !

Dålig luft. Dålig luft ,Dålig Dålig Dålig luft.

Oavsett hur mycket det blåser så står luften still här emellan. Det blir ju lite för varmt och unket ibland. Ibland drar någon förbi och ger lite ny luft i tillvaron. Luft.

Idag ringde Ida. Fina fina ida. Hennes livs resa och hennes livsöde. Hennes nuvarande livsorsak. Så sjukt skönt att höra henne och ännu finare att hon faktiskt ringde. Ringde till mig? Jag saknar dig, Ida.

Snygga vän.

 


 

Jag gillar skatteåterbäring.


Söndag

Heligaste dagen, har jag hört.
Första; Jag hatar modebloggar. Gillar INTE.

Andra; Jag vill starta någon löjlig junta, där man slipper prata med folk och bara göra ingenting. Typ sitta och titta på varandra.

Tredje; Ännu en bortgång. Ännu en förlust, av samma orsak, i samma område, i samma krets. Alltid samma; det är så långt åt helvete. Jag menar; hur kan så många unga människor vilja och lyckas gå så långt att de tar livet av sig när hela världen ligger för deras fötter?
Jag har svårt att förstå.
Sen finns det dom som är på väg dig och aldrig blir upplockade. Det är liksom dom som förstår henne. Skulle förstått hennes hopplösa tillstånd och sympatiserat. Men hade hon blivit lämnad; vad hade hennes reaktion varit? Jag står, i förhållande till händelsen, distanserad. Däremot de mina som lider konstant av det och inte kan ta sig upp på egen hand är de illa åtgångna. Fler människor i Sverige går bort pga självmord än trafikolyckor Allt är sagt; jag säger det en gång till.


Nu till vårvärdet: Så jäävla fint. Så sjukt underbart och bra och fantastiskt. En vårkänsla som hela landet snackat om i ett halvår; DEN ÄR ÄNTLIGEN HÄR!!På tal om P5 records så har vi vääärsta grymma skivan på g och releasdatumet är 15Maj. Lägg det på minnet.

Syr om brallan.

Kanske sy om bellan? Nej, hon är fin som hon är.
Redan i början av inlägget (alltså är) känns det som att det kommer bara vara ordbajs i detta inlägget. Faktorerna är många; typ Kaffex3 partykänsla bra dag bror osvosv
Jag känner mig lite äcklig som lämnade tomma kiwiskal på mitt eget skrivbord. Men det vare värt. Middag? JÄVLA VARDAGSTJAFS!!


Vi hade en slags Photoshopkurs idag, jag bangade rätt hårt för armaturen vi Photoshopade bort kom tillbaka, i nytt lager coh ajg blev arg. Brors ringde och vi tog en heldag, vilket ajg personligen kände vart mer värt än datorsalen. Jag tillsätter Hanin mitt hopp om grym utekväll idag, hoppas hon lyssnar på det när jag försöker förklarar det. Ta ut pengar och springa runt som den iller jag alltid vetat att jag är.

Angående överklassutbildningen så känner jag väl att jag verkligen borde fundera igenom syftet med detta. Eller syftetär väl att jag vill göra detta och sen få ett slitigt asroligt jobb och ingå i ett grymt Crew, men hur ska jag kunna sötta moder jord med hjälp av elförbrukning 5000?? eeeh njeeh<3<3 Prisma, RGB och CMY.

ÖKdjungeln och dess utbildning.

Light Pollution.

Vad skulle du definiera som Light Pollution?

jag skulle nog kunna definiera Dig som Light Pollution, och Light Pollution som något högst ogenomtänkt påfund. Precis som dess innebörd; Ljus förorening. Synd, för vi kan så mycket bättre. Och på tal om Light Pollution så känns utbildningen som en slags Human goes Design and that's Pollution itself. Vad är det för överklassutbildning jag satt mig in i? Vad är det för I-Landsidé att utbilda ljusdesigners, vem är jag att hoppa på skiten med att analysera ljus och känslan det medför, ljusfärgen och dess effekt på människan. Anna är i AFrika och lär sig Afrikanskt teckenspråk, Ida i Thailand och jobbar ideelt.

Nu ska jag analysera hur Cinnas arbetsplats kan bli mer representativt och ett bra exempel på interaktion människan ljus färg och rum. Kul va?


(länge leve LED)

RSS 2.0