271 - Ska bara tända lite.

Så! Jo, dagarna har flytt från sig själva- precis som dom alltid gör. Efter frivilligtt uppdrag : Laboration Inspark i Kyla har jag lyckats dra på mig en äcklig förkylning. Mm än så känns det nästan värt det. Snoret tar över min hjärna och såhär gick Labben till:
Jag planerade in avresa till tillflyktsort Jönet och langade ÅRETS FLADDER tillsammans med Carl. Plan A var Bräda varje dag, första dagen lyckas jag lämna brädan hemma. Klantigt. MEN det tog sig ändå bra för nya ljusnollorgna vart fina och faddrarna nästan ännu finare. Brutal fylla, dyr räkning varje följande dag. Men Harry Potter har följt mig och Carl i hälarna. Skepp ohoj! Dônkbränboll= Helvetesbakfyllan och fina nya kontakter. Var tydligen väldigt otrevilg mot en ekonom på Kåren (vad jag nu gjorde där??) fick jag reda på igår när jag var nykter på Nattuppdraget. Skulle egentligen fotat, men det var så jävla kallt att jag sket i det. JÄRNET KALLT.

Det där med olika kylor är också något jag borde fördjupa mig i.

Tack och lov var jag inte bakis idag utan bara välfylld med snor i hela huvudet. Alla andra verkade haft fetingfesten igår, vilket belönades med en ball labb med Rune. Rune är en av våra föreläsare och vi har en hel del visioner om hur hans liv sett ut i och med att alla har fet respekt för honom på en nästan snarlik kompisnivå. Fast som föreläsare. Nej, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara. Men han är en gooing i alla fall.

Vi läser TVljus just nu och det går undan, även om grundtanken verkade vara att det skulle varit ännu högre tempo med 3 labbar på en idag istället för 2. ljusljusljusljusljusljusljusljusljusljusljusljusljusljusljusljusljusljusljusljusljusljusljusljusljusljusljusljusljusljusljusljusljusljus


Emily verkar jobba på som fan med Annika.K. God idé, men dystert att belysningsexpiditionen snurrar till det första dagen med nya klassen. KLANTIGT!

270 - Ang. Hi-Life


Så kanske du förstår vad jag menar med heterosexism.

(Inget ont min individer, utan direkt riktat mot en genomgående normativt påklädd fasad. Människorna i Hi.Life är lika mycket människa som du och jag, och dessutom drivna till att arrangera en Inspark för hundratals pers)

269 - Trött på livet, ett avbrott i festform.

Jo, jag vill åka till Göteborg. Klockrent att jag vill det. Elvy frågade om vi inte ska sätta oss på ett tåg och bara sticka. Den spontana känslan var att springa in på rummet, packa väskan, sätta mig på bussen in till stan och skita i allt för att köpa en sista minuten. Men av helt fel anledning.
för den du är vill jag bli lugn.
Eh, du kanske kan ringa mig. Givetvis komme hon aldrig ringa för ingen vet vem jag menar då jag inte nämner något namn. Men ändå- ring mig efter åtta.

Rapportjävel!

268 - Inspark dag 5.

Emma skrev i sin logg på fejjan att hon kommer hem runt 5e, så hemskt sugen jag är på att göra en liknande resa. Hon är alltså i Indien nu, ska pola med Dali Lama och utöva Yoga på ett berg. Emma Wättring - VECKANS GURU IGEN!! Sjukt!


Jaa, igår var en halvt galen och sjukt rolig dag. Det säger i allafall min stela kropp och mitt torra innre samt sms som jag inte riktigt vet vad jag ska göra av. Men jag ska i alla fall skita i denna dagen, stadsvandringen och nattuppdraget känns mest värt och nej- Livet är inte en fest. Det är bara slit och släp. Cred till alla faddrad, jag tar mig tid att jävlas lite med er för ni får inte dricka förrän klockan är 17. Jag startar när jag vill, tillsammans med alla stackars nollor.  Hihi
Hur som hängde Malin Stone hemma, mitt försök till framtida adoptivbarnsträning gick alltså inte igenom. tyvärr. Nollorna badade, en slutade på sjukhus, en höll på att dö för hon fick ingen luft pga det kalla vattnet- ännu en gång skötte Ljusfaddrarna sitt moment skitbra! Alla är hela nu i alla fall. Hänget i hälsoparken bland rödingar, blåingar, hälsoiter och ekonomer efter att ha vrålat och dansat oss igenom stan var fint, kom till och med till sans med min existens på Kåren igår. Märkligt. Men ja, ingen vidare dricka där. Fast jo, det blev det ju visst? Minttu och medföljande skitful mössa som alla hängde i till Dogge Doggelito skakade rumpi till. Kåren kan väl beskrivas lite som ett HeteroGretas; människor raggar hej vilt och juckar gladerligen på strippstänger. Ingen är bara där för att dansa. Just under inspark blir det ännu sjukare atmosfär och alla kunde likväl skrika rakt ut att de vill ligga, men vem de vill ligga. Men inte varför.

Med mig hem fick jag ett minneskortmed 600 bilder som jag inte orkar se för det känns lite överväldigande. Några kan jag ju langa här och nu. Senare kommer de väl upp på fejjan också.
Saknar Crocker på Inspark 2010.
HEJ!


Dônk ska tydligen vara gott.267 - Inspark dag 4. Ingen Ljusetta i hemmet.

Igår hängde jag hos Carl och läste under tiden han spelade. Tröttnade på en bok och fortsatte på Rosa Täcket. Det som känns otimeat med böckerna jag valt är att Insparken, Sveriges kanske största heterosexistiska tillställning.

Vad Inspark är? Jo, det går ut på att lära känna klassen, och vi svenskar har lite problem att snacka och kommunicera med varandra i nyktert tillstånd. Så vår festförening, Hi-Life, är delvis en grupp människor som gått ihop för Ex-Life (f.d Hi-life valt ut just dessa människorna att ta ansvaret och de poster som behövs för att driva en liknande inspark som är nogorlunda kontrollerad) anser att dem fixar det. Dels är det en helvetes heteronormativ tillställning utan insikt eller kunskap om vad en norm ens kan vara. Somliga kommer hit för att plugga och skippar insparken, skönt. Det kanske är dom som är de mest drivna. Andra kommer hit för att leva studentlivet.

Jag kunde egentligen ha skitit i Insparken, och förnekat att det berdivs såpass heteronormativt och pressar till sexism. Men nej, jag kunde inte få mig till att hålla käften utan går in med inställningen om att jag kommer möta motstånd. Kanske är det också därför jag bits så hemskt illa? Så fort jag ser något eller hör något som jag upplever eller kan forma till att det skulle vara riktat mot mig i homofobisk ton eller kvinnoförnedrande syfte kräks jag. Alternativt dumförklarar dig som sagt det.

ÅÅH DET KÄNNS FEL, för jag vill strida för min kamp, men du som säger det där som anspelar på sexism och normativitet har inget intresse i att lyssna. För jag är stereotyp, åt "andra hållet", käkar vegetariskt endast, läser fem.litt på fritiden, sätter vardagen i genusperspektiv. Hade jag käkat kött, hade jag haft pojkvän hade min kamp varit mer intressant för den inte är stereotyp i människors ögon.

HÄR är jag den människan som slåss för min rättighet- helt inspirerat av mitt umgänge i GBG.

" Feminismen kräver inte en medvetenhet om kvinnans väsen, den kräver endast en medvetenhet om hennes position."
// Nina Björk, Under Det Rosa Täcket.
(Boken för min förbannad. Hur ska jag hitta någon mer att föra kampen vidare tillsammans med?)

266 - Inspark Dag 3. Hänga i Hallen, alla fyra bojkottar Akademisk Introduktion.

Sååå jag uppdaterar pix från since forever tills i veckan.

Ska käka lite kol nu, hoppas kol mjukar upp bakfulla axlar. puss

265 - Inspark dag 2. Och lite annat.

Yes- dagen har knappt börjat och bakfyllan är mild. Mild? Som att jag använder mig såpass. Tappade munspelet, vi fick ändå med det hem igen. Carl kändes på G, vi drog till Kim när alla andra drog till Kåren, kåren suger. Annars känns nollerklassen sjukt skön. Dom fick gå in först på första sittningen!! Waddap- Ljusdesign petade visst ut ögonen på BB, Symaskin, Data och alla andra ickedesignprogram.
Egentligen borde jag inte sitta här och skriva massa skit utan dra mig till min HÄSTENSSOFFA (HA!) och läsa Under det Rosa Täcket och skriva lite på rapporten. Sofie kanske kommer hit imorgon (kärlek), och om jag inte minns helt fel så kommer nog Legenden hit, fast i träningssyfte. Vi vet inte, men ett helt löag flator kan kännas okej för en kväll. Som i att titta på träning, inte ligga då. Vad som händer med CSN är det inte riktigt någon som vet, och Cinna svarar inte när jag ringer.
(känns som att finnen bytt håla nu)


ÅNGEST ÄR JU ANNARS RÄTT BRA BETALTDå syftar jag på att sitta hemma för ingenting. Känns konservativt när jag skriver ner det såhär, men det är omdiskuterat och genomtänkt. Jag kan inte riktigt se framför mig hur det skulle vara att sitta helt passiv och inte gör något för att aktivera sinne eller kropp, jag själv har alltid glidit in på ett bananskal. Nästan överallt. I alla fall har jag haft sjukt flyt med Jobb, Musik, sysselsättning, kontakter och alltid haft stöd hemifrån vilket jag är enormt tacksam för.
Se till den passive som tillbringar sin tid hemma, sökt och fått bidrag, söker jobb och får inget. Det som ges passar inte för det är inte ett tillräckligt roligt jobb. Eller att det känns fel gentemot ens moral att inte ta jobbet, det är för kommersiellt. Ändå kan en inte jobba för välgörenhet för det är inte speciellt bra betalt. Just för att det är välgöernhet. Sen finns det dem som söker alla jobb, åker runt i stan och lämnar in CVn och ändå inte får något. De som ringer på alla jobb de ser. När jag gjorde så fick jag i alla fall tillfällig anställning som ledde vidare till annat jobb; DET ÄR KLOCKRENT MYCKET LÄTTARE ATT FÅ JOBB OM DU REDAN HAR EN ANSTÄLLNING.
I och med detta menar jag inte att den sjuke eller traumatiserade ska pressas ut på arbetsmarknaden, snarare att det skulle vara något positivt att aktiveras och underhålla sig. På 10%, om det nu skulle vara så.
Vem är bidraget till för? Och vem är det som får det? Kan du så ska du, för dem som inte kan förblir ofrivilligt passiva när en annan sitter hemma och klagar över att det inte passar? Nej, det passar inte att inte skaffa kontakter.
Jobbigt, men det känns som att en får hålla koll själv och leta sig ut på marknaden. Närstan slå sig ut och förbi. Dem som slås förbi kommer att  ta upp fighten igen. Tillfällig anställning ger mer än ingen anställning, och erfarenheten av ett : Antingen askul jobb, eller världens sämsta arbetsgivare. Den dåliga anställningen ger dig erfarenheten att läsa av nästa liknande situation, Eller?

Jag är litet arg, så jag skriver det här: Jag är litet arg.

264 - Inspark dag 1

hemma.
emily bor här.
Carl.
Caps.
Snygga nollor.
intresseklubben börjar gråta för det är så ointressant.
Puss.

263 - Ett B, vaddå? Ett B, vaddå? Ett B, jaha ett K!

Men först; reklam för ett helvetes grymt band:
GRAND SELMER
En sten i min trappa

55´s - Grand SelmerMeeen det var inte det jag skulle nämna i huvudsak. Eller jo, klart det var. Fast idag gjordet helgen ännu mer komplett utöver en ständig ångest över en grå stad jag ska tillbringa hösten i; Björkekärrskidzen hade sin reunion. Lite lätt sådär. Men fint som fan.
(hade jag haft med mig min USBanslutning skulle jag langat pix som tidsmord men nej, jag chillar på det för jag inte kan göra annat och orkar inte anstränga mig vidare innan jag somnar)

Det bästa med detta hänget är väl att utvecklingen av just oss fyra har gått så vitt skilda vägar men vi kan ju fortfarande hänga och ta vår catch up utan attd det blir stelt. föregående mening skriven som sammanställning av Cajsas utvärdering av kvällen. Strämmer, stämmer, stämmer.
- Och BJÖRN!!! årets själ, mycket förundran över den själen. Ett gäng år senare, total reform gällande allt och en måttlig koll på livet, både ute- och innelivet.

Okej, jag skulle egentligen skriva om något tyngre var tanken när jag begav mig nedför Barkspadesgatan, men DAH- LEV LIVET och jag somnar med känslan.

Godnatt, hjätreHull

262 - Holger. Vem ÄR Holger?Daaah

261 - Jag blir så dum av dig!


Skönt överkörd.

Anna och Ida, jag måste åka till Afrika. Jag vet det.
Dags att göra något.

260 - Sys.kon.h.änG
259 - Låten

LÅTEN

258 - Grå stad. Gråstad. Jönköping.

En liter kaffe och 7 samtal till olika teatrar och eventfirmor senare börjar hon tänka på stilen. Brors verkar sova, alternativt rasta hunden (BRA LÅT!!). Eller katten. Hans katt heter liksom Palsternacka. Kunde likväl döpt den till Helena- känslan är densamma. (rätt fin och ett gott minne, även om just palsternacka inte är min favorit. Men En kille från Malmö skulle ringa upp igen och jag peppar praktik i början av 2011- Let's get crazy. Varför söker jag ens praktik i Malmö? Anledningar:
 • Det är Malmö
 • God Sushi i Malmö
 • Snyggt folk i Malmö
 • Det är inte GBG
 • Det är INTE Stockholm
 • Det är nära Danmark.
 • Det är något jag inte gjort förut, i just den staden
 • [Lättskejtad] stad
 • Kul grej med ny teater
 • Jobba på skånskan
 • Hänga med NIC
 • Hänga med- och se efter IDA
 • Mormor och morfar bor inte långt därifrån
 • .. fast fan.. två månader går fort.
Halva grejen med en ny stad är väl flykten, som alla känner till (speciellt hon, han och hon). Argumenten håller: jag ska ju trots allt skaffa erfarenhet inom yrket och yrket kommer jag ju uppleva samt lära känna staden. känna på känslan lixxx.

Annars ser rummet ut som ett bombnedslag och jag har tappat bort en spegel. Kom på var den var när jag speglade mig i den.
Vilda svarade inte när jag ringde, kefft.

jaa jaaa jaaaaaaaaaaa Tommy Nilsson är inte lika party som Cabaret 2007. Hoppas på jobb.

Satsade stilen, levde en dag,
Bytte dag och bytte stilen.
(Blicken!!!)

257 - J

Kameran.
Kortet.
Stilen.
"Stan".
Biblioteket.
Vägen Ut / Det Grymma Manssamhället // Mariann Andersson Tredje Upplagan
Kaffe.
Läsa.
Detta känns inte Queert..

(anledningen till att jag länkar vidare, är att jag antar att alla är dumma i huvudet)


(foto : Lovis , Fiskens Dröm)

256 - Han hämnas. Enligt Brunchrapporten.

"I vår Bieber Watch (där vi bevakar den kanadensiska tweenpopstjärnan som ser ut som en lesbisk kvinna eftersom han i dagens medieklimat lätt kan bli morgondagens politiska världsledare) har vi kommit till berättelsen om Justin som hämnas! Men frågan är - tyder detta på moralisk mognad eller inte? Jag och Sonja debatterar - men Du - Du får rösta!"

- Jag röstade ja, men  argumenterar för nej. Såatteh

(från http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?ProgramId=3182)
Justin, vad hände med skinnjackan från typ samtliga musikvideos? Är du en av alla tweed08or nu? Satsa stilen, men satsa på något annat så kommer allt lösa sig helt fantastiskt.

Ja, det får vara så.


ÖÖh... jag sov bort hela dagen här. Hoppas jag fått livte pengar. Skulle vara så bra. Annars sätter jag mina sista pengar till en sträng coh vrålar p5 utöver Jönköping, själv. Spelar allt själv, lägger alla stämmor själv, dansar som siri alicia emelie emma och jag själv. Själv. (inte som kajsa, för hon sitter ner)

Ev.jobb på mån tis. Vore kul. Ska flirta in mig hos familjen Levin och uppleva gamla minnen. Själv. Utan Blake.
För dig som missat Dearest Blake <----kan klicka där. Vi är bra.

Waiting for you Deaaarest Blaaaake always on your side - I'M ALWAYS ON YOUR SIDE!

255 - feminism utan återvändo

- Den ska jag ha. Och den. Och den. Den också. Den där är bra att ha skulle jag tro, ja nattläsning.

Men känns det som att jag har så mycket pengar??? Kanske det inte gör.- Sandra hittar bokstavsdrogen. Tips på feministisk litteratur tack.

254 - För all del

Pluggar feminism och glömmer dej (inte dig, utan dej)Kvennalistinn

253 - Pank. knaP. Kapn. Npak. Kanp. Pnak. Pant? Pnat? Aptn?

ÅÅh.
aj.
aj
aj
aj
aj
aj
aj
aj
aj
aj
aj
aj
aj
aj
aj
aj
aj
aj
aj
aj
aj

Vem fan släppte in dansken i studion?

"Giiiirls.... när vi köper glass ber vi att få glassen i en kaffekopp, så ingen ser att vi äter glass!"
M.Betnér / E. Von Sydow

Jag hade verkligen askort hår då.

Nu är det mer

252 - Sparven

Som en lite fågel flög han in.
Han bajsade på mitt golv.
Han lät sig inte luras i första taget!
Men ut skulle han.
- UT UR MITT HUS!
Men först: störta in i fönstret en två tre och fyra gånger.

Så flög han.
Detta tog mig 30 minuter.
Sparvjävel.

251 - Hassel igen.fuck you once again.
känns arg.

250 - Kategoriserar din mamma.

Fyra huvudgrupper:
Sladdfolk.
Linjefolk.
Färgfolk.
Prylfolk.

Huvudgrupp 1 :
Sladdfolk, lite som en mani dras kablage över golv, under och över sängen, under undertaket,  genom skohyllan över mattorna: Där det syns helt enkelt. Kablage är cool; det ska synas och se svårt ut. Fördel: Människan har lyckats med något som kanske fungerar.
Nackdel: Härvorna. det finns egentligen ingen ände på kablaget- det går bara runt och runt.

Huvudgrupp 2 :
Linjefolket är också lätt maniska, fast alls inte som sladdfolket. Alla möbler, alla höjder på krokar och spikar mäste stämma överens för att bilda snygga linjer. Ska du ragga på ett linjefolk bör du måla upp minst 4 stödlinjer på väggen innan du börjar sätta upp sakerna. framför allt: Det är inte vart spiken som tavlan ska hänga på sitter, utan vart över- och underkant hamnar som spelar störst roll. tänk att du är en myra som ska gå mellan tavlor och möbler. Lite motsvarighet till Prylfolk.

Huvudgrupp 3 :
Färgfolk, åh du underbara färgfolk. Färgen är huvudsaken. Det enda som spelar roll, att rätt färg är på rätt plats, byts en färg ut måste i regel alla färger bytas. Det finns dock en extremism inom denna huvudgrupp. Du kan själv räkna ut vad det innebär. Gärna att färgfolket självt är svartklätt och lite diskret, hemma är en fristad, färgad fristad.

Huvudgrupp 4 :
Prylfolk- jag får panik på prylfolk. Vad som än kan komma till användning 2025 ska jag nu packa på mig. det ska stå i min hylla tills den dagen. Gällande allt från pennor till skor som inte passar tilltepåsar till lådor. You name it. Som jag har sett det så är hästfolk i regel prylfolk. stort stall = mycket prylar. fast mycket prylar i hemmet. Bli inte förvånad om det kommer en truck inkörande i hallen.

249 - Skriv om och om igen. Jag slog 5. s 8

Döden har så snygga svarta stövlar och jävligt snygg walk i dom.
Kanske att jag känns besatt av ingenting, men ditt ingenting är mitt världsallt och dit jag vill ska jag också komma fast utan skyltar. En jävla väg genom en park, hallå? Hur svårt kan det vara? Fast i dödens svarta stövlar kanske dte är svårare än jag tror. Om jag provar, nu ikväll, provar dödens snygga svarta stövlar; så kan jag gå i dom lika snyggt. Utan att vingla runt som alla fyllon, som förvisso sitter ned i gräset i parken som vägen går igenom. Just för att dom inte kan gå, för att de är så fulla.
Lika full som han i gräset är, så snyggt ska jag gå i stövlarna, genom parken, på den vägen.
På den vägen som aldrig tar slut.
Den leder liksom vidare till Avenyn, till Vasaplatsen, till Johanneberg, till Schillerska, till Valand, vidare därifrån till Linné, till Järntorget, till Haga, till Chalmers, till Centralstationen.
En effektiv väg om du har något att gå i.
Som till exempel ett par svarta stövlar.
Snygga svarta stövlar.
Sånna som döden har.
Jag måste tvätta, men det har brunnit i grannhuset så de använder vårt tvättrum. tack för den.
fuck you jag har världens grymmaste jobb.

248 - Skriv om och om igen. Jag slog nr 1. s 8

1 = syskon.

Lång. Brunt hår.
Blå ögon. Och jävligt fula kläder.
Jävla miss gång på gång.
För att göra det lättare sa jag aldrig något om saken. Kanske för att jävlas lite också.
Mest för att jävlas för att vara ärlig.
Känslan av att jag kommer lyckas för jag har stil- vilket du verkligen inte kommer göra för du är så jävla ful- är överrumplande och helt underbar.
Gång på gång minns jag att jag älskat dig hela mitt liv, fast vi har ingenting att prata om.
Inte mer än om när de bråkat och det drabbar våra mamma- respektive pappaveckor.
Helvete som jag inte vill stanna kvar där du är.
Och helvete, vad ska jag göra om pappa flyttar till Ryssland?
Jag har ju hela mitt liv här?
Så måste jag bo med en tvilling?
Som är lång, har brunt hår, blå ögon och jävligt fula kläder.

247 - nummer: 0

Detta kan bli ett alldeles för långt inlägg känner jag redan nu.
Dagordning:
1 Irritation
2 Håkan Hellström
3 Telefonen
4 Flytten II
5 Pluggångest innan skolstart
6 What to do?


1. IRRITATION

Jag kanske ser snäll ut. Men nej nej, morgonen kan gå åt till så många olika saker utan att disponera tiden som "snäll". Antingen morgonsex (att föredra, men jag har ju ingen att ligga med. Då är jag rätt snäll), långfrulle , upp-ur-sängen-och-på-bussen-till-skolan, spela piano eller vara helvetet själv (Helvetet ska ju tydligen vara planeten jorden, enligt Jehovas).
Det går liksom inte att kontrollera. Där och då vill jag inte vara otrevlig, men jag orkar ju inte vara snäll när människor står i vägen mellan mig och kylen eller kaffekokaren. Eller om katten sätter sig på min stol; ta skydd kamrat- det hålls inte nådigt!!
Sen beror det väl kanske lite på hur bekväm jag är där jag är just då, bekvämlighet är A och O på morgonen. Svar ja, det finns inget annat. Är jag typ nykär kan jag vara trevlig och social för många dagar i sträck, men som sagt det där ligger på is = JAG KAN VARA HUT OTREVLIG SOM HELST PÅ MORGONEN!!! Skitbra!2. HÅKAN HELLSTRÖM

Alltså, Nu kan du få mig så lätt- i all ära. Men sjömanskostymerna. BRA! Det var TOPP! Kanske ger jag inte just den konserten en 5a för jag var litet störd av en pojk som skulle hångla; varför hånglade jag tillbaka på honom? Äckligt. Jag vet vad han heter men minns inte hur han ser ut. Hoppas han glömt mig tills imorgon. + 1 nummer i telefonboken. Kanske inte så mycket längre.

Jag ångrar att jag inte köpte H.Htröjan i sommras när jag hade pengar. Jag gör det i höst istället och lever med titeln "nörd" "Popoffer" "popsparris" mm.

Vilda var där, viktigaste den kvällen. Kanske att Ani gjorde kvällen brukbar över lag i och med en god gärning ägnad åt en fattig student och hennes vapendragare. Att köra sitt 10 år gamla debutalbum kan sällan vara ett helt safe card om du inte heter Håkan Hellström, tur att han heter Håkan Hellström. Publiken älskade livet där och då, kan tro att Bullen och Marie älskade livet lika mycket som alla andra. Synd att jag inte såg er två dansa helveteshåkandansen. Pop dör aldrig, jag vet; men jag tror det kan ta livet av vem som helst. Jag skulle nog kunna dö för att få höra Dom Dimmiga Dagarna en gång till.Efter  H.H blev det Lykke genomhessomlottaengberg Li. Grymt snygg, snyggt ljus, skönt med regn, bra set up. Ja,det var kanske hälften så bra som förra gången; vi stod ju inte längst fram denna gången. Sen åkte vildi hem och jag försökte få i mig Langos no II till La Roux: VILKET JÄVLA LJUS HAN SATTE SPINN PÅ!! 17LEDrader och massa färg+ lite rörligt och några kannor. SNYGGT!!3. TELEFONEN

Detta har hänt:
Hänger med Lovis och fru Fiskdröm samt Ellen och Helena. Clara och Justin ansluter och Justin har inget leg 24/7 - Så vi beger oss. Järntorget, Lust, in där. Dricka mer öl med Tjulle och Ani som packat på sig och hällt i sig maxade monstershottar. Arg kille sparkar av benet på Tjulles stol och med sig ned på golvet följer bord, öl, cider och min telefon som plaskar glatt i ölet. GÖTT- den funkar ännu sämre om den alls vill funka. Jah.. har inga nummer kvar och vet inte vem det är som ringer eller smsar. WOHOW!4 FLYTTEN II

Himla ointressant. Jag har en bajs/pissgul/brun fondvägg. Tack, målare Peter


5 PLUGGÅNGEST INNAN SKOLSTART

Det kanske en inte ska ha, när en trots allt fortfarande inte måste vara på en bestämd plats en bestämd tid. Men det haren ändå. Inte över kommande kurser utan över Rapporten som jag har ZERO inspiration till att skriva på just nu. Vad ska jag skriva hur får du ihop ett genusperspektiv utifrån ett tekniskt arbete mer än normsnack. Kansle ska försöka satsa på någon Queerteori i texten. Eller bara vanligt normsnack för att göra det enkelt. Fast enkelt är i regel tråkigt kan jag tycka. Ah shit måste köpa en madrass också. Typ snart för det gör ont i höften att sova på en fjäder. Och ben också. Sängben. Väkommen över.
Ligga?

6 What to do?
Jag har tänkt så långt som att ingen kommer läsa ända hit. Så jag skriver ner några tvångstankar- och beteenden:
- måste sitta på sned på toaletten om det finns utrymme.
- tvättar vänster tummer extra nogrannt.
- överväger att sätta på mig höger strumpa efter vänster imorgon.
- lägger stämmor på låtar jag aldrig tidigare hört. Även om jag vill lyssna på låtens helhet innan jag förstör den.
- måste hälla ut det vatten som blivit över när jag kokat vatten, helst över smutsig disk.
- tänker på miljö och världsallt innan jag somnar.

det var typ det.  Nu ska jag ge mig på Muse och bli som Carl.

246 - JAG ÄR SEXTON ÅR.

hELA VÄRLDEN!

245 - WOOP


244 - Hem och skriv!

Sist jag gjorde en låt, lät det mest som peter jöback.
Nu satsar jag mer på något sånthär:
eller bara rakt av : Immortality
tänkte att hon skulle få sin låt snart

243 - Kalaset. lördag. skitbra.


242 - Jehovas

Waddap waddap someone's on my door. Let's check it out.
Japp, så vart det jehovas igen.
Kul! Hej! Igen! Länge sedan! Ja, det är fortfarande jag.

Skilnaden från förra gången är att jag bjöd in de två damerna. Och herre som de talade utan stopp. Eller den svensktalande.
Fråga : Så jorden kommer gå under?
Svar : Nej, alla onda människor kommer dö. Alla som inte tror på jehovas.
Fråga : Så det är Gud som blir arg?
Svar : Nej, han älskar oss och kommer att låta oss leva i evighet.
Jaha.. det var så det var.

Påpekande: Vi kommer förbi och lämnar lite kataloger till dig.
Svar : ja, för alla onda människor i världen: GÖR DET! lägg dom i ett kuvert gärna.

Jaa, då ses vi igen då. Nästa gång får du berätta mer om dig.
MED GLÄDJE!!!!!!!

Jag ser fram emot nästa gång, några tips? Några frågor?lite så känner jag då.

241 - Patrik

Jag kan inte öppna filerna, hoppas du kan det.
Lyssna på Upprdag stallet.

http://mobil.sr.se/audio.aspx?UnitID=2399&GroupID=14&audioid=189


På torsdag jobbar jag i GBG, för Ecpat. Samlar in underskrifter mot Trafficking av Barn och Ungdommar, Underskrifterna går till regeringen och detta är vårt statement; Ta problemet på allvar, Barn försvinner och säljs till en äcklig gubbe som vill knulla.

Kom förbi stan och skriv under, det finns liksom inga motargument. Kostar ingen, tar fem sek.

240 - Och så lite nostalgi (egentligen slätar jag ut ett ojämnt nummer)(Jag sitter fast i axelbandet. Varför tar jag mig loss? Jobbigt att sitta fast har jag hört. )
( Artikulera lite mer. Viktigt . )
( Filma gärna benen en gång till )
BRIStrubadurerna sjunger Calling Out. Egen Version.

239 - David & The Citizens

THIS IS A TRIBUTE.

Och detta är en av de låtar som hör samman med de bästa minnena: 

Loving David & The Citizens!!


238 -

Jag hatar att vi pratade om just det där idag. Och just idag hände det, som hände henne, och henne. Men inte på hennes egna villkor.

Så jävla orättvist.


237 - Skriver allt två gånger till när det är färdigt.


236 - Mikael Öh

"Det finns omtentor, det finns inte omfester".
Nej tack, det märkte jag igår. Skönaste kvällen, men oj vad märkligt allt var - Gilla! Jag vågar påstå att det mesta hanns med;

-Utställningen hos bellan.
-Packa
-Träffa Justin
-Hänga hos Niki i hennes snygga lya
-Dra till gretas innan 22 (och dra därifrån)
-Dra hem till Kajsa Ruth (påminn mig om mina prylar, jag tror nog att min lärobok är lagom äcklig i den påsen)
-Klubba
-Hemåt ( 17bussen, i DO miss you bejb )
-Träffa verkligt gammal klasskamrat
-Inte sova.

Det där kändes som en levande historia, och jag lever. Hanin påstod att vi inte börjar förrän 1 september. Känns ju jättebra att vara i Jönet redan nu. Men rummet tar sig allteftersom och det känns vänligt. Marce , bror, har hunnit vara här redan (Vätterhem missade något här känns det som, hund i hem) ( inneboende i hem )  (eh?). Likaså är diskberget tillbaka och jag är för lat för att göra något åt saken just nu. Kanske en tvätt imorgon, och disk. Innan plugghelvetet med Hanin. Carl? På?

Bror och jag snackade om utekväll, känns avlägset just idag när jag vart för bakis för att stå upp imorse (fesse väkte mig med ett bräkande läte, du borde vart lika trött som jag. Sakni). Men Anna räddar liv, i all afall mitt skin. TACK.


Pix på rum? nej, du får komma hit och titta. Det känns lugnt här inne.
När jag fått pengar ska jag investera i :
Ben till sängen . Madrass . Lampa, spotlights . Bordsarmatur med skärm , 50tal . Trasmatta .En macka till och sen bädden.

 

Wiih


Jag är lite förbannad också, måste skriva om det också. Jag trodde att jag var safe här, men så sitter det en nyckel i dörren och in prommenerar en annan. Som kanske inte ska vara här mer. alls.
Men visst, jobba du klart dina två veckor och ha hemskt kul. Hoppas jobbet suger. Annars råkade jag vist slänga din frulle idag och jag kan skratta mig till sömns för jag är inte med på att en bor här. Hejdå!

+ äggfest 3000


235 - Flewwtt

Jaapp, peppar flytt och inredning av nya rummet i jönet. Saknar bellan redan nu, såatteeeh jaa..

men det vart en hemskt fin utställning hemma hos fam. Ollonqvist idag; grymt inspirerande måste jag säga. Därefter blev det till att leta katt som vägrade komma in när jag lämnade min kattvaktlägenhet; men Fesse fortsatte jävlas precis som alla katter gör när de fått syn på en assnabb hare. Bra där fesse; du får spö av en kanin! HA

Nu ska jag försöka få ihop alla mina pinaler så flytten kan avgå vid lunchtid imorgon. Jag har ju för mycket skt kommer jag fram till varenda gång jag gör detta. RENSA, sandrii.

Tänker på Theo. Du får ringa mig när du kan, är nog full ikväll. Kanske imorgonkväll, lång pratstund?Kattviskarn är min kamrat, kompanjon, vapendragare och blivande popsnöre.
SOFIE R ETT POPSNÖRE!

234 - gästen.

tja.. zlatan här liksom! Det betyder gräs... bara så att ni vet.
gitarr solo på det!

jaha.. så sitter man här i sandras kök och lyssnar på katterna, jag som i andra namn heter "the cat whisperer" och kan prata med katter förstår härmed att den här katten vill gå ut...
Skulle kunna prata om mina katt klienter i timmar men jag har tyvärr tystnats plikt så det går inte.
Men om ni har en katt som ni inte vet vad den vill säja till er så kan ni ju ringa så tar vi det på telefon.


233 - två tre tre

Gillar livet ibland, gillar fesse, mest.
och minst.

Nu överdriver jag.
Imorgon kommer jga inre ha tid med någonting alls, så imorgon är enda chansen för mig att tillkännage för hela världen (de stackarna som läser blogg1 och de som skulle intressera sig till förmån för flatkartan).
Woooohoooooooowww.

= cos3 Y/ h2 Waddappppppp in my bum' : )

Vi.två.hej.då.fuck.off.du.dog.men.inga.tårar.längst.min.kind.jag.har.synat.din.aktion
Har.fått.nog

232 - JAG VÄGRAR VÄXA UPP

låt mig få hämta luft jao
Nej, men nu har jag verkligen försökt plugga på omtenteskiten. Känns det som att det går framåt? Nej, det kanske det inte gör. Men VITNOS- JAG LEVER FÖR DIG!

Mer om Vitnos senare idag. Idag ska jag:
- "plugga"


- redigera tangopix


- passa Lotta A's kisse


- Hänga med Vilda (ring mig?)


- Avgöra hur jag ska överleva.dagens låt blir (den är rätt svängig) ;Vitnos; jag saknar dig. Jag har ingen Motivation alls.


231 - Kvalitetstid med katten.

ville bara säga det.

230 - tvåtrettrio


Tribute till

ARIANE MOFFATT!!Låten känns lite inpå, lite intill. Det är liksom vänligt att sitta intill denna låten, eller sitta intill någon när en hör denna låten.

Hon är rätt snygg, så det känns väl okej att sitta intill henne också:Jag gillar; dagstrippen
Jag gillar; Carl
Jag gillar; Carls nya lya
Jag gillar; Att jag bokstavligen sover på soffan idag.
Jag gillar; Inte plugget imorgon.
Jag gillar; Ölen med Oscar imorgon

229 - Tripp.el.

har du kryckor, eller anledning att använda kryckor så kan du likväl göra det all the way.


228 - LpL

Jag viker mig för den stora massan, jag går inte dit. Nej, jag ska nämligen titta på Lotta på Liseberg. hemma. I min soffa. Med min mamma. (Världen försvinner och vi drunknar i Lotta Engbergs skönsång och det vackra HMIdagsljuset)

jag har verkligen försökt få mer struktur på rapporten, men nej. Så funkar det inte. Borde kanske ta med skiten till Inger imorgon på min day trip till Jönet. fast näee.. det får ta sig i efterhand. Koncentrerat arbete brukar ge resultat, hoppas att jag kan koncentrera mig i jönet. Efter 11e


(jag är överaktiv på bloggen. det är horribelt. Jag är en beroende människa som skriver när jag känner mig kränkt och nu kan jag tydligen få allt till att jag känner mig kränkt)Charlie räddade min söndag, Elvy förgyllde min kväll med en fin bildtur till Ramberget som hon först trodde låg i Bergsjön så vi åkte till Partille (???) och sen mot Kortedala innan vi kom fram till att vi inte menade samma berg och hittade rätt. Update i bild:


Hon är fin, hon den här Charlie.Och över till Elvy


Fast först tar vi väder.
Nu så

227 - Nudedax


Vi två presenterar:

SIRI. Fast naken:Rippad bild 1:

Rippad bild 2 :

Rippad bild 3:


226 - Hyllning till kvinnofolk ocksåNågon av er kanske kan hjälpa mig med skiten?

225 - Queeriska, språket som talar Queert.

Stämmningsmusik bara. tryck play och läs sen vidare.

Ja, jag skriver ju den här rapporten om praktiken jag läst på Liseberg under sommaren. Enligt alla mallar och regler och direktiv som finns för JTHs Rapportmall försöker jag- verkligen helt galet - att skriva korrekt. Korrekt svenska, absolut, korrekt meningsbyggnad, absolut (nästan). Men min röda tråd fallerar när jag får för mig att skriva för när en tänker efter istället för för när man tänker efter.

Hon kommer inte bli glad. Hon kommer inte vara nöjd.
Hon kommer kanske till och med inte fatta alls. (TACKSAMT!!! fast så är det väl inte?)

Ljusljusljusljusljusljus

Φ detta hade jag helt glömt bort.
Ja, har försökt plugga på omtentan 11/8 också,
men har hon med sina frågefromulär? Neeeej, det har hon inte inte inte
har hon med sina föreläsningshäften? Neeeeeej, det har hon inte inte inte inte.
har hon boken Ljus och Rum? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, VAD FAN SKULLE HON HA DEN BOKEN FÖR???

224 - Vad är en plattång?

Vad är likheten mellan en 13årig pojke från GBG och en flata? De ser likadana ut.

Begreppet "flata" kan redas ut rent tekniskt sett; homosexuell kvinna, klingar lite ungdomligt, känns som en starkt ihopsittande konspiration människor som har åtmindstonde en sak gemensamt; they're gay. Förhoppningsvis har dom också ett slags genusperspektiv och kritiskt seende samt handling gentemot en heteronormativ omvärld.

Sen finns det ju ett gäng olika flator också. Olika kategorier kan jag tillåta mig att kalla oss. Kategorierna utgår från olika kvalitéer och tillvägagångssätt, utseende och intresen. All detta drar jag stereotypt och riktar inte något mot någon, allt är skrivet med kärlek och respekt samt en stor skopa självironi. Hoppas du som läsare också sitter på det.Så här kommer en kort förklaring, flattyp för flattyp, vilken du själv får skapa en bild utefter:

PKflatan

Ålder: 22 + - 32
Intresse: Diskussion, politik. Politiskt Korrekt
Utseende: Antingen som vilket Schillerskakid som helst eller Cheap Monday (mörkblåa stuprör), flanellsjkorta och en tröja med tryck i brösthöjd/blankt färgad tröja.
Häng: Andra lång. Hemma. Underjorden.
Kvalité: Bör ha någon slags estetisk kvalité såsom måleri, skriveri, musik. Eventuellt DJ eller klubbfix. Estetiskt korrekt är lika finkänsligt som PKfinkänsligt.
Säger till sin kamrat när hon vill umgås: "Ska vi ta en öl och chilla lite?"
När de umgås: Möts upp på järntorget (alt. hämtar upp dne som bor närmast andra lång), går till kellys, klagar lite över dagen på vägen dit och hittar 3-5 pers de känner på Kellys som de ansluter till.
Bra att veta: Mycket moral står på spel i PK's handlingar.

Plattången


Ålder: 14 - 25
Intresse: Kläder, Viss fysisk aktivitet
Utseende: Plattat, färgat hår, snedlugg, kortklippt baktill.
Häng: Stadsmiljö
Kvalité: Känsla för plattänger
Säger till sin kamrat när hon vill umgås: "Ska vi ta en öl och chilla lite?"
När de umgås: Köper 3,5 på närlivs, sitter ute tills solen gått ned, beger sig hemåt för mamma vill det och de ska sova med plattången II som snart anländer till deras hem.
Bra att veta: Rör inte håret.


Sportflatan

Ålder: 16 - 24
Intresse: Sport, alla former av bollsport är intressant.
Utseende: Bagy jeans, häng, mysigaste (också ganska stilren) Adidas-trjocktröja. NYkepa kan förekomma om inte annat hårband som går runt hela huvudet. Hatt, som ett popsnöre, alternativt väl genomtänkta färgkombinationer.
Häng: Stadsmiljö och fotbollsplaner. I VM-tider sitter hon hemma med brorsan och kollar med stor entusiasm.
Kvalité: Bollsinne och lagkamrat.
Säger till sin kamrat när hon vill umgås: "Ska vi ut och spela lite?"
När de umgås: Spelar fotboll och skrattar sig lyckliga när snyggaste heterot hänger vid plankanten.
Bra att veta: Tävlingsmänniska, väldigt målinriktad och envis.

Anarkoflatan

Ålder:25- 37
Intresse: Punk
Utseende: Snygg. Svart, kedjor, dreads/rakat/kort.
Häng: Underjorden, repan, andra lång
Kvalité: Punk.
Säger till sin kamrat när hon vill umgås: "Ska vi ta en öl?"
När de umgås: Umgås likt PKflatan.
Bra att veta: Körs inte över. Högst ödmjuk i regel.

Svenssonflatan

Ålder: X
Intresse: X
Utseende: Svenssonsvensson. Smälter in överallt
Häng: Gretas
Kvalité: Lurig som fan.
Säger till sin kamrat när hon vill umgås: "Ska vi ta en öl? Jag vill ha Tequila!"
När de umgås: Gretas, helvetesdansen brakar loss och inget kan hejda hennes framfart. Lite svår att förstå om hon raggar för att ta hem vinsten ikväll eller bara är lite blind, du hra ju hånglat med din flickvän hela kvällen och är helt ointresserad?
Bra att veta: Se upp lite här. Hon besitter helveteskrafter.

Blatteflatan

Ålder: X
Intresse: Film. Helst dålig kommersiell film med anledning att visa känslor i slutet.
Utseende: Största leendet du sett- ever! Stilen är rätt viktig, respektera det.
Häng: Gretas
Kvalité: Språk- och kulturvetare. Stark vilja och logiskt tänkande.
Säger till sin kamrat när hon vill umgås: "Ska vi ta en öl?"
När de umgås: Gretas gretas gretas hela natten- ska det vara så ska det vara all the way.
Bra att veta: Högst ödmjuk i 99 av 100 fall. Antingen stereotyp eller helt under cover. Fast på Gretas.

Smygflatan

Ålder: Svårt att se
Intresse: X
Utseende: Heteromonster
Häng: Anevyn. Gretas
Kvalité: Oanade kvalitéer, verkligen.
Säger till sin kamrat när hon vill umgås: "Ska vi ta en öl?"
När de umgås: Dricker hon Rosa pantern som hon bjuds på av Magnus 40+ tills hon känner att det är läge att dra för han fattar fortfarande inte- och hon gillart!
Bra att veta: Kommer inte ut förrän hon är 57.

Hobbyflatan

Ålder: 14- 20
Intresse: Flatlivet
Utseende: strävar efter att se så flatig ut som möjligt, kortklippt, kritstrecksrandig kavaj med går hoodie under. Gärna kjol när ingen ser.
Häng: Gretas
Kvalité: Full koll på alla sportflator i GBG, Malmö och STHLM.
Säger till sin kamrat när hon vill umgås: "Mitt span ska på Gretas. Häng på!"
När de umgås: Går hem för tidigt, ingen vet varför.
Bra att veta: Vill hemskt gärna. Det är viljan som räknas.

Justin Beiberflatan

Ålder: 21
Intresse: Likt sportflatan.
Utseende: Likt sportflatan
Häng: På jobbet.
Kvalité: humorn
Säger till sin kamrat när hon vill umgås: "Ligga?"
När de umgås: 500 :- på Stagedoor, Cheesburgare, kalva.
Bra att veta: Skratta inte åt henne.

223 - TACK SVT.


RSS 2.0