309 - -blogglov.

har skaffat dagbok.
är kattvakt.undrar varför unga kvinns ligger med Carl-Einar Häckner?
undrar varför alla ser likadana ut?
undrar om jag inte är helt asexuell?

308 - Jullov.

Jag dividerade 1200 med torsdag, och det blev exakt 9.


nu är det jullov.

307 - Liseberg. Alla ni 18.000 personer som tagit er hit..

ja, gissa en gång.

Jag vet egentligen ingenting. Men bild efter bild sitter jag likförbannat här och ser att det fanns kärlek och känd vänskap att gå till mötes. Bild efter bild bevisar skönhet, bevisar älskvärdhet i ord efter ord, intelligens i mening efter mening. Till och med mellan raderna bevisas en mänsklighet i hennes innehåll. Vad som kan ha fattats är stabilitet på hemmaplan, psyke, vilja att lösa problemet. Problemet som artade sig just där och då var väl inte den egentliga brytpunkten- den måste ha ägt rum månader innan. Om inte år. Eller bara dagar. Medfött är det knappast, heller inte just det där skeendet som avlöste en messil som borrar sig igenom bergen. Som bara lämnar grust till oss som är kvar. Grus som ligger som materia på en väg som vi kallar för grusväg men likväl kunde varit bestående i en bergsskepnad.

Vore jag lika begåvad som min fantastiske musikförebild och största inspirationskälla David Fridlund så skulle hon få en och två låtar. Om inte en och två meningar tillägnade sig i varje låt som skrivs. Men varför? Det kommer hon aldrig se eller höra, hon kommer inte läsa konvolutet och tänka: "Men, detta är ju direkt skrivet till mig?"

Stolthet och styrka kan fara åt helvete efter att ha gått miste om någon. Något, ett ting kan förgöras, bli stulet, kvarglömt. Det sörjer vi ur ekonomiskt perspektiv- du får väl köpa en ny omd en är så viktig.
Hon kan inte återskapas i någon verklig skepnad. Kanske som en gestalt i en dröm- förmodligen en i hans ständigt återkommande drömmar.

Jag vet fortfarande ingenting. Likförbannat sitter jag här igen, samma bilder. Samma bilder från gamla fester, samma bilder från gamla konserter, numera igenstängda fik. Samma gator med scener som utspelar sig i samma årstid som jag är i nu. Fast för årtal sen.


 

Har du klarat det så här långt så är du nog odödlig.


306 - LjusfestarN

Nellygrejen ligger nu uppe på deras hemsida : Nelly.com

Detta är alltså vad jag och anna hadde för oss i förra läsperioden (eller var det denna??)
hur som så vart det uppskattat.
Vi hade med oss bla 1 Arrikit om 3 x Arri300 och en Arri650
spridningsfilter och CTB, CTO och lite färgfilter.
En dedolight inkl dimmer (som vi glömde i Borås under själva uppdraget)
massamassa kabel,
2 dimmrar
2 LEDpaneler, RGB.
Nakna glödljus
ännu mer. nästa gång kan jag ju ta och skriva upp packlistan så får ni veta lite mer exakt vad vi gör. För den som bryr sig.


På tisdag, dagen efter sista tentan när jag är väl hemkommen, så passar jag på att kolla på teatern Ur En Tid som SINCLAIR sätter upp som julproduktion i Uddevalla. Ska försöka ta några pix på hur det ser ut i det taket med rikntingar och resultat.

Jag ska äta lite nu- så intressant tyckte jag att detta var.
ta en titt och ge lite respons.

305 - Emma Salmon

Jag ska göa lite reklam nu, för en total främling.

Emma Salmon:
Lyssna, Läs om, Se bilder HÄR
Kanske köpa en skiva till någon? Bra Julleklarre.

 

hittade henne för ett bra tag sen, glömde bort vad hon hette och mindes bara Northern Land.

Hade tydligen lyckats signa upp mig på någon lista efter att ha mailat henne då jag ville att hon skulle höra att hon är grym. Så jag fick ett mail alldeles nu om att hennes platta är klar och den går att beställa här.

 

Någon spelar balkan på våningen under.


304 - Tenta/Teater.

Ungefär såhär känner jag att jag kommer tänka:Lite utanför lådan helt enkelt.

303 - tre noll tre inkl. Mördar-Anders.


Kunde liksom inte låta bli.

Kanske att detta är mitt bidrag till julfesten.
Ska bara plugga in den lite och intonera gitarrskräpet. Synd bara att jag inte kan intonera den själv. Wiii
RIP Kaj.

302 - David & The Citizens

Det är väl inte märkligt att vi inte kan ta ett nederlag när vi får höra att vi är olka värda beroende på om vi har tur i spel eller ej redan som barn?

Det är väl inte märkligt att vi inte vågar ge 100% när vi fostras med familjespel där en person vinner och är bäst för kvällen?

näe, det blev inte som jag ville att det skulle bli.

301 - Terrorns Sverige Vann Matchen.

Ja, det har vart självmordsbombning i STHLM för den som missat det, parallellt med det så vann någon en match, handboll kanske. eller annan bollkastarsport.


Detta har hänt:

- Nelly.com gillar vår ljussättning som släpps i Nyårskollektionen, vilken släpps imorgon. Vidare om det en annan gång.

- Jag har ljussatt för en gymnasieteaterpjäs i Uddevalla. Bästa jag gjort detta läsåret tror jag nog. Mycket utvecklande med problemlösning och ett SmartFade-bord vilket verkligen fadade smart för jag fick inte igång det utan hjälp från Niklas Kungen Eriksson.  Tack för det. Skulle egentligen vilja nörda loss såpass att jag gav detaljerad lista på dimmeruttag, patch mm. men jag orkar inte för klockan är halv tolv och jag borde börja tentaplugga. De verkar hur som helst nöjda med ljuset och efter en uppdatering senast i eftermiddags så hade de bara hängt upp en lampa till och repen gick bra.
Se den på SINCLAIR-gymnasiet i Uddevalla i denna veckan. typ 60pix.

- Jag har också fått gå med en filmelektriker efter att brors snackat igenom ett team som kunde ta emot/ha hjälp av en extra hand. Det är alltså jag som är den extra handen.  Detta innebar bland annat att ingå i ett masktåg avkameraprylar (där jag agerade kameramonitor), och rigga ljus i lägenheten. Som jag förstod det så vart det inget tvingat att bli en film, men hon verkade ha bestämt sig för att göra en fille och jag tror det kan vara bra för filmkursen att ha sett hur det får till i ett case on location. Speciellt inför Filmljuskursen.

- Vi har redovisat film projektet smat haft bye bye Runehäng i aulan, filmen kanske kommer upp på Fejjan någon gång i framtiden.

- Redovisat Teaterprojektet. Verkar som att alla andra uppfattat att en bara behövde göra 4 scener/grupp men vi passade på att göra alla 24 istället på ett 12-timmarspass. Och till vår glädje verkade också Björn nöjd. kan tro att drömpraktiken kan vara med Björn- supergo kille verkligen.

- Fått Praktikplats på Stadsteatern i GBG (ja, precis som Bellan hade förra året) (nej, jag är inte hennes stalker). Pepp på det, kanske att jag får in lite jobb mellan jul coh nyår.

- Spontanbokat biljett till Barcelona så Kanin slipper åka ensam. Hoppas pengarna räcker. Vi lär kolla upp ljusmässor och fråga om skolan vill sponsra resan dit och tillbaka till barcelona samt inträde. HOPPAS. Brors hade fått testa sina Objektiv som jag slöade med att köpa adapter till så de lär hänga med. måste ha tag i ett vettigt Kameracase bara.

- Carl och jag peppar Twin Peaks- JÄRNET. Jag blir ju förbannad för attjag måste kolla igenom hela serien innan jag fått veta alla hemligheter som hålls mellan The Twin Peaks, även om farsan har skvallrat. Men det är med skräckblandad förtjusning vi följer upp vad som egentligen hänt med Laura Palmer istället för att tentaplugga.

- Pfemme records skriver nytt material och det är nog fett bra. In på P3 bara och sen kommer det väl gå vägen. Hoppas jag. Som Little Marbles, vilka alla borde veta vilka det är vid detta laget. I alla fall alla som delar mina låtsaskompisar aka Morgongänget på P3.

Du är vacker, Jag måste dansa nu.


300 - 15:11, Her name seems to be stuck on your mind

Hejhej. firar 300 inlägg nu. Det gör jag med att packa och att vara nervös. jag ska ligga i sängen om 2min enligt min planering.
Hela manuset skrevs aldrig ut; ångest över det.


Peppar på Uddevalla
Peppar på Fackeltåget.
Peppar på Barcelona.
Peppar på Praktik.
Peppar på nya Pfemme-låten.
Peppar INTE på Jul.


I sängen om 1 minut. Jag tar helikoptern dit. Rings senare.

I sängen nu.

RSS 2.0