På tal om Augusti.

Vad är detta för skrivmani?


Jajaaaa.. Blås upp mig och stick hål på mig igen; Så får du mig ändå! // Emil Jensen.
Alltså, augusti kan bli världens mesta rötmånad, världens kanske bästa. Nej nu överdimentionerar jag igen. Men det kan bli jävligt bra. Jävligt bra som i sjukt fint men en frisk fläkt som en inte har någon aning om vart en kommer ifrån. Förvisso är en sommar tillgodo fantastiskt. Kanske inte ska dra det för långt med överdriven entusiasm. Nu. Men ja, säg något nu, säg det högt och klart.

Innan Augusti kommer Juli, innan Juli kommer Juni, och Juni- det är det på tisdag. Nu är det söndag. Det är liksom inte så långt kvar med alla milstolpar som tagit sig in i planen. Picknickfestivalen står på tur. Därefter är det Praktik och förhoppningsvis ett coh annat nytt. Releasen är förbi, en och annan syssla är avverkad med tentor och projekt. Flytande planer utan bestämda datum som musik, häng, de gyllne tre timmarna som väntas någon gång i sommar (förhoppningsvis med oss själva, vi i Pfemme). Allt det där du kommer lärt dig tills Augusti? Allt det där som du inte visste fanns. Han du aldrig träffat i verklighet, hon du aldrig trodde du kunde få känna.

AAAAH. uuh


Halsen, Hasslen, Hasseln, Hassel.

Jaa, hassel. Som en väldigt instabil och fjollig ... ja... häst?.. flippar han över totalt så fort ett tåg åker förbi hagen. Det är lite sånt jag vill minnas, och som faktiskt sätter sig kvar. Detsamma med just det där gröna gräset vid tågspåret som kommer dö i september inför nästa långa svarta hål i vår tillvaro. Vinterhalvår efter vinterhalvår så sitter vi snällt kvar och väntar ut kylan i hopp om att det ska bli varmt lagom till maj, och att Aprilhimlen ska ta ut sin rätt efter ett halvårs svärta.

Som jag sa, det är liksom inte mer än att vi faktiskt inte betyder överdrivet mycket för ett världsallt. Kanske är det just därav vi känner och tänker.
Atronauten " Jag har varit långt ovan molnen och aldrig sett någon Gud. Det kan inte stämma, det finns ingen gud, och om han skulle finnas; vart är han när vi behöver honom? "
Kirurgen; " Jag har utfört hundratals svåra hjärnoperationer och aldrig sett en tanke. "
Du " Jag har vandrat omkring i staden, ibland i timtal- Jag har aldrig sett någon klyfta mellan människor."

MEN SÅ VAD SKULLE MÖJLIGTVIS KUNNA VARA RÄTT!?

Hör på

en rymdkamera
tar en bild
i
en rymdvinkel
förbi den rymdvinkeln
försvinner stjärnor allteftersom en zoomar in i en rymd
Därefter finns
ett stort svart ingenting
I en rymdvinkel därifrån
hittar kameran en bild
som tar 11 dagar att knäppa av
på bilden
finns 1.000.000 små små små
små små små
prickar
varje prick är ett nytt solsystem
vart det finns
potentiellt liv


- du är verkligen inte betydelsefull alls.

Jehovas vid min dörr

inte alls intressant, världen kommer inte gå under. Dom sa så.


Skulle behöva en... en..... - en likriktad pol, sammanställd summa utifrån allt kanske.

jävligt nördigt, helt underbart. Mest av allt är det skönt att kunna nörda löss med likasinnade. Bra.
Hej då.

Lördag kväll.

Om inte så är det jävligt bra.

Tänkte på det;
tänk dig en myra. En liten liten myra. Med henne går miljoner andra systrar. Dom har  ingen hjärna och inga känslor såsom hat/kärlek/rädsla. Dom lever på instinkt. Och trots det:

- de stöter på ett problem. Problemet är ett vattendrag. Dom bygger tillsammans en levande bro av sig själva.

- de ska byta adress och bostad; alla tar varsin byggdel, plöjer en väg så att flytten flyter på, och fraktar drottningen under skydd till nya bostaden.

- de ska fixa käk, hittar en snejli, fastnar med huvudet i kletet och får hjälp ur det av sina systrar.

- det blir bråk med några rakarns andra kryp, slåss gemensamt för samma sak och ger upp om det skiter sig.

- en myra som är speciellt bra på att klättra på grässtrån och knippsa av toppen gör det, kastar ner den till nästa myra som sitter på marken och tar med den till stacken, en tredje bryter ner gråsstrået och planterar det längst ner i källaren av stacken. Ett annat gött gäng har byggt ett ventilationssystem som från ett håll tillför inluft, och i andra anden utluft; med rätt vinkel och allt så går luften runt i källaren. Svamp börjar växa vari antibiotika produceras och detta käkar systrarna till lunch och håller sig friska.

Tänk att vara en myra?

Det är möjligt att lösa alla problem tillsammans med andra. Och inget problem är för stort? ingenting är omöjligt? Rösta på partiet MYRAN i rikstadsvalen 2010.Ser du märkliga skepnader brevid dig hela tiden?

Plugg. Ljusgestaltning
Plugg. Grundläggande Armatur- och ljuskällekunskap för utemiljö
Plugg. Butik
Plugg. Hemtenta Energieffektiv belysning utifrån inriktingens förutsättningar.
Plugg. Kom.Proj.
Plugg. Röv. Rövplugg. Buttplug.
Sen är det nog klart med plugg tror jag....

(theo kommer ner)

Rigga, fixa greja hålla på ringa prata äta.
Picknick.
städa rigga ner äta vila

Praktik.

Spela.

Vilken sommar vi satsar på!!

Såserrevaserru


Ser du också fram emot Augusti?

Det kommer nog gå jättebra för dig.

Lite av sarkasmens vår, i och med allt som återkommer. Mest är det skönt att kunna se vad som verkligen skett under tiden vinter och snö tagit över vår tillvaro.
En helvetes lång vinter. Resultatet är desto bättre.

Jag tror, fortfarande lika naivt, på en fredlig relation mellan svart och vitt. Utan att det blir grått.Här lägger vi lite kärlek
- Hej! Hur mår du?

- Men hej! Åhh... alltså; igår när jag kom hem fick jag värsta samtalet någonsin. Han ringde och grät, så jag försökte trösta. Då fick jag bara skit tillbaka. Han frågade inte ens hur jag mådde liksom? Ett sånt jävla svin- eller hur??  Och i förra veckan fick jag besked om att jag inte fick lägenheten. Så nu måste jag fortätta leta. Jag har ju fått ett avslag innan och börjar tappa hoppet. Förresten- vet du var Sara sagt om mig eller? Så jäävla svinigt! Hon säger till ALLLA att jag inte håller vad jag lovat, men det gör jag visst. Och sen hade hon sagt till malin att jag är tjock, fy faaaan. Jag är så jävla tjock och äcklig. Ingen fattar. Ingen förstår. Ingen kan förstå. Så jag säger inget till någon. Alla är så jävla dumma i huvudet! Och Malin är en sån fitta! Vi sökte samma jobb och så fick hon det, och inte jag. Så jävla orättvist!  aaa... alltså alla är helt otroliga. Alla bara snackar skit hela tiden... men hallå! Hur är det med dig?

- Jo tack, jag regnar bort.

Om du vill köpa en Pfemme records-skiva (ingen är bara här för att dansa)så hör av sig : )

Chaack

Igår satt vi till elva. Då satt vi mest och patchade hitan och ditan; vi käkade fruktsocker och drack till och med av äckelkaffet från maskinen utanför E1028. Riktigt äckligt.
Idag har vi:
Kollat på Sigur Rós
Kollat på Studsboll-videon med heartbeats // José gonzales som bakgrundsmusik
Snackat lite
kontorsstolsrace (carl, ensam genom korridoren)
Stört mattias
stört elin
stört crocker
bytt från Jamiroquai // Black Devil Car till Justice // Waters of Nazareth
Smsat för mycket.
inte pratat i telefon lika mycket som igår
Capture är mycket roligare än Cad. DIAlux är roligare än CAD. Congo är roligare än CAD. Capture är mest roligt. Roligast med andra ord.
Stolen är rätt obekväm, men okej ändå. Bellan är i alla fall hemma nu, det är sweet. Elvy ringde igår och sa att hon vart rädd och att jag skulle skynda mig hem; klart att jag gör allt för en kvinna, men tror vi att hon vart hemma när jag kom hem? Neeeeeeeej det vart hon inte.

För den och det som missat det, eller funderar på annat; Pfemme records har laggt upp nya låtar på Myspace.com/p5record och på lördag är det releasfest med Beat Up Betty.
HEJJA HEJJA!

Om inte Congo fanns, vad skulle Capture då existera för?

Hej och välkommen till nördarnas dag, Idag nördar vi loss på ljusbord, och CAD-wannabeprogrammet Capture.
Uppgift:
- Undvik blåbärsskogsliknande scen, men så lite rörligt som möjligt och helst inte för mycket armaturer som slöar ner programmet för mycket.
- Försök att inte googla hur program stavas i bestämd form.
- Kaxa inte mot lärare
Ctrl+Z
Ctrl+Z
Ctrl+Z
Ctrl+Z

RSS 2.0