299 - Jobbens dag?

Ja, märkligaste samtalet inkom idag. En man, minns inte vad han hette, ringde och frågade om jag ville jobba på en teater utanför uddevalla. Så på! Skolpjäs på en liten teater i stan. Låter helkul bortsett från att jag inte vet när jag ska tentaplugga. Får skaffa fram litteraturen innan nästa resa och plugga lite då och då.
Pelle P Ringde också, har nog aldrig snackat så mycket skit med en person jag inte känner.

- Peppar Stockholm och Trubadura. Munspelet, melodikan och Sofie. SKITBRA!

- Zuuup?
- Drinking for 11.

298 - Dag för dag för dag.

Detta är Sökandet Efter Kärlek. Blogg By: Hanna och Nelly.
Kolla upp det.

297 - Vill du vara omöjlig så var det med mig.

Gaby and the guns, så himla fina, så himla bra minne från PicknickFestivalen 2010. Tyvärr sitter jag själv inte med i arrangörsgruppen längre, men ännu är jag kvarkavande i styrelsen, på mitt eget lilla hörn.

- jag går hem. med hjälp av Google Earth. Tack GE.

Teaterprojektet ska göras klart imorgon, lite stressigt med redigeringen av filmen i filmprojektet. Vi filmade dansscenen igår, blev ascool. Hoppas jag kan lägga upp resultatet på Bloggi. Tyvärr har vi inte rättigheter att använda musiken vi tänkt oss för mer än att klippa ihop filmen. Vi lär spela den oavsett på redovisningen (såklart?). Du kan ju lyssna på låten här. (spotifylänk)

Sen är det inte långt kvar? Av Högskoletiden alltså. såhär lät det strax efter flytten, nu är det snarare halv jobbigt att flytta hem igen. Efter jul är det praktik och sen en läsperiod kvar. Däreftr är vi klara? Cartl, Hanin, Lollo, Oscar och Richard, jörgen och joen, simon, henke, tina, åsa, malin, katarina allaallaalla. Till och med inne/ute är klara då.

Eh, vad ska jag göra sen? jobba lite såklart, och ha mitt kreativa år men efter allt det? Resa, som ingår i 5årsplanen härifrån. Gifta mig? skaffa barn? hur hittar en bostad? gifta mig med en kändis? Lindsey Lohan verkar ju "öppen"- henne tar jag.- Pix från inspelningen av dansscenen. Good job, Honey.

296 - Ljusskämt och Juletid = samma sak?

Tänd ett ljus.
Du släckte väl ljusen när du gick?
Levande Ljus.
Juleljus.
Adventsljusstake. Ljusstake.
Jul jul, strålande jul.
Nu tändas tusen juleljus.

Det känns liksom av.

Men Praktiken är Klappad och Klar!! SKITBRA!!! Fett Pepp!

295 - Vätterstranden i snöstorm.

Teamet filmade, med hjälp av Rune- Kungen av Film och Bild och Ljus, stod oss tillhands. Mååånga tack för det och jag tackar långkalsongerna samt Josef som agerade vindskydd stundtals. Lollo och jag satt kvar och filmande skiss-inklippscenen. Det komemr bli bra = DET KOMMER BLI SÅ JÄÄÄVLA COOL!

för den som är intresserad att se alla LJD-09 event's filmproduktioner kan komma och titta vid 16-tiden på JTH. Mys och fika utlovas. Och en sista träff för autograffering av Rune.

294 -

Det känns lite som att återigen försöka maila L.
Jag vill så innerligt ha ett svar; "ett oläst meddelande".
Hoppas på ett svar; "ett oläst meddelande"
Önskar och vädjar om svar.
Jag vet att jag i detta fallet kommer att få respons.
Omän senare än förr.
Då viste jag motsatsen men försökte in i det sista, dum som jag är.

Okej, på tal om liv och död; lustigt nog båda delarna. Liv är något att föredra när det går framåt, vi dör ju lite när vi lever. Hela tiden. Alla bara går bort och försvinner mer eller mindre obemärkt. Och morsan säger :
- Jaa.. lycka till och ha det så trevligt i mörkret. Hemsklt olustigt. Så under tiden om en slåss mot snö och kyla spelar en annan på en gammal biograf någon helt annan stans än ett snötäckt jönköping.

293 - omedelbar verkan.

Ja, lite blödig blir en av snö. Ännu mer när en inser att en blir lik en ensamvarg när det blivit mörkt. Vore det inte för Carl skulle jag nog stängt in mig på mitt rum. Förmodligen inte städat även om fallet vore så. Kanske gjort mer mat och planerat för teaterljussättningen men också förblivit lika (om inte mer) blödig som jag är precis just nu. Heltrist.

trist.
trist.
trist.
mörkt.
mörkt.
mörkt.

- jag och du är lika lite gjorda för detta landskapet, så planen är väl att bege sig så snart som möjligt. startar i malmö och käkar lite falafel och sen vidare till danmark, grejar därefter berlin och sen amsterdam. sen är det inte speciellt långt kvar till paris (gentemot jönköping) och vidare till galicien och Ferroll. Måste prova Málaga innan Uruguay också. 

- hur ska en resa? vad ska en ha med sig?


- jag önskar mig en stil och en gitarr i julklapp. tack.

- nellygrejen gick bra. för dig som inte vet så fick jag , tack vare anna, ett belysningsuppdrag för klädföretaget Nelly. det gick vägen, kommer göra det mycket bättre nästa gång. Kändes mest som att vi var ett gäng illrar som lirade runt i huset för att lysa lite på folk efter vad en annan sagt att skulle belysas. gick lite dåligt, gick mera bra.
Bättre lycka nästa gång, lilla Liscano.'


- BIRDS.

 

ljusljusljusljusljusljusljus.

pröva att skriva energi på papper.


292 - måste jag alltid ha ingen koll?

- ibland vet jag att jag är så jävla säker på min åsikt, men var femte/sjätte gång vinglar hela världen. om du tänker dig att du VET att främlingsfientligheten avtar, du ser den, något är bevisat: du VET. Sen ser du ett litet litet äckligt hakkors inristat på en stolpe. Och där var brytpunkten.

pusshej

291 - jagsitterochtänkerpåhurjagskadödaminfru-ljus-detta känns lite som elin.

290 - Jag brände av skinnet på 800W.-annars är jag rätt pepp.

298 - Daniel Adams-Ray-sätter härmed mitt hopp till att han är lika bra live. Jag tror jag konverterar till litet utav en hip-hop/pop-sida. Bra eller dåligt finns inte, allt är bara bra.
Imorgon kör vi på med filmprojektet och bokar tider och brain storma plater, armaturer, bildmanus och allt annat kraffs. Wohooow

- Pink Coat , Pink Hat aswell.


297- Du är så himla dramatisk.

Jag träffade en vän för ett tag sen. Ett ganska bra tag sen. Merlin.
Merlin från Berlin. Världens kanske goaste kamrat. Helt ogenerat kan han fråga den mest ostädade frågan, på det mest olämpliga sättet och det känns ogenomtänkt. Ja, det är klart att det är ogenomtänkt- han tänkte ju just tanken? En minut senare frågar han om han får bjuda oss i sällskapet på öl under tiden som han ställer fram en öl var till alla fyra och fortsätter diskutera politik. Helst vill han inte ha något svar på frågan utan sällskap på krogen. Efterfesten hamnar i han lilla lilla lägenhet vid Olskroken där han frikostigt lagar mat med hjälp av sina Kockskills som räcker gott och väl. Vad ska han göra av sitt liv? Tjaa, han har ju redan rest runt och hängt med hela världens hippies och blivit lite som dem, han flyttade från Berlin till Göteborg, hamnade någonstans i Torslanda och sen är resten historia. Jag gillar honom även om vi bara springer på varandra på krogen eller på gatan, eller på vagnen.
Merlin Från Berlin, nästa låtidé hör jag.- när vägen är ämnad att leda en rakt fram, rakt fram i färdriktningen och kanske till och med i en liten upp- eller nedförsbacke och det helt fult börjar luta: Vägen lutar snett åt sidan, nedåt gatan till. Vad är meningen? Jag hatar när vägen lutar ned mig mot trafiken. Det behöver inte ens vara en trafikerad väg- det bara lutar nedåt ett enkelriktat körfält!?
ååh jag gillar inte när det lutar på det sättet.RSS 2.0