284 - kommer tillbaka när det är klart.

Well, then i make you mine. Han sjöng så på sin myspace. Lät fint så jag skrev det.

Söndag, bakis. Ändå kom jag upp runt tio. 10:10 10/10/10. Så kul en kan ha det. Fick rycket att väcka Suz så jag gjorde det och hon verkade bli lite glad ändå, gladare än vad linh blev åtminstone. HI. Sen var det inte mer än chilldag efter frulle. Även om det är kass med pengar för tillfället så unnades en fika med livet som tema på samtalen. Livet, den svenska ensamheten, trångsyntheten och pessimismen. det är helt ofantligt som vi klagar på vad som finns att tillgå och inte går något åt saken. Detta till exempel- jag kan klaga över att människor klagar? Eh

Igår var utgång och chill med klasskompisar. Trots det mådde jag inte speciellt kass i morse. Vem gav mig detta oändliga välmående efter ständigt återkommande gratisfyllor. SUCCESS!


Annars studiebesök i GBG med klassen. Det efter Londonresan, Clabban är i London nu och jag vill ha en Tisha med färgglatt tryck. Fixar du det, clabbi?

Picknick Övik börjar formas till med verklighet än vision- askul säger jag och lägger till ett hjärtligt lycka till. All kärlek till PicknickFestivalen!!

Ska snart giftas bort till ett privat äldreboende där ljus, musik och hästar beblandas med gamla kloka själar.
Bye bye feedoom.

Kommentarer

press [rec]

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0