293 - I Heard It All Before

Masters.
Och sen vidare till Industriell Design?
Vore i och för sig en go idé.. Men tre år till i Jönköping?
Njaa.. vet inte. Kanske som att jag inte riktigt skulle fixa det heller. Jag är nog inte tillräckligt driven och kreativ. Men jag vill ju vara det. Övas det upp under introduktionen? Internationell utbildning? Fixar jag undervisning på Engelska? Vad ska jag göra av detta sen då?

Daniel- jag behöver prata med dig om detta. Vore bara skönt att veta vad som förväntas. Jag vågar ju inte ge 100% och sen traska rätt in i ett nederlag? AAH Skitsvårt!

.. om jag väljer att först läsa Masters på JTH, ljusdesign. Och sen läsa Industriell Design, vilket är en tvåårig utbildning.. så är jag 24 när jag är klar? Då kommer jag också ha förbrukat all min CSN på 5 år. Och enligt regeringen så får vi ju inte jobba mer än en viss procent som en aldrig överlever på för att få ta bidrag. Jag vill ju plugga Musik också. Och (tyvärr??) också på kvinnofolkhögskolan i GBG. Jag har all anledning att undra hur jag ska göra nu.


Nathaliee - ring miig.

- och när jag är klar med allt så står jag dessutom med lån upp över öronen. där och då kommer jag garanterat vilja bli typ... läkare eller psykolog eller något. säkert också vilja skaffa barn. typ flytta till Norrland. Jag måste ta itu med skiten innan året är slut.
Måste ringa på praktiken också.

Så- då vet alla detta också.


Kommentarer
Postat av: simone

sv: Hallå sandra :) Vad go du är - Tack så mycket! :DFörstår din försvirring ovan, om att läsa, inte läsa, läsa vadå.. det är svårt att gå efter magkänslorna.

2010-10-21 @ 11:54:40
URL: http://fattybom.se
Postat av: natali

hej hur är det idag :D ?

2010-10-21 @ 20:33:06
URL: http://natalinikola.blogg.se/

press [rec]

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0