282 - "som en liten snöstorm kom hon in i mitt liv"

Mycket poetiskt, mest poetiskt till Björn Olssons klassiska gitarrspel och fina melodier. 10p till Danne .


- Och vem är Rupert?
- Och vem ÄR anonym?Lite förvirrat runt nya uppgiften som jag ens inte kommer medverka på pga Gig i GBG. Söker praktik och spånar på runt vart och vad. Teaterljus är ju kul, filmljus vore nog det mest rätta, dans och konsertljus finns ju också med på kartan. Mässa? Njaa.

Men så har jag ju hört om en Queerljussättare.. Queer ljussättare eller Queerljussättare- vet inte, men det låter kalas! Hur funkar det och varför är just hen queer som ljussättare? Ska snacka lite med Emelie, min kanske snyggaste kamrat, om saken och försöka få ut mer.

Vad är mitt mål? Är det asstressigt med filmljussättning? Jag kan ju inte speciellt mycket om saken menar jag.


281 - Hej Lasse O.- Gillar dig också! Du gillade och valde fel låt, men du kändes nöjd hur som.
Puss, KAMRAT!

280 - Love to hate
Grattis till alla som fyller år. Allihopa:
jonas theo lea sandra anders david alla hoppar!

279 - Meningslösa bloggjävel.

Those nazi kidz wont stop hate - Those nazi kidz will always be haters.

What's new? Nothing's new.
SD kom in i riksdagen; förväntat och en vecka gammalt.
Jag är lite äldre på papper. Precis som förra året.
Men att jag gick loss på A6 tillsammans med Evelina-Maria och Oscar gjorde samma sak är väl lite olikt mig. Han kallar det Lunchlåda, jag kallar det vardag.

Har nog köpt för mycket, födelsedagsmånaden till trots.
- Madrassen Tjöme - IKEA
- Två blockljus - IKEA
- Pärmar - IKEA
- Glas - IKEA
- Tjocktröja - Carlings
- Trådrulletisha - Carlings
- Räfflat vitt Linne - Carlings
- Alkohol för 300:- - Systembolaget
- Telefon Sony Ericsson J10i2 Elm - Phone House

Det känns liksom inte riktigt lika hälsosamt längre. ..måste framkalla bilder till inspirationsväggen. Kommit en bit på vägen nu, men det ska nog gå sakta för att det ska kännas äkta. Just nu är det mest 80talsinspirerat med svartvitt och sepiaton på flesta bilderna som jag rotat fram. En bild på Sofie också, ett LPfordal Jan Linblad - Fri som Fågeln med en bild på honom iklädd en röd dräkt och han poserar för att likna fåglarna på himmelsbilden han är inklippt i. Mycket inspirerande.

Vi har ju projekt nu också- hamnade i GRYMMASTE GRUPPEN. Oscar W, Richard W och jag. Om inte annat snyggaste gruppen med ett mycket intressant tema på filmandet.

Sen var det någon slags fest i lägenheten igår och historia har härmed skrivits. Aldrig tidigare har så många åkt till Råslätt för att kalasa! Och vilken fest sen! Till och med snyggettan var här!

Nu återstår tentaångest och som vanligt har utbildningen bäddad för et flaskhals för eventeleverna: En försenad kursstart och sent påbörjade kursstarter överlag. Enligt mig är det inte konstigt alls att vi upplever det som stressigt när vi inte kan referera till annat än ledighet och enstaka kurser åt gången? Det spelar liksom ingen roll om vi har ens hälften så mycket att göra som inne/ute när vi faktiskt inte kan relatera till annat än nutiden?


Jag ska inte klaga mer. Sofie var här i helgen- TACK för mys och fint sällskap säger jag och mina awesome roomies.


- Saknar dig lite

278 - Åtta.

Alltså, jag vet inte vad som inspirerar mest; En kreativ själ med stark vilja, eller en vanlig människas framgång som en aldrig tidigare vetat om vem det är.
Nej, jag vet inte riktigt, men han är bra inspirerande.

Mailade killen från Garlicbaren i natt och lyckades inte somna förrän efter två. Så dåligt jobbat. All dygnsrytm försvann i flytten till Jönköping. Allt gick liksom bra tills jag flyttade, sen gick det bara bättre- såklart beroende på hur en ser det. Allt går att vinkla, och som det känns nu så har den Svenska Ensamheten dragit över mig, och gör om igen när tanken av en vinter till i Jönköping börjar spöka. Inte för att folket där skulle vara trist, eller att skolan skulle vara outvecklade- snarare att staden är grå och kylan skiljer sig mycket från vad jag levt med tills för ett år sen. Så 21 år, halvdeppig, ändå pepp på att jobba och fatta vad människor vill med sin politik samt se en ny del av världen- helst London eller Hastings med dess idylliska småhus och smått pittoreska levnadsstandard, hästar och öppna fält som inbjuder till att börja om på fälttävlan. Synd att Fälttävlan inte är lika stort i Sverige när vi ändå har fina landskap. Tänk dig Småländska skogar och fälttävlansbanor. Det är väl min lilla dröm. Eller att jag skaffar mig en egen häst i Hastings och sköter den på annat vis gentemot den Brittiska hästhållningen.

- älskar att hästnörda.


277 - /.../ jag ville aldrig åka hem /.../

Jag erkänner.
Här kommer det.
Är du med??


Jag får ont i hjärtat av Musse Hasselvalls Blogg.


. jag skulle vilja citera ett inlägg, men gör det helst inte för det blir nog mest fel .

276 - Spontanfest @ Råslätt.

Igår. Helt utan förväntningar på livet. Typ så. Så står dom utanför min dörr och är lagom tankade, in på mitt rum, hänga, sen upp 3 vån till spontanfestens huvudfestdel. Mycket kreativt-
Tack Björn, Danne, Emma, Nille och Nathalie. Mycket fint initiativ.
(Jäva Jäger)
Sticker till GBG.
Sen till London.
Sen tillbaka till GBG.
Sen tillbaks till verkligheten.

275 - Gråt Allians Av Vårt Hat
So long, lovers.

274 - Rivstart, höstväder och bortklipp efter bortklipp.

Startar med citateT:
"Ger dom mig inte pengarna med en gång, så hotar jag dom. Jag är ju hälften man."
- Du kallade dig nyss könlös?
Jag fick en låt från Ellioth igår. Han William Fitzsimmons. Har väl lyckats hitta vinter/höstdeppen i den genren. Synd, för det är chill musik. Skulle vilja kunna plugga tillen, men kommer inte lyckas om jag känner mig själv rätt. Det kanske jag inte gör heller, hoppas att det hoppar fram något oanat snart.
- Det är höst- varför skulle något oanat ske?


Lite som att jag ville bli lugn, lite som att jag ville ta tillbaka en del av henne. Det kommer aldrig ske och jag försöker sluta tänka negativt om saken. Mer på annat än på henne, det skapar bara förvirring. Oavsett hur jag vänder och vrider på saker, vad jag gör, hur jag gör det, tillsammans med vem, varför och när så känns det oförlåtet hela vägen genom vardag, helgdag och andra heliga tillfällen. Som Söndagar.
Vad ska jag göra åt saken mer än att släta över, släppa loss det som skaver lite här och där lite då och då? Jag är grym på att spela förbi det med akter i olika lägen så något känns tacksamt. Men det är fortfarande lika surt att släppa allt. Bortklipp efter bortklipp. Reducerade moment som aldrig kommer ersättas med något likvärdigt. Så är känslan idag. Woohow- känslomonster känslomönster känslomoder känslomord MÄNNISKOMORD. Kom aldrig tillbaka, kom aldrig mer hit. Kom hit nu, kom lite lite nämare. Heliga Söndagar finns inte längre, för Söndagar spenderas på tåget mellan Jönköping och GBG inför skola eller projektarbeten och laborationer.
Så jävla deppigt, så jävla mörkt. Jag har ingen TV heller.
Det skulle jag inte behöva. Har ju böckerna och informationen om hur DEPPIGA MÄNNISKOR BLIR AV MÖRKER OCH HÖGTRYCKSNATRIUM.

Redredredredredredredredigera


273 - Du, legendariska stad.

Klubbpremiär för klubb RIP igår. Sög för min del för jag fyllekäkade vid typ.. tio och mådde kass efter det. MEN det spelar ingen roll, för jag mår ännu sämre idag. Kunde inte prata imorse, så givetvis fick jag tillfälle att prata med mormor. Hon hör dåligt, jag hostar när jag öppnar käften och mummlar. Jag måste lära mig prata ordenligt snart. PUH

Glömde föra över senaste uppdateringen av rapporten på ex.HD så jag kan inte jobba på den heller men jag får väl läsa lite mer. Bli lite bittrare; Det går nog ska du se.
Jag ska försöka att inte bete mig illa eller vara otrevlig. Heller inte agera efter någon separatism.


Egentligen vill jag bara göra en och annan ljusnörd litet avis:
JAG HAR EN ASGRÖN LEGOLAMPA- alltså en ombyggbar lampa som består av legobitar. Mer om den när jag kan langa bild.

Annars är det nog rätt bra.
Ja, det är bra.


Bra.

272 - 272

Gårdagsens:
Jag ville nog träffas, men gjorde det inte.
Dagens:
Jag vill träffas, men jag gör det inte.
- Vad är det som händer? Håller jag på att bli avhållsam? Mitt starkaste kort är väl att jag aldrig håller käften, vi får se om det håller.

Dagens melodi är Book Of Love:
(höj lite, klippet är valt för Scrubs logger mig varmt om hjärtat, du behöver bara lyssna mellan 00:07 och 03:30. Annars finns låten på Spotify: Book of Love Peter Gabriel )


Vidare på spåret Love. Under insparken känns sjukt mycket. Allt som sker sker på gott och ont. Allt som inte sker alls kunde ändrat precis allt. Alla knyter nya band och allt leder till att det mesta löser sig på bästa sätt. Hoppas jag i alla fall. Jag vet inte bättre än att jag existerar och att heterosexismfesten aldrig verkar ta slut samt att Crocker är i stan (Vi ska på dejt imorgon : D ).
Tanken som slog mig rätt hårt i ansiktet, flera gånger, som jag inte ville koppla till logik är att allt alla gör, sker i och med att varje aktivt(och passivt!) handlande individ agerar för att bli älskad. Kanske inte av Hi-Life. Men de vill göra sig ett namn och skapa sig en karaktär i klassens helhet. För någon. Bara någon att vara älskad av, antingen under utbildningen eller livet ut.
Insparken är väl lite till för att människor ska mötas under en ledning och kunna ställa frågor och bli guidade till rätt ställe och få vägledning. Kanske också för att människor under sin fylla ska göra bort sig för klassen. Alla gör det, no doubt.
Men fortfarande: Allt alla gör gör dom för att bli älskad och känna sig behövd, samt hitta sin karaktär i klassen. Den karaktären som senare hittas behöver inte vara den karaktären som förblir, kvarvarar, efter utbildningen. Det behöver inte vara den som är "Individen" som kvarvarar hela utbildningen. Eller så är det det.  Hur som, det är snarare en del av en helhet, i negativ benämning.
ÅH JAG VILL ATT NÅGON SKA SE DET JAG SER!! Men eftersom jag ser det jag ser, så finns det väl någon annan som också ser det. Men den individen som ser samma sak som jag ser är nog inte här. Eller så är en det. Hur ska jag veta? Kanske är denna reaktionen grunden till en provokativ inställning jag ständigt går in med i nya mäten med människor jag aldrig förr träffat. Och min otrevliga grundinställning på fyllan. Herre- jag har blivit dyster! I och med det har jag också börjat spela fula spel med okända människor. Mest för att göra individen obekväm i sitt läge. Vissa tittar bort och ser uppenbart obekväma ut. Andra vrider och vänder på sig i sätet tills de vänder sig om eller byter plats på bussen, vid sånna tillfällen är vi typ... max fem pers på bussen på väg någonstans. Vi har trots allt bussresan gemensamt. En tredje ler tillbaka. Så är det plötsligt jag som inte vet vart jag ska ta vägen. Ett leende är inte det jag vill åt, så jag springer därifrån.


Godnatt.
Jag hänger med suz.

RSS 2.0