272 - Canon EOS d550

Jag tänker att jag ska köpa en kamera. En till kamera. Det är väl en bra grej att spara ihop pengar till? Min goda kamrat Suzy Lou fick en i julklapp av sin familj och jag blev väl lite smått besatt av den. Som överskriften skvallrar om är det ännu en Canon jag vill ha, fast en som kan filma i HD. Tänker att det ökar motivationen att dokumentera och klippa ihop Pfemmegrejer. Här är en liten test:Förutom att kunna dokumentera pfemme kanske Nadim kan visa lite mer hur det funkar och kanske kan en få motivationen till att filma egna grejer. Typ folk som spelar och sen klippa i materialet och bli lite bättre (läs: ökad diciplin).
Då kommer fråga 1 (kanske också den enda frågan) (nej förresten, jag har en till):
Ska jag köpa bara kamerahuset?

Fråga 2:
Objektiv: 18-55 eller 18 - 200?
aka: dyrt eller ännu dyrare? Vart hittar jag ett bra objektiv för inte-alla-pengar-jag-har-som-ska-gå-till-mat-och-hyra?

Fråga 3:
Ska jag göra mig av med gamla Canon EOS 1000D? Köpte den för typ 3 år sen så värdet har ju sjunkit ganska rejältt, kanske inte tjänar en spänn på att sälja den? Kan ju ha den som kompiskamera till den nya? Eller?

Fråga 4:
om en blir bra, kan jag få filma PoB när de spelar?

271

nu är det dagen före julafton, alltså 23/12. sen är det 2012.
så det är dags att komma ut:
Jag ska flytta in i ett hus i Kålltorp. Tvåplansvilla med terass, garage och trädgård.


Nu åker jag och familjen till helsingborg för att hälsa på diverse släkt och vänner. ska till exempel träffa en kusin för första gången i mitt liv. eller, vi sågs väl när jag var liten och han var typ 8 eller 9. så det är en skillnad på 8 eller 9 år på oss.

återkommer om den saken.
god jul. kommer ha internet på hotellrummet
hej medelklass.

RSS 2.0