316 - Papegojor och en ny vän med väldigt gröna ögon och dålig kamera.

Idag var det en klockren chilla-med-mig-själv-och-sitta-i-solen-med-solglasögon-i-bara-t-shirt. Så jävla tacksamt med lite D-vitamin och egentid utan att riskera att träffa någon en känner eller behöva vara trevlig mot någon för jag fattar inte vad de säger ändå. Jo, det gör jag. Eller jag börjar fatta mer och mer. Människor kan prata med mig men jag kan verkligen inte svara lika kvickt och korrekt.

På min lilla plats i solen (du vet, där jag satt och det var asgött varmt med solglasögon och utan skor? utanför en stor teater. där typ) fick jag en ny vän också. Minns inte vad hon hette, Ivona något. Ryska, jobbar som översättare, är på besök hos sin hjärtevän som jobbar dagtid så hon,precis som jag, drog bara omkring och ittade på staden. Tycket höll sig lika gällande tunnelbanan= Big NONO. Så vi promenerade omkring lite, hittade papegojor, pratade (ganska stakande) om hur svårt dte är för ryssar att ta sig ut ur landet med visum och annat. Tror inte att jag lyssnade speciellt mycket för jag fick syn på ett gäng Papegojor som tyvärr var intressantare än samtalsämnet. Kommer lätt gå och mata dem imorgon. Köpa en limma bröd, en kaffe, ta med kameran och sitta som en annan gubbe på en av bänkarna och langa pix imorgon.

Skulle ju hittat en skatepark idag men glömde av det helt. Bakgatorna i mitt hjärta. Och alla sjukt snälla tanter på caféerna. FINA!

Argentinarna från igår peppar järnet på Lasange medan jag helst känner för hemmakäll med chirre och fille. TWIN PEAKS!!! Måste överdosera twin peaks när jag kommer hem. Stackars sällskap/vänskapskrets som ska behöva lida ut mitt nördsnack. Det gör dock lite ont i bröstet för Carl inte kommer göra popcorn och te, och att Chutney inte kommer dansa hunddansen och vråla av lycka när någon kommer innanför dörren.So, just to mess a little with you sad ones back home:

 


Nej, okej. Jag ska inte maxa det alltför mycket. Det är inte mer än +15 just nu (8.30 pm). Pain att komma hem till +3 och snö. Fuuukkk.

Kommentarer
Postat av: Suz

+15 Siffor brukar inte beröra mig alltför ofta... men just nu, ryser min själ när jag ser "+15".

2011-01-15 @ 18:43:49

press [rec]

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0