Nytt boende och däri en vinglig stol.

Göteborg- jag älskar dig. Ännu en gång tackar jag mig själv för att ha flyttat härifrån, så jag kan flytta tillbaka hit. Personlig utveckling och sånt kommer sig av sig självt, men detta är typ som att träffa sin gamla häst eller hund eller hamster eller något djur som älskar en kravlöst mot kärlek, mat och lite underhåll. Du vet, lite som när Simba träffar Nala igen i djungeln efter ett par år.  (= Jönköping är Scar i detta sammanhanget).

Så nu har jag flyttat in i ett Knyckt (fniss) rum i Centrala GBG och tänker att sommaren kommer bli så jävla bra. Kreativa året börjar alldeles strax, ska bara ladda upp med inspirationen och börja jobba på Liseberg. Kommer gå in imorgon och hänga med Jenny (tror jag) så jag får lite mer koll på läget. MÅSTE lämna in förra säsongens tshirts.fortfarande.äckligt,Sandra.äckligt!

Igår var det Picknickfestivalen GBG och dödsvarmt. GP lovade åska, men inte en enda blixt syntes utan bara halvt avdankade festivalbesökare överallt som suttit för länge i 28graders värme och fullt fräs på solen.
Ja, men lyckat var det i alla fall. Mycket folk och inte speciellt mycket fylla. Enda som inte var bra var väl att jag aldrig lyckades träffa Vilda. Ente ens ett Hej. SÄMST, Sandra. Igen.

Lite nervös för jobbet, det kommer gå jättebra, men alla är väl lite hårda på sig själva i början. Nervositet ska vara bra, märkte det igår på spelningen i alla fall. WOHOW!


LIVET!! HÄR KOMMER JAG!

RSS 2.0