257 - Gör allt.

Jag ska göra allt jag kan för att få tag i en cykel. En cykel vill jag ha för att kunna cykla till Liseberg från nya hemmet. Cykla från hemmet till jobbet vill jag kunna göra för att slippa köpa busskort. Slippa köpa busskort vill jag göra för det är dyrt och tråkigt. jag vill slippa lägga pengar på det och skaffa en muskel och två så jag orkar komma igång med hästarna igen (!!). Jag behöver ett Busskort för att ta mig till gråbo så jag kan träna (hästträna). Ett för 760:-, ungdomspris.
. Så . Jävla . Dyrt .

Om inte annat kanske jag kan satsa på att lägga 500:- på kontoladdning. 41:- för en enkelbiljett på kontoladdning.
Så säg att jag tar hästen 2 gånger/vecka, tar mellan 2 och 4 timmar i stallet inkl rida mocka forda (GÖTT!!) = måste stämpla 2 gånger.
På en månad gör jag isåfall av med
82 x 8 = .......650 kr.
Vadfan Västtrafik. Det är precis billigare än ett månadskort och så JÄVLA DYRT (del 2). Och det är ju omöjligt att planka på Gråbobussarna. SMSbiljett blir för dyrt (82:- vuxen, 15.80:- om en vill luras och vara skolungdom). Men hur ofta är det kontrollanter på orange express egentligen?

Kan jag få en häst, called Vilja, uppstallad i Göteborg istället? På Stora Torp kanske? Eller till och med Allerby går bra. Kostar bara 25:- att ta sig dit.


Hoppet, Viljan och Hästnörderiet. Odödligt.

256 - Emily, this town is so holding us back.

Jag är trött.
Nej, jag är inte ens trött: jag är bara sömning. Hjärnan är liksom bedövad.

Sommaren är fixad, jag kommer inte gå sysslolös kort sagt. Ett bilbatteri och lite lampor så har jag det. Eller ursäkta: armaturer (1 x 300 W, två stycketn, dimbara halogen Red Heads difuserade placerade på ca 1.8m höjd) för att öka luminansen på objektet. Människan över staden.

Jag ska återgå, sortera och växa in i boken igen.

255 - Till Fredrik. Från Fredrik.


254 - Slam.

den small i öronen, bländade, och sen kändes magen helt tom och det var lätt att andas. du vet, som när luften går uppåt och trycket inte tynger alls. fint, men det gjorde också lite ont för jag var ensam och tyckte om det jag såg. det vore bättre om du var där, för mig vore det magiskt. OBS! det är töntigt att skriva "poesi" under en åskbild med för hög ISO.

253 - karre

kom på hur ful denna bloggen är.
det är bra.

252 - känslan av att åka buss och ingen vill sitta bredvid mig.

Kan inte hjälpa det, men värst så göttigt det känns. (så svettig är jag inte att folk måste fly fältet?)
folk sitter och trängs och jag ser bitter ut så folk sätter sig hellre någon annanstans. [TÄÄCK]

what's new?
Inget är nytt. Musik Direkt är över (åker just nu igenom Borås, tror minsan att Bottlecap är härifrån. eller de spelade i allafall en delfinal här och gick vidare till regions - semifinalen är ju borttagen- och sen till riks tillsammans med Vivid Recollection och Adam Shirvani. SKÖJ) !
Nästa jobb heter Liseberg, rivstart med pass 8- 15 tillsammans med Anna.
3 veckor och PANIK kvar tills jag slutar Jönköping.
Har träffat en till inspiration/pepp: Nadim! fotograf, liten liten vän, kan flippa om han vill. Ja, jag känner honom inte. Men han är grym. Hoppas både han och Anders är med på att jag tänker ta med en hundkorg (privat hundkorg) som jag ska ha på deras kontor. Det blir min flykt fårn verkligeheten. Då är planen alltså att bli kaffemaestro och skaffa nya vänner att hänga med. nya vänner lät fel, några vänner till.


varje gång jag ser en snut vill jag vråla Dom kan inte höra musiken, Snuten kan inte höra musiken. Svårt för ingen hakar på.

251 - Grönt. Grönt Grönt Grönt. Photoshop.


Lyssna på Nikis helgrymma låt, och kolla på den snygga snygga snygga videon.
Niki, jag önskar medverka på någon form av inspelning i framtiden. Ljus kanske? Statist? Behöver något ball att skriva till i mit CV. Eller lägga i Portfolion.


Det är sjukt så mycket magen pratar med mig, uppmaningar om att ta dte lite lugnt. 21 års ålder och utbränd är inte målet. Projektet är flyttat i till hösten. Hur mycket jag än vill bli av med Jönköping så verkar den inte gå vägen. Omtentan kan jag skriva i juni. Kommer nog faila igen, förmodligen få ett samtal från LasseV och få brtättat för mig igen att han är besviken. Tyvärr skiter jag fullkomligt i hur många lux det ska vara på arbetsytan och hur ljusheten skall tillgodoses på arbetsplatsen ( 1:1, 1:3, 1:5-grejen). Motivationen är min bästa vän.

En person i min klass verkar vara ännu värre åtgången. Jag blir iofs bitter när det talas om hur mycket som behöver göras, men hon verkar bryta totalt. Jag lider med henne. Det är nog inte att dte är så jävla mycket just nu (inte bara) men upplägget och konceptet med en galen flaskhals nu passar inte någon utom Tina vidare bra.

En sommar med foto musik och jobb blir nog bra, det är det jag vill ha. Helst vill jag bara spela och göra musik. jamma med sofie när hon kommer hem, ge mig på det sexsträngade instrumentet och kanske ett blås. Har ju folk runt mig som kan lära mig något om både trumpet och gitarr.


RIP livet.

250 - Fick

Fick i mig ganska mycket tittkorv idag innan jag skulle till bussen. Fröken Olssons rotfruktssoppa var god, om än en back staber för all tittkorv. Olyckligtvis fick jag en liten stund senare syn på en såndär asfräck cykel med ett asstort framhjul- en såndär från typ 1800talet. Eftersom jag alltid verkar lyckas vända på allt jag ser något roligt (speciellt när jag har väldigt tråkigt, är mycket trött eller vart nykter för länge) så brister det och jag börjar skratta högt. Tyvärr stod en parkeringsvakt i vägen för mig när jag slutade titta på vart jag gick och istället tittade på cykeln.
Överblick över händelseförloppet:

- Började jobba 9.00, slutade jobba 18.
- En parkeringsvakt började jobba 17.
- Göttlade* till Fröken Olsson
- Käkade tittkorv
- Gick ut från caféet, mot centralen.
- Cykeln kom farande (dåg rätt pretto ut)
- Slutade leva för det var så jävla roligt (konceptet: Han har skaffat en ashög cykel och ska igenom innerstaden, så han tar cykeln)
- Parkeringsvakten jobbar JÄRNET och jag går in i människan.***** Göttla [jöttla]; Verb för att gå/ta sig framåt. Jag göttlar till bussen = Jag går till bussen. Stressgöttla = Springa. Fyllegöttel = Vingla hem från krogen.Swebus + internet + motivation -5 + projektkoll imrgon + ett kid som aldrig slutar prata i telefon (på småländska) = What thee fuuuukk är det häär?


249 - Tänker att jag vet vad som betyder något.

Pfemmes nya kommer bli så jeffla bra!
Ser fram emot en digital releas. kanske också en releasfest, eller en releaspicknick!
Kolla Picknickfestivalen Göteborg- Kommer bli så himla kul!

RSS 2.0