270 -Jag är precis som du. Lite annorlunda, men väldigt mycket samma.
Vill mycket, mycket som aldrig blir gjort. Mycket som står "bortom min kompetens och viljestyrka".
En del kommer bli gjort. Mesta kommer aldrig ens röras vid.
Jag vet en hel del grejer. Grejer om hur saker funkar, om vad människor tycker och tänker.
Vet också vad som hänt alldeles inpå mig. Sånt folk berättar och läser upp.
Det där alla länkar till på Facebook och sen pratar om de korta stunder människor möts idag.
Jag oroar mig för världen och hamstrar på mitt ego och de minas tillgångar.
Oroar mig för klimatförändringen och krigen. Oroar mig för hur det kommer se ut när samhället störtat.
Därav frågar jag mig tusen frågor. När? Vart började det? Varför spelade mitt och de minas ego och välstånd över? När spelade det över? När tar oljan slut egentligen? Kommer jag leva mer än till 80? Vill jag leva till mer än 80? Vill någon egentligen leva till mer än 50 om världen då är förstörd? Hur kan jag arega nu då? Vart ska jag vända mig med frågorna? Finns det någon som vet allt om det här med världens undergång?
Jo, jag tror väl kanske lite väl på att jorden kommer störta samman. Domedag . Misär. Ond bråd och död. Svält- Allt det där som redan händer. Ransonering till Europa komma skall, men det har redan erövrat halva världen.
Jag hatar västvärlden, men kan inte tro att jag kunde vara en annan som var född någon annanstans.
Det låter som att jag är med i någon sjuk sekt när jag skriver på detta viset.
Jag är inte med i någon sjuk sekt.
Du är precis som jag. Lite annorlunda, men väldigt mycket samma.
Om inte annat är vi i samma skede i världens dömda gång att förfalla totalt.


Vänligen // En av alla som levde under Tredje Världskrigets uppståndelse, gång och förfall. Kanske förfall. Som media uppmärksammar som ett krig. Tänkte skriva ett vanligt krig men jag vet inte vad någon skulle förstå utav det.


269 - Kontraktet gick tyvärr till någon annan sökande

Det finns 7 Lediga lägenheter som matchar dina önskemål.
Du har 67 intresseanmälda lägenheter.


allt är oinspirerande.

268 - Slut på snus.

Inte som att jag tänkte sluta, men dosan är lite klent fylld nu. Bra tips för att trappa ner på snusandet; för kassabok. Inte för att se vart pengarna tar vägen utan för att bli snål på onödiga saker. Du går längre ifrån konsumentrollen och intar istället rollen som investerare i din egen tillvaro.

Tänker och krisar om olika saker.
Bostad verkar ju lösa sig, och det känns som att livet kan bli lite mer monotont med vardagsgöra i ett eget hem än i en "bo på olika ställen"tillvaro. Men det kan också bli lite mer fritt(hur?) och mer kreativt. Det blir såklart till att jobba ihop till hyran och, som tidigare nämnt investera i bostadsting såsom ett större skrivbord och annat. Sen kommer våren. Den Svenska vintern har ännu inte gjort sig påmind och jag kan väl inte säga att jag längtar efter våren lika mycket som jag gjorde för exakt ett år sen, men jag ser fram emot att ta fram vårkläderna och faktiskt också lite mot de där onödiga förkylningarna som kommer när en tycker att det ser så vårigt ut så klädkoden blir efter ljushet och inte efter temperatur. Kaffe på balkongen, och kanske kanske också på en altan tillhörande ett hus. Kanske.

Efter bostadskrisen kommer körkortskrisen. Jag har ju inte körkort! Liftkort kommer lösa sig, men körkort. Förgifta världen med avgaser och känna en borgerlig längtan efter bil. Överväga att ha bil för det är slappare att åka bil än buss. Västtrafik höjer ju priserna  med 5%  8 Januari 2012. Vet inte riktigt vilken målgrupp västtrafik har, men det är ju inte unga vuxna i alla fall. Det suger. Tur att jag har en cykel till våren.

Lite det där om att släppa egot. Inte släppa egot bara sådär men att utvecklas till en mer omhändertagande och sammanhängande människa. Onödiga behov släpps, konsumtionen minskar och vi landar mer i ett människosamhälle än ett mans- eller kvinnosamhälle. Inte leva i tron om att något blir bra om jag gör det där och skaffar det där och går dit och gör det, utan att leva i nuet. Du kan leva för att bli bättre och sikta på karriären. Satsa allt på din karriär som framgångsrik. En i mängden som gör det för att ditt ego ska må bättre. Bekräfta dig själv. Men det är ju nu du lever. Din vision om att allt blir bra om du gör det där för att uppnå det där försvinner. Kontrollbehovet för nuet och framtiden, den fulla kontrollen över det gångna är passé. Du kan inte kontrollera allt som kommer att ske. Det sker av sig självt. Kan du så kan du. Händer det så händer det. Du måste leva nu, för det går inte att göra något annat. Det som händer nu händer nu. Och det är inte för att du har haft någon som helst kontroll över saken innan, det är imaginärt. Du kan bestämma med ett fåtal individer vad som kan hittas på och vart ni kan resa. Det är väl bara det där lilla utöver jag menar. De andra som bestämt samma sak som vi kallar slumpen.
Antar jag.
Fan. Jag kan ju inte summera någonting alls på vettigt vis.
Hjärndött.


Nu är jag trött på mig själv.

RSS 2.0