267 - 2,8 efter mellan och stark.

Hej höstdepp och hej slappis. Och jag håller på att få en infektion i nosen, som på Queertopia förra året. Skillnaden kan väl vara att jag inte blöder så mycket och kan hålla området: Näsa, rent. Jag minns nog just dethhär som betydligt mer dramaiskt, men också mycket mer komiskt än nu. Som när det börjar tokblöda i skogen och inte vill sluta och jag får försöka hitta en vårdcentral i Norberg. Och få en lapp med texten:
"Sjuka Sandra!
Jag fick fel nummer av dig, så jag kan inte ringa dig!
Vi har ingen bil som kan köra dig till sjukan, vi försökte vårt bästa."


Jag är så rastlös och pratar just nu med mig själv. En hund i mitt liv vore trevligt.

266 - Har valt mössa som ska brukas under V3semestern.

Borgerlig problematik: Ska till fjällen men har ingenting.
-inget att åka med
-inga varma fräcka skidkläder
-ingen vidare kunskap om hur det går till i backen
-inga regler om vett och etikett i backen
-kan inte riktigt se hur en ska ta sig fram och tillbaka till backen/stugan/liften.
-lite rädd att min sexappeal kommer sjunka till minus i och med denna idé om fjäll.

Det kommer bli en toppenvecka och det kommer vara fint häng och fint gäng.
Heja Idre!
Personalfest på Liseberg igår. det var fräcka ljusDJs som kirrade biffen, trots kvällens högst osmakliga musikval. Och Ljudmixen var väl under all kritik. Kunde vart fett med gött Ötzi, men det var ofräck Mbapa istället. Men scengänget råkar ju ha lyxen att kunna smyga iväg till okända utrymmen med egna högtalare och tillräckligt med stolar samt visst vald volym på musik. Så det gjorde väl kvällen dräglig och så att en slapp drickahetsen som mest liknades med ett dansgolv på gretas andra plan. På tal om Gretas vill jag gå på Bögklubb. STHLM? Berlin? Barcelona? NY?

Pfemme spelar, vi presenterar en ny låt, 15/10 på henriksberg. Minns faktiskt ens inte sista spelningen. När var den och vart? vem vad där? hur lät det?
om en har tips på gig kan en säga till.

265 - Filmen om Pfemme Records.

Igår fick jag födelsedagsfir av pfemme. Det var fint och gulligt, jag är så naiv att jag kunde gått på exakt vad som helst igår. Dåligt humör på repet och spelade uruselt (känns som att jag blir sämre och sämre på musik över lag. Och jag gör liksom ingenting åt saken. Det är lamt). Alicia lurade iväg mig till Emelie för att Emelie hade Alis plånka. Jag tänkte väl "ok, vi hämtar den och sen dricker vi bärs på Kellys.". Men nejnej. Det blev champagne och mat och ett tåg om kajsa emma siri som kröp fram och viskade grrrrattiiiihhhsss... Fint. Efter Bonde Söker Fru blev det

FILMEN OM PFEMME RECORDS

Riktigt riktigt bra. Fint och bra. Fin film och bra red. Det var från norrlandsturnén,för TVÅ ÅR SEN. Hur vuxen känner en sig inte när en kan säga att en var på turné för två åre sen? Alla hade väl en smärre ålderskris och utseendeångestförtvåårsen. Men bra var det. Tyvärr fanns inte muttidiskussionen (mkt omtalad) med i klippet. Kanske kommer upp i råmaterialet. WOHOW! Sen var det hem och bädden. Lite kris över fotosyntesen. Nu vet jag mer om den saken. Fuukk.

Jag är ganska slapp och måste kolla en ball baslåt till Tove ikväll. Och jag ska göra mat nu. vet inte riktigt vad. men jag kanske kommer på det i affären.

tjipp.

RSS 2.0