265 - Filmen om Pfemme Records.

Igår fick jag födelsedagsfir av pfemme. Det var fint och gulligt, jag är så naiv att jag kunde gått på exakt vad som helst igår. Dåligt humör på repet och spelade uruselt (känns som att jag blir sämre och sämre på musik över lag. Och jag gör liksom ingenting åt saken. Det är lamt). Alicia lurade iväg mig till Emelie för att Emelie hade Alis plånka. Jag tänkte väl "ok, vi hämtar den och sen dricker vi bärs på Kellys.". Men nejnej. Det blev champagne och mat och ett tåg om kajsa emma siri som kröp fram och viskade grrrrattiiiihhhsss... Fint. Efter Bonde Söker Fru blev det

FILMEN OM PFEMME RECORDS

Riktigt riktigt bra. Fint och bra. Fin film och bra red. Det var från norrlandsturnén,för TVÅ ÅR SEN. Hur vuxen känner en sig inte när en kan säga att en var på turné för två åre sen? Alla hade väl en smärre ålderskris och utseendeångestförtvåårsen. Men bra var det. Tyvärr fanns inte muttidiskussionen (mkt omtalad) med i klippet. Kanske kommer upp i råmaterialet. WOHOW! Sen var det hem och bädden. Lite kris över fotosyntesen. Nu vet jag mer om den saken. Fuukk.

Jag är ganska slapp och måste kolla en ball baslåt till Tove ikväll. Och jag ska göra mat nu. vet inte riktigt vad. men jag kanske kommer på det i affären.

tjipp.

Kommentarer

press [rec]

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0