273 - Det är vatten på Centralstationen!!?

Ny mardröm att berätta om. Det är lite konstigt att jag skriver om det. Det är väl som det där med Zombiedrömmarna. Jag får för mig att jag bearbetar nåt läskigt när jag skriver om det.

Det första kommer jag inte riktigt ihåg, men jag vet att det var inspirerat av den Danska komediserien vi såg igår kväll med Karin och Josse. Serien heter Klovn (regi Mikkel Nørgaard) och igår kollade vi på episod 8 där tre män åker till Sverige för att fiska och dricka alk, bjuder in en ung tjej på middag och festligheter på kvällen. Tjejen tar med sin kompis till stugan de är i och det hela slutar med att en av männen verkligen vill ligga med en av tjejerna och det gick över min tröskel för vad som är roligt. Tillbaka till drömmen.
Jag springer omkring på Centralstationen i Göteborg och kan inte sluta springa på ett väldigt märkligt sätt. Jag springer som att jag jagar ett snabbt djur, och jag i min tur kan springa tre gånger så fort som jag kan i verkligheten. Jag har en jättestor ryggsäck på mig och springer förbi folk men tänker att jag vill jävlas med alla (eller snarare de få personer) jag ser, så jag springer rakt mot dom och stämplar deras fötter. I drömmen är mitt ansikte också helt deformerat.
När jag sprungit omkring ett tag ser jag att hela Centralstationen är en stor brygga. Panik! Det kan ju rasa ihop när som helst. Och alla tåg! De går ut på spår rakt ut i vatten. Jag hittar Kajsa N som har skaffat en asful tatuering som hon bara måste visa. Det är en såndär "det ser ut som att jag har ett monster som sitter i kroppen på mig och den har rivit upp mitt skinn och är på väg ut". Fattar du? Och den är fult gjord och bara vidrig. Sen ska K börja vara som den fula tatueringen, alltså anfalla mig och tugga på mig. Jag skriker nej och att jag inte vill, då kommer Elin och Josse ut från en av centralens dörrar och bara ställer sig och tittar tills E lite tafatt går fram och tar K i armen för att skälla på henne som om K vore ett barn.
På något sätt trillar jag i vattnen under Centralen, K och Siri P sitter på kanten som två hundar och tittar på mig. Efter en stund ser jag att E också är i vattnet, fast hon har en papperspåse (willys) på huvudet. Först är det lite komiskt, tills hon börjar simma under vattnet och simmar mot mig i hög hastighet, men aldrig kommer fram till mig. Jag skriker åt henne att sluta hundra gånger och har panik, K och S gör ingenting: de bara sitter där och tittar som om de inte förstod kroppsspråket och tonfallet alls. E kommer till slut upp ovanför ytan och med sig har hon Johan A. Dessa två har i verkligheten inget med varandra att göra men i drömmen är de kompanjoner; E för talan och J backar upp genom att förtydliga det hon säger med kroppsspråk och instämmande "Exakt!" "aa, är dte det du vill???!" osv. Jag har panik och försöker nå Es ben eller arm eller något, och får tar i ett ben som jag drar i. Tyvärr tillhör benet en död människa som J glatt berättar vad den hette när den var i livet. Släpper benet och letar vidare efter E som fortsätter backa, går emot kroppsdel efter kroppsdel, drar upp ben och armar och J slutar inte berätta för mig vem kroppsdelarna tillhört när de var i livet. Här vaknar jag.

Jag förstår väl kanske varför jag minns alla mardrömmar framför en vanlig natts drömmar. Har ju trots allt tur med sömn och sover som ett barn. Eller rättare sagt, jag sover gott, drömmer livligt, vaknar lite matt i kroppen men jag vaknar sällan på natten.Göteborg har förvandlats till ett snötäcke. Det är fint men lite deppigt att det ljusa kom nu, om snön hade infunnit sig i November hade vintern inte vart så jävlig och mörk. Jag hoppas snön ger med sig för en lukt av vår snart så vi kan ha på oss (de som innehar en) vår jeansjacka och därefter kunna börja ha på oss våra shorts. Kaffe i stan, take away utomhus för vi kan. Jag hoppas också att den här hästen jag har hittat, Cecilia, mår bättre snart. Eller rättare sagt; Hästen som Elin hittat. Tusen tack till världens bästa tjej kan vi alla säga i kör: ETT TVÅ TRE:
TACK TILL VÄRLDEN BÄSTA TJEJ!
Jag kommer med mer info om Cecilia när jag kommit igång. Och bilder såklart. (Hon är sjukt snygg!!!) Tanken är att jag ska träna henne när Ingrid tränar fölet : )
Ska lämna tillbaka Emelies skidkläder och lisebergsunderstället idag. Jobb rullar på och snart-äntligen!- börjar Musik Direkt-turnén!! Anna kör A-ljud och jag kör A-ljus! Perfekt.

Önskar mig en pepp.

RSS 2.0