274 - Det går segt nu

Sommar, stackars alla som inte har facebook säger jag bara. Stackars stackars er. Hur ska ni veta att det är fint väder och att alla, citat: "Köpt glass med älsklingen <3<3<3" slutcitat? Eller hur ska ni få använda ögonen och se allas fina bilder från olika vattennära platser som människor tagit med sina iPhones?
Vet inte hur det ska gå till, och hur de stackarna ska få reda på saker. Kanske inte så svårt om en unmgås med någon form av internetmänniska som ändå bara pratar om det som "sägs"/"sagts" (Skrivs/skrivits) på, mångmiljonsföretaget, Facebook. Det där som alla vi bara vräker ur oss info om oss själva så Facebook kan leta fram rätt reklam åt oss så vi kan konsumera mera. (STVplay har just nu uppe grymmaste dokumentären om konsumtionssamhållet; allt vi köper är gjort för att hålla en viss tid så vi kan köpa nytt och konsumtionen kan fortsätta. Glödlampskonspirationen heter den.) Själv trycker jag på krysset och säger att anledningen till att jag inte vill ha reklam om annat än ljus och kameror är att det är "against my view". Funkar okej.
Annars är livet ganska mycket jobb. Har "Helg" nu efter en månads jobb. Känns som att jag jobbat konstant. Förvisso också idellt för Teater Nu. Kul. Begränsat med ström (bara tvåfas och fast ström, inga husdimmrar förutom två st trekanalsdimmrar. Vi baxade dit två fyrakanalsdimmrar och ånade några fressar från Kulturungdom och för många taxar från KSE-tack för lån. De används fortfarande men kommer tillbaka innan nationaldagen). Liseberg är igång och jag ska köra HBTQgalan på Stora scenen på Söndag.
HBTQ blir väl nästa ämne. VART KAN JAG KÖPA PROGRAM!?? Vet att Flatlobbyn är på torsdag (will be there), men det är för att jag jobbat på Storan några dagar i veckan.
Ska gå på Teater ikväll, men Lina. Det är Gruppen från STHLM som kör föreställningen Skuld och Skam. Och sen till Henriksberg och kolla på EmmaW m klass. Avslutningskonsert. Mycket nu. Är fortfarande lite skev i magen efter personalfesten i Söndags. Är ju kass på att cykla över huvudtaget, och full på det gick ju sådär. Inget brutet, men ganska skeva vägar.
Nu ska jag ta mig i kragen (mm.ellerhur)

Kommentarer

press [rec]

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0