27/4 2013

 
 
 

Tiger Bell

 
 
 
så som detta känns nu känns det hela tiden. du ska ha en känga och beröm, en käftsmäll och en puss, du borde dra långt åt helvete och komma hit nu, jag önskar att du slutade göra dig påminnd och stod här framför mig, att jag tog bort dig helt genom att åka igenom en tunnel och på andra sidan kunde jag inte komma på vad som var så speciellt med dig. eller att jag tog alla bilder jag hade till utskrift och målade upp det på väggen. 

dra dra dra dra dra dra dra dra. 

Känner jag

Det funkar nu. Jag gör kul grejer. Nu, till exempel, är jag uppe för sent och snusar till ny musik och visualiserar fram en asgrejt scen. I Capture. Har fått låna jobbets ljusdator och det kommer bli askul att jobba med detta, det känns rätt igen. Ska sitta lite med det så fort jag är ledig, om jag inte ska skriva superhits. Känner mig frisk och stark, har mina fantastiska vänner omkring mig. De hjälper mig. Det hjälper mig. Jag har planer för efter sommaren och ska söka turnéjobb. Så jag får göra det som är sådär askul och asslitigt. Kul vet jag ju iofs inte om det är förrän det har vart crew-träff och planeringsmöte osv. Fick pepp av det jag var på i måndags och vill göra mer sånthär; Vara bossen. Sen bli rockstjärna. Eller bara nöjd. 
 
Jag gillar när det är ljust när vi går ut från repan. Gillar instrumentalrep och att repa med nya projektet. Det känns värt och jag pratar med mitt ego, som pratar tillbara med mig. Vi funkar ganska bra ihop, jag och egot. Snart kan vi hänga utanför repan innan rep, kaffe och kanske en cigg i solen. Prata med varandra, jag och mina femmes. Ses på stan och gå omkring för vi ska döda tid och ändå komma sent. Prata om hur allt är och hur det ska gå för oss och vad som hänt och vad vi vill och inte vill. Hur vi ska göra saker, när det ska ske, kaosa omkring hur fan vi tänkt och hur vi ska hinna. Snacka skit och dricka bärs. Titta på människor och förundras över sånt vi absolut inte förstod fanns och sånt vi aldrig förstått hur det funkar, så vi kan hitta på ett eget svar på frågan "hur funkar det?"
 
Har tid med mig själv. Som i landet Lagom är bäst, så har jag lagom med tid. Jag hinner med, för det kommer när det kommer och märks när det känns.
 
 

RSS 2.0